Şaka mı bu?

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar TTNet'in uçan internetini görün... Kaç gündür durum böyle ne yapayım sizce? Değiştireyim mi?

4369252977.png

intihar sebebi zamanında çok çekmedim ttnet yüzünden superonline geçtim kafam rahat tavsiye ederim

müşteri hizmetlerini ara, büyük ihtimalle sorununu çözerler,
çözmezlerse ozaman süperonline falan geçersin

ben şunu gördüm yıllarca platinium müşteri olarak ne soymuşlar beni superonline fiberde internette kopma bile olmuyor.

Hocam fiber alt yapı varsa en kısa zamanda geç süperonline 'a

TTNET' ten herkes şikayetçi ama Superonline' den az verim almıyordum ben TTNET' te

Ben de tavsiye istiyorum, sözleşmem bitti. İstanbul gibi yerde fiber internet yok. İyi bağlantı imkanı sağlayabilecek bir sistem arıyorum.

56k modem le bağlansan daha iyi randıman alırsın. :D

bendede fiber yok hacı ben ttnet arayıp dedim bana en yüksek ne verebilirsiniz 8 megabit dedi iyi dedim akk 100 gb 100 tl diyorlar :D tahütle 70 felan veriyom düşünün.

evimde
Livebox Play Fibre orange bağli durum bu;
250 mbs normalde testde fazlasila cikiyor
4369340196.png

Open Jet bağli olsa düşünemiyorum

ev telefonu ve interneti sinirsiz - ev tvisi sinirsiz - cep 4G 7GB internet orange toplam = 57 euro bilmiorum trde nasil

hipernet uygunsa alt yapınız hipernete taşıyın VDSL veya VDSL2
50 mbps ye kadar hız 200 gb AKK Ttnette 2 yıl tahütle 87 TL. Normalde 107tl haziran sonuna kadar 87 tl

Müşteri hizmetlerini arayıp bölgenizde VDSL uygun olup olmadığını sorabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri