Bu adam işi biliyor. Kanalının kaptılmasına ve engellenmeye çalışılmasına üzüldüm 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Salih reis in izlenimlerin cogu bot , calistiklari adamlara ulasabilirseniz siz de ayni izlenimleri alirsiniz , yuzde 50 calisiyorlar botcu sirketle.
çocuk kategorisinin alayı bot. ben bu adamlarla uğraşamadım kategoriyi bırakıp kanalı sildim.
Para kazandiran bot izlenim onlarinkiBu izlenimler botsa bu adamlar parayı nerden kazanıyor?
Para kazandiran bot izlenim onlarinki
Yani bu botçu şirket ankaralı iki inşaat ustasıylan çalışıyorda koskoca ytparadan spamin kralını bilen yapan iki kişiyi bulamıyor mu
Ben de buna benzer birşey yazacaktım.
Botmuş falan filan bunları geçin. Komplo teorisi kasmayın boşuna.
Ben bu adamın inşaatta sıva yaparkenki videolarına bile denk gelmiştim. İşimiz youtube sonuçta, en ücra köşelerdeki kanallara bile illa denk geliyorum bir şekilde.
Yok mantolama nasıl yapılır, duvar nasıl boyanır tarzında videolar çekiyordu, sonra slime videosu yaptı tuttu, onun üzerinden yürüdü, en büyük slime, yok bonibonlu slime falan. Sonra çocuklarıyla video çekmeye başladı ve global oynadı.
Sonrasında buralara kadar geldi. Şans ve azim..
Kapanmaları o yüzdendir o zaman, youtube öyle bedavadan yüzbinler yedirmez kimseye.Bu zamanda bot tıklamaların tespit edilmemesi mümkün değil, bir alır en kötü ikinciye ban yer.
şu linkide buraya koyayımda boş boş konuşmayın siz daha youtube kısa donla izlerken adamlar video çekiyordu bottu zırttı adam 10 milyon dolar kazanmış hala bot diyor
https://www.youtube.com/watch?v=vEZ2TWNQo1M&t=37s
Bu izlenimler botsa bu adamlar parayı nerden kazanıyor?
kardeş taktik şu şekilde işliyor. adamlar örneğin 100 bin izlenim alıyorlar. sonra önerilen videolarda trendlerde vs vs üst sıralara çıkıyorlar. ardından organik izleyici otomatik geliyor zaten videoya. önemli olan videoyu önerilenlere trendlere falan sokmak.
100 bin izlenmeyle onlarca milyon organik hit alınıyor olsa emin ol bu forumda herkes milyonerdi. adamlar en az 5 milyon bot izlenim bastırıyor. silinmeyen. arkalarında sağlam ekipler var ki tıkırında yürütüyorlar işi. hiç bi kanal hiç bi video arkasında büyük bi güç olmadan attığın an 5-10 milyona çıkmaz şayet dünya çapında popülaritesi yahut kategori hakimiyeti yoksa. bot izlenim işi yapanlar potansiyeli olanları bulur, anlaşırlar, milyonlarca izlenimi gönderirler kârdan pay alırlar. basit. organik sanmayın.
Sen bu kafayla anca yonlendirme ile izlenim alirsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.