Sahte Telif

organikmakale

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalımda bir video patladı 10 günde 2000 dolar oldu. Sorun şu telif var eşleşen videolar var sildim. Para kazanmaya kapanmadan 2 sate telif atsanız olur mu ? Görüşler ? kanal şu 2 video sahte telif attırıp 4200 tl alayım diyorum ?

---------- Mesaj saat 14:34:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:32:18 civarında gönderildi. ----------

Kanalımda 1 telif 3 eşleşen video var 2200 doları kurtarmak istiyorum sahte telif atabilirmisiniz?

aynen hocam vallaha 3.5 atıyorum tam 17 gündür.Sırf kasım ayının parası yanacak mı yanmayacak mı diye? allaha şükür sorun yok henüz umarım daha da olmaz.

kanal sildiğimde para uçmaz demi ? Yada sildiğimde para kazanma devre dışı kalamz :(

---------- Mesaj saat 14:52:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:37 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar son kez soruyorum 2250 doları almak için kanalımı sileyim yada 2 sahte telif mi attırayım ? Para kazanma devre dışı her an kalabilir. ?

kanal sildiğimde para uçmaz demi ? Yada sildiğimde para kazanma devre dışı kalamz :(

---------- Mesaj saat 14:52:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:37 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar son kez soruyorum 2250 doları almak için kanalımı sileyim yada 2 sahte telif mi attırayım ? Para kazanma devre dışı her an kalabilir. ?

kanalı silinme para gider mi gitmez mi tam kesin değil galiba.:mad:

Görülerinizi bekliyorum ? Sileyim mi 2 sahte telif mi attırayım ?

10 günde 2000 doları izlenme sayesinde mi yaptın hocam yoksa niche kelimelerle mi ??

,,,,,,,,,,, videosu 10 günde 2250 $ izleme dünya geneli ingilizce etiket fazla yokm..

Ne yapmalıyım bugün yarın para kazanmadaan gitmeden??

Hocam çok şanslısın disney telif atmamış. Birde mesajın içeriğini sil hocam istersen bak ben sildim yukarıda.

Amacım para kazanma devre dışı klamadan parayı kurtarmak. Kanalı sileyim mi? Yok sa 2 sahte telif attırıp kanalı kapatttırmak mı ?

sahte telif attırdığında da para kazanması gidebilir kanalın.

Arkadaşım asıl telif ile kanalın kanapırsa para kazanman tehlikeye girer. Biraz mantıklı olun.
Kanal açmak kadar kadar kanalı silmekte olagan ve normal sil kanalı gitsin..

Ayrıca 1 Telif 2 3 eşleşenle para kazanman kapanmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri