Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi bakalım burdan modlara selam olsun diyelim.
sende arkalarında hazırolda dur.
bu terbiyesizliği selçuk sepetçi denilen biri yaptı sanırım bugun forumda öyle bir konu görmüştüm.forumdan birine telif göndermiş
Ya bırak bu işleri.
İnsanlıkla alakalı bir durum bu.Ben şahsen heleki beyaz tv videoları gibi genel videolarda hayatta kimseyle uğraşmam.Bu tamamen fesatlık.
Kesip biçmek intro koymak vs demişsin.2 dk almaz bu işlem.Bu 2dklık olayı yaptı diye video'yu mu sahiplendi sayılıyor.
Terbiyesiz sensin konuyu bilmeden konuşma ve sana güldümgit biraz o konuyu oku,okumayi ogren gel suçla ayrica sepetçi degil ci
ogren değil öğren olacak o adamım
Çarpıtan sensin.Ben senin soy ismini öğrenmek zorunda değilim ister sepet yazarım ister sepetcioğlu derim ona bakarsan.
Ben düşündüklerimi belirttim senin yaptıgın yanlış bana göre logo koyup intro eklemekle video senin olmaz bu benim görüşüm.
o zaman ilk mesajını böyle yazsaydın sana cevap bile vermezdim senin düşündüklerine gelicek olursak yanlış düşünüyorsun benim hangi videolara telif yolladıgımı biliyorsan gel konuş
umarım bundan sonrada telif yollarsın![]()
örneğin beyaz tv rezitans skeci kendi introsunu yapıp koyuyor ama siz onu sade haliyle indirin koyun sorun olmaz
o videoda kimseye telif yollamadım sadece ilk gün uyardıgım biri vardı baktım sallamıyor yolladım digerleri beyaz tv vs degil zaten
kardeşim ben örnek veriyorum beyaz tv bu sadece örnek benim demek istedim bir video sahiplenmek başka şey o video kendi içeriğin yapıp telif koymak başka şey bunu yaptğın zaman zaten o video ben yine indiririm ama senin introlu v.s videonu indirmem o video sade halini indiririm olur biter
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.