Şaka Gibi! Tamamen Özgün Kanal Ban Yedi!

Sağolun arkadaşlar inşallah açılır.. açılsın direk partner... google'ında Allah belasını versin bi halta yaramıyorlar.

Sağolun arkadaşlar inşallah açılır.. açılsın direk partner... google'ında Allah belasını versin bi halta yaramıyorlar.

google polıtakalası boyle dostum fazla tavız vermıyo.bıze sadece tedbır almak dusuyor.tabıı aldıgımız tedbır tartısılır.bala mala gıdıyoz işte

Geçersiz tıklamadan kapatılmış, yani içeriğin spam olması, sana ait olmaması gibi birşeyle alakalı değil.Web sitelerinde adsense yayınlayanlar çok iyi bilir bunu.Geçersiz tıklama kendi reklamlarına tıklamaktan ötürü olabilir ama sadece kendi reklamına tıklamakla da olmaz.Reklamlar gerçekten müşteriler tarafından tıklanıyor da olabilir ama reklamverene dönüş olmazsa hesabın reklam yayınlama özelliği devre dışı bırakılır.

Örnek, 500 kişi sitenizde ya da kanalınızda bir sitenin reklamına tıklamış ama çok büyük oranda sayfalar hemen kapatılmış.Böyle durumlarda reklam hesabı devre dışı kalır.Kısaca google bu hesap sadece reklam verene para kaybettiriyor diyerek üzerini çiziyor.

hocam o mantık ile gidersek en riskli ülke Türkiyedir herhalde. Sonuçta Türkler zaten reklam tıklamıyor tıklasa da hemen kapatıyor. O zaman Türkçe çalışanların hesap kapanma riski daha mı fazla demeliyiz ?

Yinede google'a bela okuma :D
Öyle yada böyle bu kadar adam ekmek yiyor. :)

Belayı hakediyor hocam ben 3 haftadır uyumuyorum gece gündüz takip video vs. sırf biraz daha kaliteli videolar hazırlayayım diye program öğreniyorum gece gündüz aman telif olmasın aman istatistikleri kontrol edeyim bir çırpıda siliyorlar.

hocam o mantık ile gidersek en riskli ülke Türkiyedir herhalde. Sonuçta Türkler zaten reklam tıklamıyor tıklasa da hemen kapatıyor. O zaman Türkçe çalışanların hesap kapanma riski daha mı fazla demeliyiz ?
Hocam siz yılmadan usanmadan İngilizce hazırlayabileceğiniz videolar araştırın. Ona göre tekrar başlayın. Yılmayın usanmayın. Eminimki kazanacaksınız...

özgün derken nasıl özgün kendin mi varsın videolarda

özgün derken nasıl özgün kendin mi varsın videolarda

Hayır giriyorum cc search a ticari kullanıma ve değişime açık görseller seçiyorum ki onlarda genelde yemek resim hayvan bitki vs. sonra giriyorum youtube auidio library'e ücretsiz telif hakkı olmayan youtube müziklerinden indirip görsel olarak efektlerle süsleyip çeşitli bilgiler tarzında videolar hazırlayıp atıyordum.

Hayır giriyorum cc search a ticari kullanıma ve değişime açık görseller seçiyorum ki onlarda genelde yemek resim hayvan bitki vs. sonra giriyorum youtube auidio library'e ücretsiz telif hakkı olmayan youtube müziklerinden indirip görsel olarak efektlerle süsleyip çeşitli bilgiler tarzında videolar hazırlayıp atıyordum.

daha önce youtube kütüphanesindeki müziklerden eşleşen aldıgım oldu.aynısı resimler için de geçerli.bagzıları ilk başta ücretsiz herkes kullanabilir diyor resimlerini yada müzigi sonra kullanım şeklini degiştirebiliyor.kanal bu yüzden banlandı demiyorum tabi ama o resimlerinde,müziklerinde bu şekilde bişey yaşama ihtimali var hocam her zaman.

Arkadaşlar bu sabah bir mail aldım tam olarak ne diyor?

Dear,
You may have recently received an email from [email protected] about your AdSense account status. Without a valid AdSense account, you cannot participate in the YouTube Partner Program. For more information about AdSense accounts that may have been disabled for invalid click activity or other policy reasons, please visit the following articles:

Keeping your accounts in good standing
Your AdSense account may be disabled for invalid activity
Why was my application disapproved?
If you appeal and your AdSense account is reinstated, your YouTube partnership will be reinstated and processing may take 48 hours. Please note that it is against AdSense's Terms and Conditions to create more than one AdSense account.
Sincerely,

The YouTube Team

Hayır hiç ban yemedim. Abi ne saçma bişey bu o zaman ben de gideyim sevmediğim her adamın reklamlarına abanayım sürekli ban yesin herkes? Google bunu anlamayacak kadar salak mı?

bu kadar salak degil işine geliyor :) umrunda deil googlenin banlaması onun karı paralar reklam verenlere geri ödenecek yazıyor ama sanmıyorum cep yazıyor kazançları banlananların :D

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

Arkadaşlar bu sabah bir mail aldım tam olarak ne diyor?

Dear,
You may have recently received an email from [email protected] about your AdSense account status. Without a valid AdSense account, you cannot participate in the YouTube Partner Program. For more information about AdSense accounts that may have been disabled for invalid click activity or other policy reasons, please visit the following articles:

Keeping your accounts in good standing
Your AdSense account may be disabled for invalid activity
Why was my application disapproved?
If you appeal and your AdSense account is reinstated, your YouTube partnership will be reinstated and processing may take 48 hours. Please note that it is against AdSense's Terms and Conditions to create more than one AdSense account.
Sincerely,

The YouTube Team

otomatik bir mesaj 48 saat içinde incelenecek mesajı birşey olacagını sanmıyorum başına gelen cok hiç bir şey oldugu yok

bu kadar salak degil işine geliyor :) umrunda deil googlenin banlaması onun karı paralar reklam verenlere geri ödenecek yazıyor ama sanmıyorum cep yazıyor kazançları banlananların :D

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

otomatik bir mesaj 48 saat içinde incelenecek mesajı birşey olacagını sanmıyorum başına gelen cok hiç bir şey oldugu yok

Hala cevap yok deli olacam ya şeytan diyor git benim hesabı kapatıp cevap vermeyen google çalışanlarını bul bir daha çalışamayacak hale getir. Adamı deli ediyorlar.

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:42 ----------

Kazançlarınız ne kadar aralığındaydı?

anlayamadım sorunuzu hocam?

Arkadaşlar farkında değiliz hiç birimiz ama benim gözüme bir şey çarptı. Toplu adsense banlarında da bu tip konular okumuştum. Hatta kuzenlerim de aynı şekilde ban yemişti. Şunu farkettim ki çoğunun ortak noktası aynı. "Resimlerden slayt yapmak" Bence google bundan rahatsız oluyor. Altyazısız konuşmasız slaytlardan farkettiklerini silip süpürüyor.

Sanmam hocam, Ruhi çenet 2 yıldır ayakta, hatta 2. kanalını da açmış.
Ruhi gibi birkaç kanal daha var 2-3 yıllık ayakta olan.
Ama hiçbiri adsense çalışmıyor benim dikkatimi de bu çekti :)

[MENTION=26073]Blackheart[/MENTION] hocam adsenseden benim de ağzım yandı, 1 haftada 50 aboneye ulaşan kanalın para kazanması kapatıldı. Türk network düşünüyorsan http://www.gizza.net/ öneririm. Ben de kısmetse Gizza'ya girmeyi düşünüyorum.

Hocam birisi senin hesabına yüklenme yapmış belli ki..Özgün kanalınızda olsa normal kanalınızda olsa forumda ulu orta hiç bir zaman paylaşmayın..
Fitne fesat kaynıyor..

Geçmiş olsun öncelikle adsense son zamanlarda tamamen saçmalamış durumda geçersiz tık diye hepsini kapatıyorlar özgün çalışıp adsenseniz bile kapanmış pes artık yani :(

Sanmam hocam, Ruhi çenet 2 yıldır ayakta, hatta 2. kanalını da açmış.
Ruhi gibi birkaç kanal daha var 2-3 yıllık ayakta olan.
Ama hiçbiri adsense çalışmıyor benim dikkatimi de bu çekti :)

[MENTION=26073]Blackheart[/MENTION] hocam adsenseden benim de ağzım yandı, 1 haftada 50 aboneye ulaşan kanalın para kazanması kapatıldı. Türk network düşünüyorsan GİZZA NETWORK- Dünyanızı Özgünleştirmeye Geliyoruz öneririm. Ben de kısmetse Gizza'ya girmeyi düşünüyorum.

Ruhi'yle konuştum ben. bana buzzymyvideos diye bir network varmış orayı önerdi ama başka bir arkadaş en iyisi quiz dedi siz ne düşünüyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri