Sakallı biyometrik fotoğraf ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
pasaport için fotoğraf çekincem sakal var sanırım böyle sorun olmazmış ama ben yurtdışına gideceğim zaman,

şu şekilde olacak
6lNA8k.jpg

acaba sorun olurmu burda sakallı burda bıyıklı biri , çünkü benim sakalsız halim çook farklı biri sakallı halim yine bambaşka bıyıklı halim daha da farklı biri gibi oluyorum çok değiştiriyo beni 3 farklı tip gibi oluyorum. buna baktım nette ,egm nin sitesinden de baktım sakal bıyıkla ilgili bişey göremedim

Tamam bende sakallı, sakalsız şekilde çok farklı oluyorum da fotoğrafa bakılınca anlaşılır yani o kadar da farklı olma imkanın yok bence. Alışmadığın için sana çok farklı geliyordur. Pasaportta sıkıntı olur mu net bilgim yok ama olacağını sanmam

Tamam bende sakallı, sakalsız şekilde çok farklı oluyorum da fotoğrafa bakılınca anlaşılır yani o kadar da farklı olma imkanın yok bence. Alışmadığın için sana çok farklı geliyordur. Pasaportta sıkıntı olur mu net bilgim yok ama olacağını sanmam

bende inan çok farklı oluo öyle böyle değil :D pasaportta sıkıntı olmadı diyelim ben gittim havaalanında pasaport kontrolde adam baktı pasaporta bide bana baktı farklı gördü o zaman sıkıntı olmaz inş

Ben de gözlüğü merak ediyorum. Gözlüksüz mü çekilmez lazım :D

Buldum :)

"Gözler net bir şekilde görünmeli, gözlük camı üzerinde yansımalar bulunmamalı, renkli cam veya güneş gözlüğü kullanılmamalıdır. Gözlük camının kenarı veya çerçevesi gözleri kapatmamalı ya da gözleri kapatacak ölçüde kalın olmamalıdır."

Photoshop bilgin varsa tabletten filan ayar çekip ikna ediver öyle bir durum olursa :D

bu son olaylardan sonra müslümanlara kin besliyorlar,sakal makal macera yapma.sinir polisleri nin takdir hakki var.isterlerse sokmazlar vizeniz olsa bile.o yüzden en masum halinle fotograf cekin derim.
Örnek olarak bunun gibi olabilir.
Kucuk-Emrah-Aglarken.jpg

bu son olaylardan sonra müslümanlara kin besliyorlar,sakal makal macera yapma.sinir polisleri nin takdir hakki var.isterlerse sokmazlar vizeniz olsa bile.o yüzden en masum halinle fotograf cekin derim.
Örnek olarak bunun gibi olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 621

işte o yüzden hocam ben sakalsız cocuk gibi oluyom ya, fotoğrafı sakalsız çekinirimde yurtdışına giderkende sakalsız gitcem diye bişey varmuı ? :D

işte o yüzden hocam ben sakalsız cocuk gibi oluyom ya, fotoğrafı sakalsız çekinirimde yurtdışına giderkende sakalsız gitcem diye bişey varmuı ? :D
sakal var,sakal var.nasil birakildigi önemli.,seninki hangisine benziyor bu önemli:D:D

sak.jpg

William_beard_1212536c.jpg

pasaport için fotoğraf çekincem sakal var sanırım böyle sorun olmazmış ama ben yurtdışına gideceğim zaman,

şu şekilde olacak
6lNA8k.jpg

acaba sorun olurmu burda sakallı burda bıyıklı biri , çünkü benim sakalsız halim çook farklı biri sakallı halim yine bambaşka bıyıklı halim daha da farklı biri gibi oluyorum çok değiştiriyo beni 3 farklı tip gibi oluyorum. buna baktım nette ,egm nin sitesinden de baktım sakal bıyıkla ilgili bişey göremedim

Sürekli ülkeler arası giriş çıkış yapan biri olarak, hiçbir sıkıntı yaşamzsın :) genelde tip tip bakıyorlar gözlerini kaçırma yeter.

Vizem çıktı beyler, alamanyadan siparişi olanlar sıraya girsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri