(Şakaymış!) Goirp Network | Kapanana %80 Ödeme

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rez

trollse ban man dinlemem 1 nisan dinlemem acık acık söverim valla

Son düzenleme:
İşin içinde sen varsan herzaman :D

Hangi networkun hubluğu acaba scalelab ise hiç bulaşmayalım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanan %80 üstüne 1 haftalık kanal birde 1k izlenim :D

Rezzzz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rez. Biraz geç gördük ama şansımızı deneyelim bakalım. :)

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] Hocam Baktım Sana Sövecekler Konu Başka Yere Gidiyor Müdale Edim Dedim :)

Not : Başlıkta Goirp Yazmasa Bende Düşecektim :)

Güzel 1 Nisan Şakası Olmuş :)

dP7Ql4.jpg

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] Hocam Baktım Sana Sövecekler Konu Başka Yere Gidiyor Müdale Edim Dedim :)

Not : Başlıkta Goirp Yazmasa Bende Düşecektim :)

Güzel 1 Nisan Şakası Olmuş :)

dP7Ql4.jpg

Dün geceki haberden sonra isim aradık arkadaşlarla bunu uygun gördük tamamen tesadüf

Dün geceki haberden sonra isim aradık arkadaşlarla bunu uygun gördük tamamen tesadüf

1 Nisana Denk Gelmesi Tesadüf :D

Uzun Arayışlar Sonra Bu İsmi Bulmak Tesadüf :D

Ne Diyelim O Zaman Bir REZ... de Ben Alayım Yer Kaldıysa :D

Not : Dün Geceki Haber Derken Youtube 1 Nisan da Herkes Partner Olabilir Diye Haber mi Yaptı :D

http://www.ytpara.com/yerli-network...onu-duzenleme-yeni-kural-13-nisan-2016-a.html

Tüm Yerli Network Konuları'nda aşağıdaki bilgilerin yer alması zorunlu tutulmuştur:

1- (Ana network değilse) Bağlı olduğu ana network'ün "İsmi, Web sitesi, İletişim Mail Adresi"

2- Açmış olduğunuz networkün "sizin aracılığınız ile" yapılmış olan toplam ödeme sayısı (ay sayısı, kapanan kanal ödeme durumu, sorun yaşanan ödeme sayısı). Örnek Cümle: Networkümüz kurulduğundan beri 3 aydır yaklaşık 1000 adet ödemeyi sorunsuz gerçekleştirmiştir. Bu ödemlerin 120 adet'i kapanan kanal ödemesidir. Sorun yaşanan ödeme sayısı: 3'tür.

3- Yerli network sahibinin ya da iletişime geçebilecek network yetkilisinin "İsmi, Mail Adresi, Telefon Numarası"

lütfen konuyu şablona göre düzenleyin hocam.

not : ayrıca,böyle bi zamanda böyle bi konuda şaka yaptıysan ne kadar ban yersin artık bilemiyorum hocam.umarım şaka degildir :)

yer kaldıysa rezerved

sonu 1 nisaaaaan olmaz umarım

http://www.ytpara.com/yerli-network...onu-duzenleme-yeni-kural-13-nisan-2016-a.html

Tüm Yerli Network Konuları'nda aşağıdaki bilgilerin yer alması zorunlu tutulmuştur:

1- (Ana network değilse) Bağlı olduğu ana network'ün "İsmi, Web sitesi, İletişim Mail Adresi"

2- Açmış olduğunuz networkün "sizin aracılığınız ile" yapılmış olan toplam ödeme sayısı (ay sayısı, kapanan kanal ödeme durumu, sorun yaşanan ödeme sayısı). Örnek Cümle: Networkümüz kurulduğundan beri 3 aydır yaklaşık 1000 adet ödemeyi sorunsuz gerçekleştirmiştir. Bu ödemlerin 120 adet'i kapanan kanal ödemesidir. Sorun yaşanan ödeme sayısı: 3'tür.

3- Yerli network sahibinin ya da iletişime geçebilecek network yetkilisinin "İsmi, Mail Adresi, Telefon Numarası"

not : ayrıca,böyle bi zamanda böyle bi konuda şaka yaptıysan ne kadar ban yersin artık bilemiyorum hocam.umarım şaka degildir :)

Bu Maddeleri Yerine Getiremeyenlere Ne Yapıyorsunuz Sayın Yöneticim Benim :D

ban yese yine iyi hocam :) ama Goirp ismini mng.com satıldı konusunda gördüm yanılmıyorsan [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] ekran görüntüsü de paylaşmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri