Sahte telifcileri bitirme operasyonu !

• Kullanıcı Darqest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darqest

Kayıtlı Üye
S.A.

Sahte telif atanları bana PM ile bildirin.

*Abone ve izlenimleri yüksek olan kanallar olmasına dikkat ediniz. Bu sayede hem uğraştığımıza değer , hem de kayıp büyük olunca tekrar sahte telif isine bulaşamazlar.
* Her bildirilen kanal kapanacaktır diye bir kaidemiz yok.
* Sadece sahte telif atanları yazın, kapattırmak istediğiniz kanalı ya da özgün içeriği kopyalayıo telif yedirdiğiniz kanalları değil...

En fazla 3-5 Gün içinde kanal kapatılmaya çalışılacaktır.

Nasıl yapıyorsun vs tarzı sorular istemiyorum. Sadece sahte telifcileri ortadan kaldırmak için yardım ediyorum.

Konuyu baltalamaya gerek duyan arkadaşlar bence biraz beklesinler. :)

Örn : Sağa sola sahte telif atan bir arkadaşımız ve hazin sonu.
YouTube
22k Türk Abonesi vardı. Ve tarih sayfalarında yerini aldı.

Sahte telif aldığınıza dair SCREEN alınız.

Kanalları Pm yolu ile alıyorum.

Kolay gelsin herkese

NOT:

Telif için atan kişinin telifini screen alınız.
Pm ' e ekleyiniz.
Herkesin istediği olacak diye bir şey yoktur.
Birden fazla örnek sizler için kanıt değerini artıracaktır.

YTpara ailesi olarak güveni suistimal etmeyeceğinizi düşünüyoruz. Zaten herkesin dediği olacak demiyorum.
Benim inanma ölçütüme göre olacaktır.

UNAL AYSAL ve ABDURRAHIM ALBAYRAK güzelmiş :D

Ben örneğin [MENTION=4677]Mert[/MENTION] adlı üyeye gıcığım ve kanalını kapattıracağım.Sahte telifçi diye kanalını attım o zaman ne olacak ?

sahte telif atacak adam o zaman kanalı pm atar direk kanal güm:confused:

S.A.

Sahte telif atanları bana PM ile bildirin.

*Abone ve izlenimleri yüksek olan kanallar olmasına dikkat ediniz. Bu sayede hem uğraştığımıza değer , hem de kayıp büyük olunca tekrar sahte telif isine bulaşamazlar.
* Her bildirilen kanal kapanacaktır diye bir kaidemiz yok.
* Sadece sahte telif atanları yazın, kapattırmak istediğiniz kanalı ya da özgün içeriği kopyalayıo telif yedirdiğiniz kanalları değil...

En fazla 3-5 Gün içinde kanal kapatılmaya çalışılacaktır.

Nasıl yapıyorsun vs tarzı sorular istemiyorum. Sadece sahte telifcileri ortadan kaldırmak için yardım ediyorum.

Konuyu baltalamaya gerek duyan arkadaşlar bence biraz beklesinler. :)

Örn : Sağa sola sahte telif atan bir arkadaşımız ve hazin sonu.
YouTube
22k Türk Abonesi vardı. Ve tarih sayfalarında yerini aldı.

Kanalları Pm yolu ile alıyorum.

Kolay gelsin herkese

Burada kendini akilli zannedip istedigi kanali verenleri nasil ayiracaksin? Sahte telif goruntusu hazirlamak kolay.

Sen bu sahte telifleri atabiliyor iken , simdiye kadar sahte telif atmadigini nereden bilecegiz ?

Kisacasi kimi kimden koruyorsunuz ?

Yukarida yazdiklarim konu baltalamaksa da evet baltaliyorum.

Ben örneğin [MENTION=4677]Mert[/MENTION] adlı üyeye gıcığım ve kanalını kapattıracağım.Sahte telifçi diye kanalını attım o zaman ne olacak ?

Sahte telif yiyen kanalının linkini göndereceksin.

O elemanın kanal adı varsa....

Sahte teliftir.

Suistimal riski var bence sahte olduğuna dair kanit sunulsun.
Yoksa iş sakat :rolleyes:

Aynen bu arkadaş bana gıcık ve benim kanalımı sana verirse benim kanalımda kapanırsa kıyameti koparırım :D
Şaka bir yana aylar öncesinde böyle konu sırf ayrım yapılamadığından dolayı kapanmış, Şimdi yine aynı mevzudan dolayı çok kişinin canı yanar, zaten millet birbirinin kuyusuna kazmaya çalışıyor

Burada kendini akilli zannedip istedigi kanali verenleri nasil ayiracaksin? Sahte telif goruntusu hazirlamak kolay.

Sen bu sahte telifleri atabiliyor iken , simdiye kadar sahte telif atmadigini nereden bilecegiz ?

Kisacasi kimi kimden koruyorsunuz ?

Yukarida yazdiklarim konu baltalamaksa da evet baltaliyorum.

Konu ortalik yerde degil, aile forumumuz olan ytpara.com da acilmistir
Talepte bulunacak kisinin mesaj sayisi, actigi konular ve mesajlari forumda kayitli.. [MENTION=114]FGA[/MENTION] senin bana xx kanali sahte telif gonderdi, ilgilenir misin demen, foruma dun kayit olmus birisinin demesi ile ayni anlam tasimaz

En büyük marifet gücü kontrol edebilmektir bence dostum. Direk birinin pm talebiyle değilde bir kurulun sahte telifçi olarak fişlediği kişiler için böyle bir çalışma yapılması gerekir bana sorarlarsa. Bence yönetimden de 2-3 kişi konuya dahil olsun ve böyle bir ekip kurulursa daha sağlıklı ve adil şekilde yürütülecektir. Daha önce forumda böyle bir TİM kurulacağı ile ilgili bir şeyler okumuştum

Konu ortalik yerde degil, aile forumumuz olan ytpara.com da acilmistir
Talepte bulunacak kisinin mesaj sayisi, actigi konular ve mesajlari forumda kayitli..

Iyi niyetinizi anlarim ama bu basligi gordukten sonra kimse bana sizin sahte telif atmadiginizi soyleyemez. Buda sizin icin kotu bir izlenim birakir. (Umrunuzda olur olmaz orasi sizin bileceginiz is)

Su istimal edilmesi cok kolay olan bir konu. Mesaj sayisi vs bunlar fasa fiso. Konusturmayin beni simdi :)

Enerjimizi zaha hayırlı konulara yöneltelim!

Özgün çalışılmadığı taktirde hiçbir telif sahte değildir...

Kişisel çıkarlar nedeni ile kanal kapattırma alanı yaratmanın anlamı yok...

Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri