sahte telifci delikanliysan konuya gel

O flag atanlar kazandiklarini hastane koselerinde harcasinlar, sürüm sürüm surunsunler insallah, gün ekmegine muhtaç kalsinlar. Baskada birşey demiyorum.

Içimden geçenleri yazarsam banlanirim yazık ya yeminle çok yazık , diken üstünde oturuyorum geçen ay gelirli kanallarından birisini kopyalayip aynı içerikle aynı adla açan hıyarin birine denk geldim benim kanal 2 saat sonra gume gitti,ben de daha iyi icerikle 10 kanal yapip saldim yta yüzde bir milyon Turkiyeden eleman,kopyala birader kopyala ama pislik yapmanin anlami nedir? bu çorba herkese yeter neyin peşindeler anlamıyorum geçmiş olsun.

Icerikle alakası olmayan bir sirket telif haklari olcagini sanmam onu gec ne zamandir alt kanal ile telif sahipleri telif atiyor ? Veya ne zamandir bot ile telif atiyorlar seref yoksunlari

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

Umarim okuyorsundur bu yaziyi skypedeki herkese kategoriyi vereyimde onlarla ugrasamicak duruma gel. 1kya 20dolar guzel icerik demi hemen sahteyi cak seref yoksunu

kuzen cok gecmis olsun ya. valla uzuldum :( boyle biseye hic bulasmadim cok sukur bulasmayida dusunmuyorum. umarım attıkları teliflerin ve flagların 10 katını alırlar gercek sirketler dava acarda gorurler ebelerininkini.

Arkadaş hiç mi üşenmiyor bu adamlar bunu yapmaya. 820 video.
Allah bildiği gibi yapsın onları

Bunu yapanların ocağı sönsün beter olsunlar.Benimde başıma çok geldi bunu yapanları bire bir görsem kafasını duvara vura vura beter ederim adamı aklıma geldikçe deliriyorum bende.
Kardeşim yapacak birşey yok.Küfür etsende eline birşey geçmiyor.

Ama ne yazık ki bu konular hiç bir faydası yok.Bu tür konuların açılması daha kötü konuyu gören merak edebilir bu işleri lütfen bu tür uzamadan kilitlensin.

Benimde bir kanalım iyi kazandırıyordu özellikle bir videom vardı çok fena kazandırıyordu çünkü youtubede benden başka o videodan yoktu. flag dan banlandı yüksek ihtimal iyi kazandırdığını anladı ve bir kaç gün sonra aynı videoyu benim renderladığım videoyu yayınladı allah belasını versin dedim.

büyük geçmiş olsun hocam insanın Allah'tan bulsun diyesi geliyo ilk ağzına ama beyinlerinin algıyabilmeleri için bu işte hiç kazanamazlar inşallah

Böyle konular görünce ister istemez üzülüyorum. Büyük geçmiş olsun kardeşim.

8 aylik ayni icerikte 12 kanalim vardi. [email protected] bu kisiliksiz seref yoksunu 12 kanalda 820 videoya ayni anda telif atmis 30dkda tum 820 videoda telif gelmis. Simdi sen bunu okuyorsundur delikanliysan ben attim dersin. Seref yoksunu seni. Beni 0a dusurdun ya allaha havale ediyorum seni. Bu sahteci botlarini kullanan herkese sesleniyorum milletin ekmegi ile oynayip ne halt yiyorsunuz ? Ben burda ev gecindiriyorum bu 12 kanalimla. Simdi sagolsun 0ladi beni serefsiz

[email protected]

Duyan goren bilen varsa yazarsa sevinirim.

bu konuda seni aydınlatmak istiyorum 820 tane talif sahte olarak atamaz kimse kanıt gostererek yolluyor buyuk ihtimalle spam ile telifi karıstırmayalım lutfen

böyle kişiler insan olamaz .. kimler atıyorsa sahte telif allah belasını versin hepsinin...

onun içindirki tüm umudunuzu tek kanala tek kategoriye tek içeriğe bağlamayın köpeğin biri gelir 0 a düşersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri