Sahte Telif ; Sabrın Sonu (James Williams)

mycrewsy

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 3 haftadır çalıştığım bir içerikten kanala telif atılıyor . Araştırmama rağmen sahte telif olduğu her şekilde belli ve farklı @GMAİL HESAPLARI ÜZERİNDEN TELİF ATILIYOR. Kaynağını kendim bulduğum yerden içeriğin kaydını kendim alıp youtube ye kendim yüklüyorum. Anlamadığım nokta bu kişiden önce yüklüyorum. Normalde kanala, teliflerin 24-48 saat içerisinde gelmesi lazım. Fakat ben içeriği attıktan 2 3 saat içerisinde bu kişi telif atmayı başarıyor. Buda sinir bozucu bir şey gerçekten ve başkalarınında aynı içeriği yüklediğini görüyorum. O yükleyen kişilere de telif atıyor ve kendi attığı içerik duruyor. Bunu nasıl yapıyor ? bilmiyorum tek bir kanal üzerinden kanalın bazen içinde video olmadığı halde telif atıyor . Gelen gmailin Kanal Adı veya Adı Soyadı şeklinde gmaile yansıyor. Bunu görüyorum. Adını youtube’ta arattığımda kanalında hiç bir video olmuyor bazen tek bir video oluyor onuda sanırım gizliye alıyor. Nasıl telif atıyor bilmiş değilim. İtiraz ettiğim zamanda reddediliyor.

Not: Yüklediği içerik farklı kanalda olduğu için mailleri paylaştım . Çünkü yüklediği kanal ayrı olup farklı mailler üzerinden telif atıyor.

Ama onun kanalında video durup izleniyor.
Attığı bir telif maili : 3 farklı mailden
bGBoWZ.png

Burdan o kişiye sesleniyorum . Çünkü ; tahminlerime göre o kişi burda , eğer burdaysa yapma böyle ş.sizlik. Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az misali. Kendini karaktersizleştirme. Çalışıyorsanda adam gibi çalış.

Son düzenleme:
Hocam ben 30 dk da telif yedigimi biliyorum gercekti ama

Her yeni kanala videoyu attığımda telif atıyor .Kendi kanalında video duruyor.Bunun örneğini bur da atarım da içerik paylaşmak yasak .
ve bir kere değil bu yaklaşık üç haftadır gözlemliyorum. kendisi de tek bir kanal üzerinde çalışmıyor. farklı farklı kanallara yüklediği oluyor.
Yani günlük olan bir içerik , haftanın 5 günü olan. Her yüklediğimde bunu yapıyor.

merhaba

Videoları sadece abonelere açma gibi bir durum var mı varsa o da muhtemelen sadece abonelere açıyordur.

Her yeni kanala videoyu attığımda telif atıyor .Kendi kanalında video duruyor.Bunun örneğini bur da atarım da içerik paylaşmak yasak .
ve bir kere değil bu yaklaşık üç haftadır gözlemliyorum. kendisi de tek bir kanal üzerinde çalışmıyor. farklı farklı kanallara yüklediği oluyor.
Yani günlük olan bir içerik , haftanın 5 günü olan. Her yüklediğimde bunu yapıyor.
Videolar orjinal şeklinde değildir sanırım adamın attığıda çerçeveli falandır?

Videolar orjinal şeklinde değildir sanırım adamın attığıda çerçeveli falandır?

çerçeveli değil hocam normal dünya engeli olmayan bir içerik.yani video yu kaynağından ayrıca ben kendim kayıt programı ile kayıt alıyorum .

Videoları sadece abonelere açma gibi bir durum var mı varsa o da muhtemelen sadece abonelere açıyordur.
hayır hocam videoyu normal acık aboneleri acık olan bir kanala yüklüyor ve kanalında farklı içeriklerde oluyor. ama telifi farklı gmail üzerinden atıyor ve o gmailinde kanalı var yani. telif gmaili nin kanal resminden belli oluyor kanalı yani yüklediği kanal ayrı attığı telif gmaili farklı hocam.

Sana kafayı takmış anlaşılan kardeşim
Sanırım hocam kafayı takmış .

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 haftadır çalıştığım bir içerikten kanala telif atılıyor . Araştırmama rağmen sahte telif olduğu her şekilde belli ve farklı @GMAİL HESAPLARI ÜZERİNDEN TELİF ATILIYOR. Kaynağını kendim bulduğum yerden içeriğin kaydını kendim alıp youtube ye kendim yüklüyorum. Anlamadığım nokta bu kişiden önce yüklüyorum. Normalde kanala, teliflerin 24-48 saat içerisinde gelmesi lazım. Fakat ben içeriği attıktan 2 3 saat içerisinde bu kişi telif atmayı başarıyor. Buda sinir bozucu bir şey gerçekten ve başkalarınında aynı içeriği yüklediğini görüyorum. O yükleyen kişilere de telif atıyor ve kendi attığı içerik duruyor. Bunu nasıl yapıyor ? bilmiyorum tek bir kanal üzerinden kanalın bazen içinde video olmadığı halde telif atıyor . Gelen gmailin Kanal Adı veya Adı Soyadı şeklinde gmaile yansıyor. Bunu görüyorum. Adını youtube’ta arattığımda kanalında hiç bir video olmuyor bazen tek bir video oluyor onuda sanırım gizliye alıyor. Nasıl telif atıyor bilmiş değilim. İtiraz ettiğim zamanda reddediliyor.

Not: Yüklediği içerik farklı kanalda olduğu için mailleri paylaştım . Çünkü yüklediği kanal ayrı olup farklı mailler üzerinden telif atıyor.

Ama onun kanalında video durup izleniyor.
Attığı bir telif maili : 3 farklı mailden
bGBoWZ.png

Burdan o kişiye sesleniyorum . Çünkü ; tahminlerime göre o kişi burda , eğer burdaysa yapma böyle ş.sizlik. Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az misali. Kendini karaktersizleştirme. Çalışıyorsanda adam gibi çalış.

Hocam karsı ıtırazda bulun sahtyse.youtube kendı zaten guncellrme vs yaptı mılletı bıtırdı.ama namussz karaktrszlr babasnn ıcerıgı gıbı telıf atabılıor

artık nasıl bir telif atıyorsa hocam . itiraz ettiğim halde reddediliyor bende buna şaşırıyorum.

Yuh dıyorum bu serfszlıge ozaman...
Hayrlısı umarım ıtıraz edebılrsın.. Hıc tasvıp etmesemde ve hıc yapmamıs olsamda sızde aynı ıcerıgı kullananlara o kısının kanalı dahıl 20-30maılle telıf atın..madem.bu kadar kolay.
Youtube un bu ısı kalıtelı yapması lazım cunku onune gelen telıf atıyor.atan kısıyı ıncele adam koca fılm dızı veya cızgı fılme telıf atıosa dandık maılle ne alaka telıf sahıbı olsun yanı.bırazdaha cıddı yapması lazm

Yuh dıyorum bu serfszlıge ozaman...
Hayrlısı umarım ıtıraz edebılrsın.. Hıc tasvıp etmesemde ve hıc yapmamıs olsamda sızde aynı ıcerıgı kullananlara o kısının kanalı dahıl 20-30maılle telıf atın..madem.bu kadar kolay.
Youtube un bu ısı kalıtelı yapması lazım cunku onune gelen telıf atıyor.atan kısıyı ıncele adam koca fılm dızı veya cızgı fılme telıf atıosa dandık maılle ne alaka telıf sahıbı olsun yanı.bırazdaha cıddı yapması lazm

Haklısınız hocam . Farklı bir kanalda attığı telif . Bir maili vardı türk olduğu belli . Fakat bana attığı kanalı kapanmış . Arkadaşla konuyu tartışıyorduk hatta .

WQ7jaN.png

son çare gerçek içerik sahibini bulun ve her şeyi anlatın.

içerik sahibi kendisine ait değil ki . videoyu ben kendim yüklüyorum kayıt alıp fakat aç gözlülük yapıp telif atıyor kendisine ulaşmaya çalıştım yettiği kadar sövdüm de ama korkaklık yapıp eklemedi. hatta şu an yüklediği içerik bu saatlerde yükleniyor. ve yine video linkinin altına yazdım.

[email protected]
[email protected]

bu iki emailli kullanan arkadas veya arkadaslara bende yeter diyorum...

libelafilms 'i hatırlamıyorum da diğerinden [email protected] 'dan bundan da gelmişti.

Son düzenleme:
Haklısınız hocam . Farklı bir kanalda attığı telif . Bir maili vardı türk olduğu belli . Fakat bana attığı kanalı kapanmış . Arkadaşla konuyu tartışıyorduk hatta .

WQ7jaN.png

içerik sahibi kendisine ait değil ki . videoyu ben kendim yüklüyorum kayıt alıp fakat aç gözlülük yapıp telif atıyor kendisine ulaşmaya çalıştım yettiği kadar sövdüm de ama korkaklık yapıp eklemedi. hatta şu an yüklediği içerik bu saatlerde yükleniyor. ve yine video linkinin altına yazdım.

libelafilms 'i hatırlamıyorum da diğerinden [email protected] 'dan bundan da gelmişti.

biliyorum hocam içerik sahibi olmadığını gerçek içerik sahibinden bahsediyorum

var boyle s..ler. onlardan once videoyu yuklersen ya telif gelir ya topluluk sonra kanal gum. ama onların kanalları ayakta durur parayı goturur. adi .......

2 yıl önce bi arkadaş bu şekilde bana kafayı takmıştı cpm si okadar yüksek bi kategoride çalışıyordum ki tıklama başına bazen 1-2tl yi görürdüm hemde kanalı sıfırdan yapsam dahi günde 10-15k izlenim geliyodu ama baktım ki bu arkadaş çok inatçı bana para kazandırmayacak tuttum aynı içerikten 150 tane kanal yaptım hepsinide farklı günlere böldüm 1 ay boyunca para kazanma kapalı şekilde içeriği yükledim durdum doğal olarak içerik ifşa oldu taylandlı kardeşlerimiz sağolsun şimdi peppa pig misali içeriği yükleyen yükleyene acaba onlarlada baş edebiliyormudur :D

hocam kanallar bir mailciden alınmıs seri mailler forumdaki mailcilere kontrol etmeleri için etiketlemeni öneririm. Satın alan kişiyi cıkartabilirsin

Hocam bunu da düşündüm.Çoğu mail satan kişi stoğunu sattıktan sonra siliyor. Binevi denenebilir yinede. Teşekkür ederim düşünceniz için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri