Sahte telifler ve kanal kalitesi üzerine çalışma yapmamızdaki azimsizlikler

L
  • Kullanıcı lenovanex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

lenovanex

Guest
Birkaç açıkgöz varki hitlerini artırmak için sahte teliflerle kanal kapatıyormuş Buna ekmekle oynamak derler. İnsan bu dünyada bir tek nedenden dolayı cinayet işler. CEzaevlerinde cinayet mahkumlarının 2 sabit suçu vardır. Ekmek davası ve namus davasıdır. 1984 öncesi dönemlerdeki tüm idam cezası almış mahkumları araştırın, bir tane bile ekmek veya namus davasından idam edilmiş adam yok. Bu davalardan öldürülen bok yoluna gider öldürende birkaç yıl yatar yatar ve çıkar.
Milletin ekmeği ile oynamayın. Milletin namusu ne kadar önemli ise ekmeğide o kadar önemlidir. Bunu bilinki birinin ekmeği elinden giderse namusuda tehlikeye girer. Ekmek ile namus bağlantılıdır.
Organize bir oluşumun, sanal mafyanın bu youtube işinde resmen mafyalık yaptığını duydum. 053702281xx, son iki rakamı merak ediyorsan konu altına not düş sana ulaşırım. bu benim numaramdır. SAna bu hakaretleri ederken numaramı bile açık açık veriyorum. Yerler adamı. Dünyayı klavye ile yönettiğiğinizi sanıyorsunuz ama birgün kalvyenizle birlikte elimize düşersiniz. Şuan geliştirdiğim bir kanalım var. Eğer bu kanalıma birşey olursa savcığa başvururum ve Türkiye polisi seni bulur, sonrada işi polise bırakmam. Dolandırıcıların katli helaldir. Heleki dolandırıcılık uğruna birilerinin ekmeği ile oyanılıyorsa, senin, kafana sıkar gider birkaç yıl yatarım, burada tüm dünya alem duysun. Seni mahkeme kapısında cehenneme yollarım. ARdından gelirsem ordada seni rahat bırakmam.

KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN YAHUDİ DÖLLERİ

Bu sahte telif ile herkes mücadele ediyor anlıyorum sizi. konuyu kapatıyorum sahte telife karşı çıktığınız için değil mesajın içeriği yüzünden kapatıyorum.

Dostum bir sakin ya...

Bunlar olur, adama telif attı diye yardırmışsın ama kendine ait olmayan videoyu indirip tekrar yükleyerek sende farklı birşey yapmıyorsun...

Ekmek ise evet sende o videonun asıl sahibinin ekmeğinden çalıyorsun...

Bukadar detaya girmeyin valla hastalık bulursunuz :)

Neyse gece gece güldürdün ya beni Allah'ta seni güldürsün :)

---------- Mesaj saat 01:27:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:00 civarında gönderildi. ----------

Şimdi direk banlamadan açıklama yapıyım istedim.

Ziyaretçi paneline mesaj bırakmışsın dangalak vs. yazmışsın...

Sakın yanlış anlama bana hakaret ettiğin için değil genel anlamda frm da hakarete mahal vermediğimiz için banlıyorum...

Sadece seninkisi süresiz oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri