Saldırıya geeel :)

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
yav saldırıyorlarda ne oluyor merakımdann öldüm hayrına biri açıklasın yav :)

ps4 ps3 oynayanlar oyuna bağlanamıyormuş. Oynayabilen var mı

Bugün zaten bir savaş varmış wm aracında gördüm. Bugüne özel güçlü ataklar var.

saçma değil arkadaşlar an ve an güncel olarak yapılan saldırılar bu siteye aktarılıyor hack işinde çini geçen kimse yok olamazda hergün amerikaya saldırıyorlar :D mekanları burası :D :D

bu lizard vs gruplar ya exploit ddos atıyor yada yüzbinlerce kişiyi bi yolunu bulup botnete düşürmüş,biz 1000 tane yakalasak polis basar adamlar işin cılkını çıkarmış,ego tatmini bu olsa gerek ben hiç egolarıma yenik düşüp şuraya buraya saldırayım dememişimdir para dertleri bunların psn xboxdan para koparmak battlelog dahil sunucular hep göçmüş

çılgın çinliler :D ta benim bilgisayar kastı
l0jk3Q.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri