Sanal Pazar Hakkında Bilgisi Olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Arkadaşlar 1 okulun kütüphanesi için yardım vb. topluyoruz. Bir arkadaşında borcu vardı ben de bunu kütüphanede eksikliği tamamlamak için ödemeyi hemen istedim fakat kredi kartı varmış. Sanal Pazar vb. yerler hakkında bilgim yok. Doğrudan para gönderemeyeceği için kredi kartı ile alışveriş yapılmış gibi gönderebilecek.

Bu yüzden Sanal Pazar, GG felan buralarda hesabı olan ve ödemeyi alıp bana gönderecek hem hayırsever hemde güvenilir arkadaşa ihtiyacım var. GG de hesap açacaktım fakat kimlik numaram ile daha önceden üye olmuştum şuan bilgiler bir türlü aklıma gelmiyor. GG hakkında da bilgim yok. Yardımcı olacak var mı?

uyelerle muhattab oluyosunuz ters bı durumda site sorumluluk almıyo bunun dısında fazla bılgım yok şikayetleri çok ama googledede aratırsanız gorursunuz

Sanalpazar %5 komisyon alır, diğer siteler bildiğim kadarıyla %10. İlanı açarsınız, karşı taraf ödemeyi yapar. Kargoyu gönderirsiniz, karşı taraf kargoyu aldığına dair onayı verir gerek görülürse firma karşı tarafı arar kargo aldınız mı diye, ertesi gün de paranız hesabınızda olur ama bu yaptığınız yasal değil söyleyeyim. Arkadaş size sanal kart açıp siz sanal kart ile harcama yapabilirsiniz.

n11.com dan da aynı şekilde yararlanabilirsiniz. Güvenilir bir site doğuş grubunun.

bence arkadaşınız %5 komisyon vereceğine cep para yapsın.. telefon numaranıza para gondersın 10 tl atıyorum... masraf olsun ama sende git şifreyi gir bankamatıkten paranı anında çek.. öyle özellikler felan var diye biliyorum...

gg hakkında çok bilgiliyim ben 3 4 tane gg hesbaı açttım unuttum aç bi tane banka hesbaını tanımla bi tane ürün aç tabi dandik bişey ücret istiycek 1 tl civarı yada az vitrin felen işaretleme arkadaş alsın kartla kargo bilgi salla sende gir oda onaylasın para senin kartına 2 gün içinde geçsin sana lpazardada dolaştım baya fakat alışveriş hiç yapmadım ordada öyledir aynıdır yani fakat orda % 5 kesinti yapıyor

n.11 den ben alışverş ettim problem yok üstelik enpara.com ile alınca bkm üzerinden kullanınca %20 iade :D aralık 2013 sonuna kadar... n.11 de saçmalıklarda var tabiki, oda malum bazen sipariş ediyorsun rakamsak hata var iptal edıyoruz diyorlar. cok ucuz bişe alıp sipariş edersen o başına gelebiliyormuş... ama paran geri iade...
yahu konu ile alakası yok nedne yazdım ki ?? enter yapayım bari silmiyeyim :D

---------- Mesaj saat 21:57:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:45 civarında gönderildi. ----------

arkadaş sanalpazardan alışverş eskiden yapmış....

ürünü alıyorsun. kargo bilgilerini sanal pazardan seçiyorsun kargo no felan işte... ordan karşı tarafda kargoyu alınca onaylıyor... sonrasında para senin belirttiğin hesaba yapıyor. sanalpazarda komisyonunu alıyor. aynı mantıkmış... saece buakdar öğrenebildim işte... hesap felan eskiden varmış..... kendı aralarında saat felan alıp-satsınlar diyo... kargo gonderılıp karşı taraf kargo aldıgını onaylarsa 3 iş gününde hesaba komisyon alınıp yatırılıyormuş...
------
yaa nesine . com tarzı site varsa hesabına para yatırsınlari kredi kartı ile sende onları hesabına geri geri çek olmaz mı acaba ??

geçen n11 de bi tshirtin fiyatına baktım 7777777777 tl diye gidiyordu ne kadar güvenilir se artık :)

Gittigidiyor'a da aynı fiyatı girersin sonuç olarak C2C bir site yani tüketiciden tüketiciye satış yapan bir site fiyatı belirleyen sensin.

Sanal pazar üzerinden 30.000 tl yi aşkın işlem yaptım. Yaşadığım büyük bir sorun yok . Bir zamandan sonra fatura istiyorlar. Büyük paralarıda 10.000+ tl gibi 2 gün geç yatırıyorlar. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Bildiğiniz üzere sanal pazar GOLD firmasının:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri