Salih reisin dünyası Nasıl bu kadar başarılı

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam şu kanallar yıllardır forumda tartışılıyo ve bi kere anlatıyimde şans diyenler bi ögrensin.

Kanal adı lifemaster. 2014 te 12 yaşında bi kız kanalı açıyo ve kendi kendine slime ve challenge videoları çekmeye başlıyo her cocuk gibi fakat bunun kanalı gayet boktan çekimler olmasına ragmen 1 - 1,5 yılda 100K ya yakın abonesi oluyo ve izlenimleride ortalama 100K larda olunca ailesi para kazandığını keşfediyo ve bu sefer babasıyla videolar çekmeye başlıyolar. hatta babanın videolarda ne kadar mutsuz ve napıyorum lan ben havalarında olduğunu görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=FAWVK9UYHxU

Ve bu şekilde de biraz daha izlenim ve para artınca bu sefer bahsi geçen akrabalarda olayı ögrenip slime ve bilimum şebeklik videosu çekmeye başlıyolar. bu arada life masterdaki kızın babasıyla salih reisin babası bacanak. Ayşe yıldız denilen kanaldaki amca ve teyzede kızın dedesi. o zamanki açtıkları kanallar everything you are looking for ve Ayşe Yıldız

https://www.youtube.com/watch?v=0OTeK0sctoU

https://www.youtube.com/watch?v=gvM6yVhx5Rw

sonra 3 koldan bütün akrabalar çılgın gibi video üretiyolar. hemde hergün ve herkesin asla yapmam diyeceği rezil olunucak cinsten. hatta cogu viral haber oluyo biliyosunuz. ve bu maraton 3 yıldır kanallar büyüyerek devam ediyo. hatta adamın flash tv oyunculuğu ülkede viral oldukca daha da büyüyolar dogal olarak ve kazandıkları paralarda arttıkça prodüksiyon işinide geliştirip çocuklarının adına kanallar açıyolar.Bu arada malum abimiz aynı anda sanırım 3 kanal birden işletmeye başlayıp hepsine çapraz reklamlar yaptırıp erişimlerini arttırıyo ve şu anki haline ulaşıyo.

sanırım genel hatlarıyla anlamışsınızdır olayın şans olmadığını ve ortada bi emek olduğunu. size tavsiyem kıskançlık edip bok atmadan önce ya bilgi sahibi olun yada komik duruma düşmeyin.

adamın oyunculuğu flash tv diyorsun ve boktan videolar 100k izlendi diyorsun şans değildir nedir?

Kendi tezini zaten kendin çürütmüşsün.

6 senedir özgün video ile uğraşıyorum. Bu işin %80 i şanstır video önerilere düşerse köşe olursun düşmezse en kralını sen çek bir cacık olmaz.

adamın oyunculuğu flash tv diyorsun ve boktan videolar 100k izlendi diyorsun şans değildir nedir?

6 senedir özgün video ile uğraşıyorum. Bu işin %80 i şanstır video önerilere düşerse köşe olursun düşmezse en kralını sen çek bir cacık olmaz.

Hocam, bu işte kitle önemli. Bilmiyorum özgün kanalınız ne üstüne ama videoları izlediyseniz kitlesi çocuk olan bir kanal. Bir de kendini rezil rüsva edenler bu sektör de kazanıyor. Görüyorsun, koca adam kendini ne hale getirmiş :) Şayet sizde bunları yapıp kazanamıyorsanız o zaman şans derim.

Herkesin gözden kaçırdığı birşeyi söylemek isterim....

Kız sahtede olsa mükemmel oynuyor,Allah günah yazmasın ama çirkin olması -videoları farklı kılıyor..

Eğer videoları çok dikkatli izlerseniz,yakaladıkları belli noktalar var-çocukların izlerken çok sevdiği...

Hocam, bu işte kitle önemli. Bilmiyorum özgün kanalınız ne üstüne ama videoları izlediyseniz kitlesi çocuk olan bir kanal. Bir de kendini rezil rüsva edenler bu sektör de kazanıyor. Görüyorsun, koca adam kendini ne hale getirmiş :) Şayet sizde bunları yapıp kazanamıyorsanız o zaman şans derim.

dostum çocuk üzerinde tek videom özgün 14m izlenimi var . Yukarı bir ton küçümser gibi yok ben çok iyi biliyorum dercesine yazmış ben fikrimi söyledim ne hayırdır kıskanıyorsunuz falan onu anlamıyorum. Bu forumda fikir söylemek kıskançlık olduysa eyvallah :)

Edit onların kanalı değilmiş ifşa olmasın belki forumdan biridir.

Bu kanalda sanırım onların :D

Adama helal olsun kim ne derse desin çocukları mutludur.Çok fazla vakit geçiriyor çocuklarıyla.

900 videodan 5 tanesi sadece 1 yildan fazla surede izleneme baslandi desem ne ifade eder sizce ? Bence de sansdir. Veya sansi yaratiyorlar bir sekilde. Dusunki ayni oyundan aynis ekidle benzer basliq benzer etiket ve aciklama video atiorsun. Gunluk onun attigi videolar 100 kyi geciyor ve 3 aya gelip senin 2 yillik kanalini geciyor)) bu iste keisn normal olmayan birseyler var. Cunku o youtube akademini ben belki 2-3 kez tekrar izleyib ogrendim. Netice yok.

dostum çocuk üzerinde tek videom özgün 14m izlenimi var . Yukarı bir ton küçümser gibi yok ben çok iyi biliyorum dercesine yazmış ben fikrimi söyledim ne hayırdır kıskanıyorsunuz falan onu anlamıyorum. Bu forumda fikir söylemek kıskançlık olduysa eyvallah :)

Kabul edersin ki forum da binlerce farklı fikre ve görüşe sahip insan var. Bir de internet öyle bi yer ki, gündelik yaşam da sinirleniyorsun gelip burda birine patlıyorsun. Öyle düşün :)

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] hocamız güzel demiş. Arkadaşla izledik de bugün. Allahım dedim affetsin ama kız ne kadar çirkin güzelidir öyle :D Ve ciddi anlam da da yakışıyor rolü. Ne diyelim. Allah başarılarını daim kılsın. Bu arada Bobmarley hocam, size de Allah uzun ömürler versin :D

Son düzenleme:
eski saçma videolarından sonra artık profesyonelleşmişler.Başarıları dileyin haketmeyenler hakedenleri daima eleştirir dünyanın düzeni böyle

Kabul edersin ki forum da binlerce farklı fikre ve görüşe sahip insan var. Bir de internet öyle bi yer ki, gündelik yaşam da sinirleniyorsun gelip burda birine patlıyorsun. Öyle düşün :)

[MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] hocamız güzel demiş. Arkadaşla izledik de bugün. Allahım dedim affetsin ama kız ne kadar çirkin güzelidir öyle :D Ve ciddi anlam da da yakışıyor rolü. Ne diyelim. Allah başarılarını daim kılsın. Bu arada Bobmarley hocam, size de Allah uzun ömürler versin :D

Amin hocam,cümlemize inşallah :D

Bu arada tüm salih reis tarzı çocuk kanallarını örnek alarak 1 odada içerik oluşturabileceğim bir konsept hazırladım..1 sene içinde kanal iyi yerlere gelirse forumda paylaşacağım..

Yt hala çok kazanılan bir platform,her kategoriyi inceleyip kendi özgün kategorimizi yaratabiliriz..

900 videodan 5 tanesi sadece 1 yildan fazla surede izleneme baslandi desem ne ifade eder sizce ? Bence de sansdir. Veya sansi yaratiyorlar bir sekilde. Dusunki ayni oyundan aynis ekidle benzer basliq benzer etiket ve aciklama video atiorsun. Gunluk onun attigi videolar 100 kyi geciyor ve 3 aya gelip senin 2 yillik kanalini geciyor)) bu iste keisn normal olmayan birseyler var. Cunku o youtube akademini ben belki 2-3 kez tekrar izleyib ogrendim. Netice yok.

Ya en basiti spam yapan arkadaşları düşünelim aynı video aynı içerik, hatta kimisi filtreli çerçeveli fakat biri belki en son ekleyeni fırlayıp gidiyor.

Kimsenin kazancında gözüm yok Allah çalışana her daim verir. Bol kazançlar, başarılar herkese.

Sanırım orta ögretimde türkçe dersiniz zayıftı hocam. Zira okuduğunu anlamak konusu her türkçe dersinde işlediğimiz bi olaydı.

Adamların flash TV oyunculuğu ve rezillikleri ülkede viral oldu diyorum. Bu ne demek?

Eğer yine anlamazsanız Viral kelimesini anlatmaya çalışmıcam. Size sosyal medya hayatınızda (işlerinizde) bol şans

Son düzenleme:
Sanırım orta ögretimde türkçe dersiniz zayıftı hocam. Zira okuduğunu anlamak konusu her türkçe dersinde işledimiz bi olaydı.

Adamların flash TV oyunculuğu ve rezillikleri ülkede viral oldu diyorum. Bu ne demek?

Eğer yine anlamazsanız Viral kelimesini anlatmaya çalışmıcam. Size sosyal medya hayatınızda (işlerinizde) bol şans

Tamam çok bilmiş beyefendi

bu adam 2 sene önce normal evde yaşıyordu. sonra 2 katlı eve geçti. şimdide villaya geçmiş.

adam villada yasıyor sımdı yani cocugunuz ffalan varsa bence yapılacak en guzel işlerden biri cocuk kanalı acmanız tabi benım cocugum yok malesef olsa hemen acardım olsaydı sans işi ve karakter olarak cocukların ızleyecegı tipler komik biraz baba ve ailesi tam youtube böyle cocukların ilgisini cekecek tipler

adam villada yasıyor sımdı yani cocugunuz ffalan varsa bence yapılacak en guzel işlerden biri cocuk kanalı acmanız tabi benım cocugum yok malesef olsa hemen acardım olsaydı sans işi ve karakter olarak cocukların ızleyecegı tipler komik biraz baba ve ailesi tam youtube böyle cocukların ilgisini cekecek tipler

Yeğenlerle denedim olmadı. :) Birazda şans işi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri