Salih reisin dünyası Nasıl bu kadar başarılı

• Kullanıcı Demir|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Kızıyla ediliyorlarsa videoları helal olsun eğer arter efectle falan yapıyorsa kendisi tebrik ediyorum ben beceremedim [emoji16]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Bunları hangi program ile yapabiliriz hocam

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cinema 4d olması lazım..

https://www.youtube.com/watch?v=9F9i8Q9nmQs
https://www.youtube.com/watch?v=KZw4tOFBD-M&list=PLxX2m2Np79VdT_UzE2j0jwP-6QBkEi9QR

bundan daha kaliteli animasyon hazırlıyorum kendi kanalıma, karakter bana ait kalitesini baya yükselttim ama izlenme çok çok düşük. 4 aydır uğraşıyorum kanalla. en son müzikleride kendim yapmaya başladım müzik bile özgün oldu bakalım. sabırla yapacağım. ama hala açım :)))

Hocam inşallah tutar. Bu işler biraz da şanş işi. Bazen hiç ummadığın işler para basıyor. Bazen de o kadar uğraşıyorsun olmuyor.

İnsanları asıl çeken şeyin ne olduğunu iyi tespit etmek gerek. Bu videolarda efektler, editleme falan iyi tamam ama bu adam hep böyle başlamamış. İlk başlarda dandik dundik videolar çekmiş. Demek ki insanları çeken şey bunlar değil.

Hocam son tahlilde adam azimli, çok çalışmış ve bunu, Allah affetsin, komedyen çirkinliğiyle birleştirmiş. Kızında da aynı enerji var. Bu şekilde böyle yandan yemiş bir cazibe oluşturmuş. Videolarda rahatsız eden ama gözünü ayırmadan seyrettiren bir şey hissediyorum.

dünyanın en çok kazanan youtube kanalı Ryan ToysRewiew'ı bu ay geçtiler izlenme olarak 750 milyon izlenmişler :D ryan 530 milyon izlenmiş :D güncel aboneleri 15,3 milyon.... adamlar darphaneden daha çok ve hızlı para basıyorlar :D

Bu kanalda maradonanın dünya kupasında eliyle attığı tanrının eli diye nitelendirilen gol tarzı bir olay var. İlginç Şekilde çok izleniyor bundan çok daha kaliteli kanallar var . Sanki içeri bir ajan sokmuşlar videolarını önerilenlerde çıkarıyor felen filan . Neyse güle güle harcasınlar ne diyim.

Bazı kanallar youtube tarafında otoriter kanal olarak geçiyor, bu adamlar siyah ekran atsa yine önerilenlere girer, şans dediğimiz olay bu olsa gerek.

dünyanın en çok kazanan youtube kanalı Ryan ToysRewiew'ı bu ay geçtiler izlenme olarak 750 milyon izlenmişler :D ryan 530 milyon izlenmiş :D güncel aboneleri 15,3 milyon.... adamlar darphaneden daha çok ve hızlı para basıyorlar :D

Ryan kanalını 100k abonesi oldugu zamandan beri biliyorum cok fena büyüdüler arkadaş ya. deli gibi izlenm aliyolar.

Aile akıl yönünden pek sağlıklı değil para için kendilerini rezil ediyorlar.

kanala nazar değdi sanırım :)

KODDyV.jpg

Etiketsiz nasıl olur

Arkadaşlar bi kanalın etiketsiz videoları nasıl tutar tüm kanalları ve videoları böyle ,youtubeda bunu gizleme kapatma yerimi bar anlamadımki, kesinlikle bildikleri bişey var biz bilmiyoruz bence

Arkadaşlar bi kanalın etiketsiz videoları nasıl tutar tüm kanalları ve videoları böyle ,youtubeda bunu gizleme kapatma yerimi bar anlamadımki, kesinlikle bildikleri bişey var biz bilmiyoruz bence

Gizleme yapmamış direk videoları silmiş.
Kanalın para kazanması da gitmiş.
Büyük ihtimal para kazanmasına sebep olan videoları silmiş, bunlar mükerrer videolar, şiddet içeren videolar (el kol bağlıyordu bunlar). Youtube un bu konuda tavizi yok istersen 100 milyon abonen olsun tek kalemde uçuruyor pk, yüksek aboneli özgün kanallarımızın para kazanmaları da gitti geçen hafta ordan biliyorum.

Silinmeyen videolarından bahsediyorum ne etiketi var ne kanal etiketi var nasıl bu kadar izlenme alır nerdeyse bütün kanalları ve videoları etiketsiz olmasına ragmen hepsi ilk videoları bile çok izleniyor.. anlamak imkansız

Gizleme yapmamış direk videoları silmiş.
Kanalın para kazanması da gitmiş.
Büyük ihtimal para kazanmasına sebep olan videoları silmiş, bunlar mükerrer videolar, şiddet içeren videolar (el kol bağlıyordu bunlar). Youtube un bu konuda tavizi yok istersen 100 milyon abonen olsun tek kalemde uçuruyor pk, yüksek aboneli özgün kanallarımızın para kazanmaları da gitti geçen hafta ordan biliyorum.

Bu zamana kadar bu içerikler duruyordu tekrar edilen içerik olayı vs. yeni çıkmamıştı bu youtube şimdi neden böyle çoğu kanalı pk tekrar edilen içerik diye kapatmaya başladı? acaba reklam vs. konusunda sıkıntı yaşıyorlar o yüzden mi? tekrar edilen içerik tam olarak nasıl bişey oluyor her yere çekilebilir gibi duruyor

Ben kanalını izledim takip ettim ve çalıştığı partner şirketimi yoksa destek aldığı şirketmi kendilerimi günahını almak istemem ama çıkan sonuçlarda üzülerek söylemem gerekirse +18 sitelerinde başlıklarının url sini kullanarak trafik sağlıyor. ***** kanalları ve diğer normal kanal trafiklerinden başlığını güçlendirerek kendi kelimesinde rakipsiz yapıyor ve dünyada hiç bir kanal salih reis kadar başarılı olamamıştır kısa süre içinde açtığı birkaç kanal var ve hepsinde başarıya kısa zamanda ulaştı ve sülalece bu işi yapıyorlar famili games vb en az 30 akraba kanalı var üzerine birçokta sahte kanallarıyla destek sağlıyorlar. ama eğer ***** kanallarından link çıkışlarını kendileri yapıyorsa yazıklar olsun derim ama bilinçsiz anlaştığı şirketler yapıyorsa bir an önce linkleri kaldırmasını tavsiye ederim. dünyada bir türk insanının youtubeyi parmanda oynatması gerçekten bir başarı helal olsun aramızda okadar yazılımcı sosyal medyacı var kimse onun başarısına ulaşamadı sistemini çözemedi tebrikler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri