Salı.com Domaini satılıktır - Fiyat araştırması

www. s a l i .com

bu mu ?

Çok değerli, helal olsun iş yapar

www. s a l i .com

bu mu ?

Çok değerli, helal olsun iş yapar

hocam valla alttaki yorumu okuyup sevindim ama nekadar o olmasa da direk

salı.com olarak aldım domaini, bende çok şaşırdım boşta olmasına ve çok sevindim turnayı gözünden vurduk dedik ama benimkisi direk salı.com

hocam valla alttaki yorumu okuyup sevindim ama nekadar o olmasa da direk

salı.com olarak aldım domaini, bende çok şaşırdım boşta olmasına ve çok sevindim turnayı gözünden vurduk dedik ama benimkisi direk salı.com

Türkçe karakter oluyormuydu domainde ? " ı " olmaması lazım diye biliyorum

Türkçe karakter oluyormuydu domainde ? " ı " olmaması lazım diye biliyorum

oluyor hocam bir sürü örnek site var, sadece eski web browserlarında calismiyor galiba.

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Ederini bilen tecrübeli bir arkadaşımız varsa aydınlatsın

Son düzenleme:
Malesef ki türkçe karakter olan domainler pek tercih edilmiyor.Sali.com sahibi Salı.com alıyor sali.com yönlendiriyor gibi biliyorum ben.

oluyor hocam bir sürü örnek site var, sadece eski web browserlarında calismiyor galiba.

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Ederini bilen tecrübeli bir arkadaşımız varsa aydınlatsın

kardeşim içeriği olmayan bir domainin (özellikle yeni reg'lenmiş) ederi sadece reg fiyatıdır.
özel bir proje için arayanlar için ama, hiçbir içeriği-hiti olmayan domain için kimse şu kadar eder diyemez/dememeli.

ama güzel proje ile iyi yerlere gelebilir,
örneğin salı günü dizileri..
tarihte salı günü olan olaylar
salı günü iddaa maçları vss...

kolay gelsin :)

Malesef ki türkçe karakter olan domainler pek tercih edilmiyor.Sali.com sahibi Salı.com alıyor sali.com yönlendiriyor gibi biliyorum ben.

hocam artık alamazki , yönlendirilmesi falan yok herhangi bir şekilde. türkçe karakter olayında herhangi bir sıkıntı yok

ama neolursa olsun bu kelimenin haftalık aranma hacmi 100k+

---------- Spam Engelliyici 11:07 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

kardeşim içeriği olmayan bir domainin (özellikle yeni reg'lenmiş) ederi sadece reg fiyatıdır.
özel bir proje için arayanlar için ama, hiçbir içeriği-hiti olmayan domain için kimse şu kadar eder diyemez/dememeli.

ama güzel proje ile iyi yerlere gelebilir,
örneğin salı günü dizileri..
tarihte salı günü olan olaylar
salı günü iddaa maçları vss...

kolay gelsin :)

evet zaten projeye yönelik alıyor alanlar hocam :) aranma hacminden dolayı çok iyi bir domain ve jenerik direk,

bu domaine reg fiyatı derseniz harbi ayıp etmiş olursunuz :)

Konuyu baltalamak için değil genel olarak yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın proje olmadıktan sonra sıcakmektup.com yüzkitabı.com cıvıltı.com (hotmail.com,facebook.com,twiter.com) ne işe yarardı . Türkçe örnek vereyim gittigidiyor.com GittiGidiyor’un Kesin Satış Rakamı Belli Oldu: 217.5 Milyon Dolar Bu domain boştaolsakimse reglemezdi.

Hocam gerçekten alakasız birşey yazmışsınız, yanlış anlamayın ama bunun adı SALI salı diye bir günümüz var :) facebook diye bir gün yok ? yüzkitabı diye bir kitapta yok olmayan şeyler tabiki içerik olan değerlendirir,

gerçekten domain piyasasını bilmediğinizi düşünüyorum, hiç bir şey olmasa bile jenerik bir domaindir.

Projeler için çok ama çok uygun bir domain.

türkçe karakter içeren domainler google tarafından üst sıralara çıkarılmıyordu bundan 1 sene önce ve indexte sıkıntı yaşanıyordu. Eğer bu durum değiştiyse güzel para eder.

türkçe karakter içeren domainler google tarafından üst sıralara çıkarılmıyordu bundan 1 sene önce ve indexte sıkıntı yaşanıyordu. Eğer bu durum değiştiyse güzel para eder.

hocam sanırım durum değişmiş, ben bir kaç tane gördüm türkçe içerik index problemsiz hemde üst sırada olan,

sizce ederi nedir ?

Şahsen satmanı tavsiye etmem, proje oluşturup çok iyi yerlere getirebilirsin.

proje yoksa diyenler hiç boş domainin para ettiğini duymamışlar mı?

bu arada domain pazarıyla ilgili fazla bilgim yok...türkçe karakterlileri hiç bilemem ne olur.

Son düzenleme:
Salı günleri uygun fiyatlı, indirimli ürünler getiren bir site açabilirsiniz.

proje yoksa diyenler hiç boş domainin para ettiğini duymamışlar mı?

bu arada domain pazarıyla ilgili fazla bilgim yok...türkçe karakterlileri hiç bilemem ne olur.
domainde koruma var mı bilmiyorum ama godady den sahibi olmadan almaya çalışırsan 175lira gibi bir fiyat çıkarıyor.düşündüğün kadar fazla etmez ..

Bilgiler için teşekkür ederim hocam, bende bunu anlatmaya calisiyordum. kactl.com un 130.000 bin lira teklifi var şuanda projesi varmı yok tabi

Salı günüde öyle, her hafta aranıyor bu salı. ya bence harbiden ciddi değerlendirilir bişey.

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

[/COLOR]
Şahsen satmanı tavsiye etmem, proje oluşturup çok iyi yerlere getirebilirsin.

hocam valla uğraşmak lazım bol bol , okadar param ve tecrübemde yok ama aranma hacminden dolayı salı günleri dizisi gibi bişiy yapsam bile aylık 1k üstü getirir diye tahmin ediyorum ama işte seo falan önemli ben hiç bişey bilmediğimden diyorum. satayım diye.

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

Salı günleri uygun fiyatlı, indirimli ürünler getiren bir site açabilirsiniz.

nasıl hocam e ticaretmi yani :)

Son düzenleme:
Bilgiler için teşekkür ederim hocam, bende bunu anlatmaya calisiyordum. kactl.com un 130.000 bin lira teklifi var şuanda projesi varmı yok tabi

Salı günüde öyle, her hafta aranıyor bu salı. ya bence harbiden ciddi değerlendirilir bişey.
onu işi bilenler cevap verir herhalde.

Son düzenleme:
Bende baltalamıyorum kendi fikrimi söylüyorum. Türkçe karakter + projesi yok nasıl olurda aylık adsensenin xxxx getireceğini düşündünüz anlamadım pek. :) reg fiyatının 2 katına gider ama bu haliyle.. Neden mi? Belki 200-250 domain alıp sattım youtube işlerinden önce. Arama hacmi olabilir. Ama salı diye arattığında sanıyormusunuz ki salı.com çıkacak. İsterseniz 4-5 ay SEO yapın projede koyun ortaya. Keşke öyle kolay olsa. Hayırlı satışlar..

reg fiyatının yarısına elden çıkartırsan şükret derim atlamayın hemen domainlere ıdn domain almışsın eski tarayıcı ile ilgisi yok her yerde aynı sorunla karşılaşacaksın çünkü domainlerde türkçe karakter normalde kullanılmaz ı yoktur i vardır çünkü ingilizcedir projelik bir domainde yok ortada ne yazıkki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri