Samsung syncmaster 223bw monitör

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar başka yer bulamadım umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Başlıktada belirttiğim gibi 22 inç 1680x1050 samsung syncmaster 223bw kodlu monitörüm var.Benim sorum görüntü modları var.Kapatma tuşu aynı zamanda görüntü modları tuşu(internet,dinamik,sinema,metin)gibi görüntülerde renk değişiyo.Mesela sinema modunda görüntü kahve tonlarında oluyor dinamikte aşırı parlak.Şuan dinamik modda aşırı parlak duruyor.Kapama tuşuna ne şekilde basılınca oluyo tam çözemedim.Bilen varsa bana yardımcı olur musunuz?

benimde syncmaster 753s haci parlaklik falan düşürsene bi samsungu ara onlara sor :D

düşüremiyorum tek kapatma tuşuna hafifçe basınca oluyo sanırım ama hafifçe basmaya çalışıyorum kapanıyo bunun kolay bi yolu kesin vardır.Ama bilemiyorum ondan sordum

En sağda ışığın altına basınca kapanıyor. Dokunmatik. (syncmaster s22b150 modeli)

En sağda ışığın altına basınca kapanıyor. Dokunmatik. (syncmaster s22b150 modeli)

ışığın üstünde zaten kapama tuşu var ona basınca tabiki kapanacak ben görüntü modunu değiştirmek istiyorum çok parlak rahatsız oldum ama yapamıyorum arada balına oluyo ama böyle kaldı

ışığın üstünde zaten kapama tuşu var ona basınca tabiki kapanacak ben görüntü modunu değiştirmek istiyorum çok parlak rahatsız oldum ama yapamıyorum arada balına oluyo ama böyle kaldı

Tekrar baktım da sizin monitör benimkinden farklıymış baya. Syncmaster en azından kasası aynıdır dedim de değilmiş...

Tekrar baktım da sizin monitör benimkinden farklıymış baya. Syncmaster en azından kasası aynıdır dedim de değilmiş...

e7YlZv.jpg

benimkisi bu altı mavi yanan tuş hem kapatma hemde görüntü değiştirme tuşu ama yapamıyorum

Samsung SyncMaster 223BW - YouTube

altta tuşlar varmış onla yapılıyormuş bu video göre

birde bir yazılımı vardı ben onla değiltiriyorum benimkinin ayarlarını,
sitesinde vardır muhetemeln yazılımı.

Yandaki tuşlara basarken ekranın altına basıcaksınız tuşun üzerine değil çalışması lazım onlarn.

Bende böyle çalışıyor...
Edit: tuşlar dokunmatik bi baskı yapmanıza gerek yok

Yandaki tuşlara basarken ekranın altına basıcaksınız tuşun üzerine değil çalışması lazım onlarn.

Bende böyle çalışıyor...

Benimkisi öyle değil benimde yazılımı vardı nerde bilmiyorum ama zaten yazılım olmadan bile o tuşla yapıyodum ama şimdi olmuyor çok hassas eminim bi pratik yolu vardır samsung kimse yapamasın diye yapmamıştır mutlaka ama nasıl bi türlü bulamadım.Bu arada evet bu özelliğin adı magic bright

Hmm peki ozaman umarım bulursunuz yakında :)

Benim daha önce farklı bir marka monitörüm böyle kafayı yedi tuşları işlem yapmıyordu bir şey fark ettim o zaman. Örnek renk modunu değiştirecen parlak felan diye 2 veya 3 tuşa aynı anda basınca aynı işlemi yapıyordu. Öyle bi dene istersen kardeş. aynı anda farklı kombinasyonlarla dokunmatigi kullanmayı dene. 2li 3li farklı farklı

Aha oldu valla bi tıkladım oldu demek hem ordan hemde kapama tuşuyla yapılıyomuş.Valla tam anlamadım ama göstereyim:

wOkGGz.jpg

emdQQY.jpg

---------- Mesaj saat 05:02:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:54:53 civarında gönderildi. ----------

Bende böyle çalışıyor...

KlLMoE.jpg

kırmızı halkaya aldığım tuş aynı marka olduğu için benzerlik gösteriyor evet senin dediğini yaptım oldu ama ben kapatma tuşuna hafifçe basınca da yapıyodum demek sadece aklımda öyle kalmış vaybe bir tuşla oluyomuş o kadar uğraştım sizleride uğraştırdım kusura bakmayın beyler :P

bu arada hellrider benim kırmızı çembere aldığım tuşun yanındaki tuşla senin parmağınla gösterdiğin tuş aynı bu bende parlaklığı arttırmak için seninkisinde magicbright için yapmışlar biraz karşık olmuş modeller arasında ama samsungun bu özelliğini seviyorum şuan görüntüyü kişisel yaptım iyi oldu o dinamik aşırı parlaktı gözlerini alıyo insanın

Benimde samsung monitör var geçen sene almıştım.Film izlemesi güzel,oyun oynaması güzel bunlar için alıyorsanız tamam ama youtube işi yapıcaksanız cidden zorlar sizi gözüm ağrıyor (:
ekranı karartmama rağmen yine azcık ağırtıyor ona göre karar verin işte monitörüm

Benimde samsung monitör var geçen sene almıştım.Film izlemesi güzel,oyun oynaması güzel bunlar için alıyorsanız tamam ama youtube işi yapıcaksanız cidden zorlar sizi gözüm ağrıyor (:
ekranı karartmama rağmen yine azcık ağırtıyor ona göre karar verin işte monitörüm

Neden bence samsung iyi monitör sizinkisi kaç inç çözünürlüğü kaç?Diğer modellerle görüntü modları var mı bilemem ama mesela film izlerken sinemadaki gibi yapıyo görüntüyü yoksa standart bir monitörde hep aynı görüntü hiç de hoş olmaz.Bu arada youtube için neden zorlasın anlayamadım

3-4 yil once avrupanin en iyi monutoru secilmisti ve 470eu verip almistim.2 Yil sonra kondansator hatasi veriyor buyukbir cogunlugu ve acilmasi cok uzuyor.Kullanmasi cok zevkli 21.6" .Hala calisiyor yan odada ama acilmasi 10-15dk buluyor.Umarim sizinkide ayni olmaz.

3-4 yil once avrupanin en iyi monutoru secilmisti ve 470eu verip almistim.2 Yil sonra kondansator hatasi veriyor buyukbir cogunlugu ve acilmasi cok uzuyor.Kullanmasi cok zevkli 21.6" .Hala calisiyor yan odada ama acilmasi 10-15dk buluyor.Umarim sizinkide ayni olmaz.

Benimkiside eski hemde muhtemelen sizinkisinden daha eski hiç öyle bi sorun yok.Dikkat edersen hellriderın resminde moniörün çerçevesi benimkisinden daha ince o daha yeni.Bugün bunu googleda ararken birisi benim moniötörün aynısından almış 4 günde 2. ölü piksel mi ne yazmış ama kaç yıllık benim monitör bir ölü piksel bile yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri