Sahte Telif ihtarı Ve yapanlara...

M
  • Kullanıcı mahoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bakalım burdan modlara selam olsun diyelim.
sende arkalarında hazırolda dur.

bu terbiyesizliği selçuk sepetçi denilen biri yaptı sanırım bugun forumda öyle bir konu görmüştüm.forumdan birine telif göndermiş

Terbiyesiz sensin konuyu bilmeden konuşma ve sana güldüm :D git biraz o konuyu oku,okumayi ogren gel suçla ayrica sepetçi degil ci

Ya bırak bu işleri.
İnsanlıkla alakalı bir durum bu.Ben şahsen heleki beyaz tv videoları gibi genel videolarda hayatta kimseyle uğraşmam.Bu tamamen fesatlık.

Kesip biçmek intro koymak vs demişsin.2 dk almaz bu işlem.Bu 2dklık olayı yaptı diye video'yu mu sahiplendi sayılıyor.

Mesajlarını okuyorumda sen hiç birşeyi anlamamışsın ki okumamışsın neyine cevap verecem şunu da söyliyim önüme gelen her ismim olan videoya telif yollasaydım bu konulardan 10 tane daha görürdün

Çarpıtan sensin.Ben senin soy ismini öğrenmek zorunda değilim ister sepet yazarım ister sepetcioğlu derim ona bakarsan.

Ben düşündüklerimi belirttim senin yaptıgın yanlış bana göre logo koyup intro eklemekle video senin olmaz bu benim görüşüm.

biri kendine ait olmayan bir videoda kalkıyor once küfür ediyor..benım vıdeomu ekledın dıye sonra telif gönderiyor....işde ne yaparsın böyle anguslar var..

Çarpıtan sensin.Ben senin soy ismini öğrenmek zorunda değilim ister sepet yazarım ister sepetcioğlu derim ona bakarsan.

Ben düşündüklerimi belirttim senin yaptıgın yanlış bana göre logo koyup intro eklemekle video senin olmaz bu benim görüşüm.

o zaman ilk mesajını böyle yazsaydın sana cevap bile vermezdim senin düşündüklerine gelicek olursak yanlış düşünüyorsun benim hangi videolara telif yolladıgımı biliyorsan gel konuş

arkadaşlar kendi logosu introsu olan videolara telif koyuyor o video hepsini sahiplenmiyor ki niye haksızlık yapıyorsunuz

İnşallah artık hayırlısı diyelim :)

örneğin beyaz tv rezitans skeci kendi introsunu yapıp koyuyor ama siz onu sade haliyle indirin koyun sorun olmaz

o videoda kimseye telif yollamadım sadece ilk gün uyardıgım biri vardı baktım sallamıyor yolladım digerleri beyaz tv vs degil zaten

kardeşim ben örnek veriyorum beyaz tv bu sadece örnek benim demek istedim bir video sahiplenmek başka şey o video kendi içeriğin yapıp telif koymak başka şey bunu yaptğın zaman zaten o video ben yine indiririm ama senin introlu v.s videonu indirmem o video sade halini indiririm olur biter

kardeşim ben örnek veriyorum beyaz tv bu sadece örnek benim demek istedim bir video sahiplenmek başka şey o video kendi içeriğin yapıp telif koymak başka şey bunu yaptğın zaman zaten o video ben yine indiririm ama senin introlu v.s videonu indirmem o video sade halini indiririm olur biter

Yani :D Ayrıca telif yolladıgım kişiler forumdan çıktıgı için hepsini geri çektim zarar vermek bize düşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri