Samsung S4 Vs İphone 5

Iphone nin ve galaxy nin butun serileri kullanmis ve kullanmaktayim.(note3 henuz almadim).

Kisiden kisiye deyismekle birlikte Note2 - S4 - iph5 tercih sirasi olurdu benim icin.

Bana kalırsa iphone al.ios sistemi suan piyasadaki en stabil ve akıcı sistemdir.android tam olarak stabil değil kasmalar oluyo.ama ios kapalı kutudur fazla kurcalayamazsın.androidde oyle bir sorun yok nede olsa açık kaynaklı yazılım.

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim Samsung S4 İphone 5' e göre çok daha üstün olduğunu farkettim ve S4 Almaya terettürsüz karar verdim ...

LG G2 en iyi telefon bu aralar. Bende alalı 1 hafta oluyor.

adam haklı beyler dağılın

---------- Mesaj saat 21:21:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:16 civarında gönderildi. ----------

Bu arada bence hepsiburada.com dan alışveriş yapmanı önermiyorum. lg optimus g aldım 1650 liraya, garantide yazan imei numarası telefondaki imei numarasıyla bir değil :D bence başka sitelere yönel

ben telefoncuyum gold vatan media markt falan hep kaçak tellere imei atıp bize gelen fiyatın 100 lira altına veriyorlar daha ucuz gibiler ama yurtdışı telleri millete kakalıyorlar. üzerinde kvk,genpa yazmasınada takılmayın sahte etiket atabiliyorlar millet note 3 ü 1950 ye veriyor genpadan bana gelişi 2055 lira bu yüzden piyasadaki en düşük fiyatın 200 lira üstüne telefon alın

---------- Mesaj saat 21:23:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:52 civarında gönderildi. ----------

Eski apple çalışanı olarak her detayini bildiğim ve sektörün içinde olduğum için söylüyorum. Dünyanın en iyi mobil işletim sistemi iOS oda iphonede var. S4 S5 S6 Note3 Xperia hepsi android olduğu için 5 para etmez. Çöpe bile atmaya değmez. O yüzden iPhone al kesinlikle. Tarihide ilk benden duy 1 Kasımda Türkiyeye 5S giriş yapıyor. 2400 gibi bir fiyattan çıkacak. Düşünmeden al.

ilk hafta 3400 tl olur sonra birden 2400 e düşer

berkan bence paran varsa iphone 5 al 2.el olarak her türlü satıp takasa girebilirsin

Ölene kadar iphone. Kullanan kişinin başka bir telefon düşünmesi zor.

Çok merak ediyorum Iphone serisi ile galaxy serisini nasıl bir tutuyorsunuz? s4-note2 kullanmış biri olarak Iphone 4
S'in ikisinden de iyi oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim.Kaldı ki siz 5 den 5s'den bahsediyorsunuz.Yapmayın lütfen.Telefon Iphone'dur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri