Sakal Traşını Makine ile Olan

Delta

Kayıtlı Üye
Permatikle traş olmak rahatsız ediyor ve tahrişe sebep oluyor. Aradınızda makine ile traş olan var mı arkadaşlar? Ve pürüssüz yapıyor mu? Makine önerilerinizi bekliyorum bu konuda. :)

hocam ben aldım phıılıpsın 2.kez şark bile etmedim hepsi ölemi bilmem ama sürekli sıfır sakal gidecegin işin varsa jiletten baskası kesmiyor :D

makine çok iyi ve pürüssüz alıyor jiletten iyidir 3 4 kez traş oluyorum bir defa şarz ile

öyle pahalı bi makinede değil sinbonun bir ürünü

makina o kadar önemli mi bilmiyorum fakat öğrenciyim kafama göre makian ile kesiyorum pürüzsüzde oluyor jilet çok sıklaştırır sakalı iyi değil bence

hocam jiletle tahriş vs oluyorsa, berbere gidin ve eczaneden bir krem alabilirsiniz tıraştan önce ve sonra sürülen çok iyi geliyor ama makine hayatta jilet ve usturanın yerini tutmaz.

bir iki ayda bir gilette mach 3 turbo ile (3 bıçaklı jiletle) traş oluyorum, sakallar bayağı gürleşti :D
eğer güzel bir makine önerisi gelirse ben de alabilirim bir tane :)

Şiddetle tavsiye ederim ıslak ve kuru farketmiyor jilet gibi kesiyor. Traş makinelerini çok araştırdım en güzeli diyebilirim şarjı neredeyse 1 ayı geçkin gidiyor her gün traş olmama rağmen

x9mJd5.jpg

xJQoaQ.jpg

bnde makina kullanıyorum jilete göre daha iyi tabiki

geçen ay pazardan 15 liraya bir makina aldım.daha şarjı bitmedi ve 0'a yakın alıyor.markası goldkama.altın sarısı renkli bişey.hem ucuz hem kullanışlı

En çok kazıklanan benmiyim
25 TL'ye almıştım :D
Aslanlar gibi kesiyor, bozulursa garantiden yaptırırım :D

Bende sunu soyleyelim banyoda veya dustan sonra tras olursaniz jilet ile cilsiniz nemli olacagi icin sakaliniz en dipten kesilir ve normalde iki gune cikiyorsa uc gune cikar tahriste etmez..

Meslek hocam soylemisti :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Makine kullanmayı denedim philipsti sanırım bir tane almıştım az buz para da vermemiştim ama hiç kesmiyordu nedense :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri