Salatalığın %90 ı Sudur? Doğrumu Samet?

hotnews

Kayıtlı Üye
Salatalığın %90 ı Sudur? Peki ya sizinkinin?

Arkadaşlar deneme amaçlı çektiğim bir video. 1 günde 1000 izlenim alırsa devamı gelecek. Yoksa gelmiyecek :D

Salatalığın %90 ı Sudur! Peki ya sizinkinin? - YouTube

Not öncesi not: Amacım hit çekmek değil. Ama buradaki arkadaşlar yorumlarsa ona göre daha düzgün videolar çekebilirim.
Not: Videodaki benim :D

"ya bizimkinin"i biraz daha sesli söylesen 1. izlemedi anlayacaktım ve beğenecektim. :D Fakat sessiz olmuş orası.

inş kötü yorumlar bu şevkini - yönde etkilemez. yaoptığın çalışma iyide olsa kötüde olsa özgünlük iyidir bir abim şöyle söylemişti. Birisine bir şey danıştığında saçma deniyorsa onu hemen yap. iyi deniyorsa çok fazla başarı sağlayamazsın. çoğu yerde doğru çıkıyor bu söz bakın "harlem shake" ben böyle saçma bir dans görmedim. ama dünyada milyonlar izliyor takip ediyor neyse videoların devamını bekliyorum bol kazançlar

inş kötü yorumlar bu şevkini - yönde etkilemez. yaoptığın çalışma iyide olsa kötüde olsa özgünlük iyidir bir abim şöyle söylemişti. Birisine bir şey danıştığında saçma deniyorsa onu hemen yap. iyi deniyorsa çok fazla başarı sağlayamazsın. çoğu yerde doğru çıkıyor bu söz bakın "harlem shake" ben böyle saçma bir dans görmedim. ama dünyada milyonlar izliyor takip ediyor neyse videoların devamını bekliyorum bol kazançlar

Harbiden bu yorumu ayakta alkışlarım ,

вαттυѕαу;39208' Alıntı:
Özgüvenine saglık
Teşekkürler eyvallah
Aynen Özgüvenine saglık :D
Teşekkürler Eyvallah:)
"ya bizimkinin"i biraz daha sesli söylesen 1. izlemedi anlayacaktım ve beğenecektim. :D Fakat sessiz olmuş orası.
Valla ilk video kusur varsa affola. Deneme yapıyordum :). Sesi arttırırım bir dahakine.
Amma izlenmiş bea :S
Valla bende anlamadım ama millet böyle şeyleri izliyor :S. Yani 1000 izlenme olursa günde 1 video atıcam bakalım. Sonuçları göreceğiz.
Youtube yorumlara takılmıyorum genelde gerekirse kapatırım. Dislike verende var like atanda.
Evet şimdi moda bebekleri sanki kahve fincanının içindeymiş gibi fotoğraflamak :). Açıkcası bu yabancılarda güzel ama bizde böyle bir akım yok. Biz olana uyuyoruz.
Birde bizim milletimiz böyle şeyleri seviyor sanırım yani bel altı azda olsa güldüren videoları.

Youtube yorumlara takılmıyorum genelde gerekirse kapatırım. Dislike verende var like atanda.
Evet şimdi moda bebekleri sanki kahve fincanının içindeymiş gibi fotoğraflamak :). Açıkcası bu yabancılarda güzel ama bizde böyle bir akım yok. Biz olana uyuyoruz.
Birde bizim milletimiz böyle şeyleri seviyor sanırım yani bel altı azda olsa güldüren videoları.

Yorumları kapatma bırak millet yazsın dursun videonun patlamasında daha çok etkili olur :o

İmzandaki site iyiymiş ;)

вαттυѕαу;39239' Alıntı:
Yorumları kapatma bırak millet yazsın dursun videonun patlamasında daha çok etkili olur :o
Eyvallah hocam o şekilde yapıyorum şimdi. :). Belki eski Türk filmlerini yada yeni konuşmaları montajlarım kendim konuşuyor gibi de yapabilirim sanırım.
devamını bekliyoruz :D

Bakalım 1000 olursa yarına devamı gelir :). Her gün 1 video koyabilirim sanırım. Teşekkürler

Teşekkürler eyvallah

Teşekkürler Eyvallah:)

Valla ilk video kusur varsa affola. Deneme yapıyordum :). Sesi arttırırım bir dahakine.

Valla bende anlamadım ama millet böyle şeyleri izliyor :S. Yani 1000 izlenme olursa günde 1 video atıcam bakalım. Sonuçları göreceğiz.

size önerim yorumları kapatmayın bırakın yazsınlar. yorumlar tartışmaya yol açar, tartışma fazla yoruma nedendir.Yorum ne kadar fazla olursa seo için o kadar iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri