Sahte Telifler

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Keithas

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bu sahte telifçiler için yapabileceğimiz birşey var mı? Bunların kanallarını bulup patlatmak geliyor içimden şuan kanalıma yollanan 8 tane telif hakkı ihtarı yüzünden. @gmail diye şirket maili mi olurmuş? Mail bu : [email protected]

Böyle ********ler ne anlıyorlar bunları yapmaktan anlamıyorum. Başın göğe mi eriyor üçbeş kuruş fazla kazanıcam videom üste çıkacak diye. Bulabilri miyiz böyle insanları arkadaşlar?

bu ahlaksız internet çakallarının ceza almasını ben de çok isterim ama bulsan bile ne yapacaksın ki usta. forumdan bile sahte telif atan kaç kişi ifşa edildi.

Evet arkadaşlar bu sahte telifçiler için yapabileceğimiz birşey var mı? Bunların kanallarını bulup patlatmak geliyor içimden şuan kanalıma yollanan 8 tane telif hakkı ihtarı yüzünden. @gmail diye şirket maili mi olurmuş? Mail bu : [email protected]

Böyle ********ler ne anlıyorlar bunları yapmaktan anlamıyorum. Başın göğe mi eriyor üçbeş kuruş fazla kazanıcam videom üste çıkacak diye. Bulabilri miyiz böyle insanları arkadaşlar?

Benim günlük 100-150 dollar arası getiren kanala da sahte telif atılar dün .. Ben yemin ettim o adamın hayatını karartacam bir şekilde ya mail satıcılardan ya sunucu satıcılarından bir yerden ogrenirim elbet patlak verecek ..

Bugün bir kanalimdaki 15 videoya 3 part halinde telif atmış adam. %100 sahte adam belli yani😊 mail attim ya birader işsiz misin hiç mi işin gücün yok diye. Bugün 50 kanal kopyaladım aynı videoları bastm. Tam telif attıklarını. Bana dokunmaz valla. O düşünsün. Atsın aksama kadar atabiliyorsa :D

Birde ABS CBN philippines yazmış. Şimdi araştırdım baktım zaten ABS CBN filipin kanalı, şirketi.Başka bir yerde yok yani. Lan sığır niye ekstradan phillipines yazıyosun? Burdan belli yani çakma olduğu.

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Benim günlük 100-150 dollar arası getiren kanala da sahte telif atılar dün .. Ben yemin ettim o adamın hayatını karartacam bir şekilde ya mail satıcılardan ya sunucu satıcılarından bir yerden ogrenirim elbet patlak verecek ..

Hocam allahtan çok sağlam bir kanalıma gelmedi gelse bende kafayı yerdim senin gibi.. Haklısın.

Arkadaşlar öyle demeyin, şirketler adam çalıştırıyor ve birçok bu şekilde gmail gerçek telif oluyor dikkat edin.

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

alıyorlar dostum buda cbs nin mail adresi [email protected] bide şuna bak [email protected] ben çakmayım diye anırıyor ama gerçek

aynen öyle çakma değil gmailler gerçekler

alın bakın bu gmail adresi ve dava dilekçeleri dikkat edin

http://thydzik.com/downloads/notice-of-copyright-infringement-pimsleur-thydzik.com.pdf

onlar da bişey mi ya digiturk telifçisi megadeth vardı :D

Arkadaşlar öyle demeyin, şirketler adam çalıştırıyor ve birçok bu şekilde gmail gerçek telif oluyor dikkat edin.

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

aynen öyle çakma değil gmailler gerçekler

alın bakın bu gmail adresi ve dava dilekçeleri dikkat edin

http://thydzik.com/downloads/notice-of-copyright-infringement-pimsleur-thydzik.com.pdf

Hocam ben translate ile çevirdim ama pek bişe anlayamadım Bu dava dilekçeleri geri bildirim gönderenleri mahkemeye vermıslerde onlarla alakalımı yoksa hiç telif gondermeden direkmı mahkemeye vermıs Siz biliyorsanız benıde bilgilendırırmısınız

Hocam ben translate ile çevirdim ama pek bişe anlayamadım Bu dava dilekçeleri geri bildirim gönderenleri mahkemeye vermıslerde onlarla alakalımı yoksa hiç telif gondermeden direkmı mahkemeye vermıs Siz biliyorsanız benıde bilgilendırırmısınız

yok hocam bende googledan aradım da öyle çıktı.

Maria Flordeluna telif gönderen kişide bu mu yazıyor ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri