Sakın Kaçırmayın Sosyal Kombinasyonu

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret

flyx

Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar konu aslında tam olarak satış konusu değil fikirlerinizi almak için açtım eğer ücret olarak bir düşünceniz var ise pm yolu ile teklif verebilirsiniz..

1 sene kadar önce açtığım "Sakın Kaçırmayın" isimli projeme vakit bulamadığımdan dolayı ilgilenemiyorum. İlgilenecek olan kişiler iyi gelirler elde edebilir..

www.twitter.com/sakinkacirmayin
www.facebook.com/sakinkacirmayin
www.youtube.com/user/sakinkacirmayin

şuanda hiç birisi aktif değil youtube kanalınında para kazanma doğrulama ve ilişkilendirme yapılmamış şekilde yeni açtım.. gerekirse herşeyi ayarlanarak mobil onay yapılarak verilebilir..

sizce satmalı mıyım? yoksa değerlendirmeli miyim?

düşünceleriniz benim için önemli..

evet şuanda bu haliyle para etmez ama isimler güzel şöyle düşünmek lazım

canlıyayin.com
sondakika.com

gibi domain adı düşün...

alacak kişi sakinkacirmayin.tv gibi bir domain ile güzel işler yapabilir.. ama benim bununla ilgilecenek vaktim yok satma nedenim bu..

Projelik. Böyle bir projeye girmek isteyenler için bence oldukça güzel.

markalaşabilir türkçe özgün çalışan arkadaşlar kaçırmasın yada aklında olanlar

Bence indirim vs gibi bir proje için daha uygun ve tutunması da daha kolay olur.TV ekleri dağıtan gazeteler onların siteleriyle yarışamazsınız

Satmak istiyorsanız ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?Fiyatta anlaşırsak neden olmasın
Pm nizi bekliyorum

hocam bir pm de ben alabilir miyim yabancı özgün çalışıyorum ama türkçe özgün için ileride lazım olur

aklıma soktunuz :D

Satmak istiyorsanız ne kadara satmayı düşünüyorsunuz?Fiyatta anlaşırsak neden olmasın
Pm nizi bekliyorum

hocam bir pm de ben alabilir miyim yabancı özgün çalışıyorum ama türkçe özgün için ileride lazım olur

aklıma soktunuz :D

arkadaşlar inanın aklımda bir fiyat yok resmi bir yerden teklif gelmedi gelseydi yüksek rakamlar söyleyecektim ama siz pm ile aklınızdan geçeni yazın değerlendirelim.

---------- Mesaj saat 21:25:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:24:32 civarında gönderildi. ----------

Bence indirim vs gibi bir proje için daha uygun ve tutunması da daha kolay olur.TV ekleri dağıtan gazeteler onların siteleriyle yarışamazsınız

bilinen tüm tv kanallarına mail attım fakat cevap gelmedi. tv ekleri derken örnek verebilirmisiniz?

hocam eğer özgün çalışacaksanız değerlendirin yoksa satmanız bir işe yaramaz cunku asdasd diye kanal açıp çok kaliteli içerik üretip onu da marka haline getirebilirler tek yanı akılda kalıcılık o da çok yüksek fiyat etmez

eğer aklınıza bir fiyat gelirse pm atarsınız hocam iyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri