sanect.com

• Kullanıcı mayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mayk

Kayıtlı Üye
bu siteden mail gelmiş ne diyo cözemedim yeni bi kanal üstelik 4 video 50k izlenme var daha :S
l78zm.jpg

bi de su sayfa to oranlarım sizinkilerin yanından gecemiyor :( bu gün 0,21%

resimde geçen yazıyı google çeviriye yaz
ne çeviryosa buraya yaz
bakalım neymiş

Bir YouTube ortaklık istiyor musunuz? YÜKLENMESİ VİDEOLAR İÇİN PARA KAZANMAYA! Artık uygundur! Ben bir sanect İşveren am ve ortaklık için seçmiş. :) Tebrikler

bence boşver
ortalıkta okadar çok partner var ki
her partnere güvenilmez
şuanda yeni başladıysan adsenseden para kazanmaya bak
ilerde bu işi biraz daha iyi öğrendiğinde
ozaman forumda bahsi geçen partnerliklere girersin

Youtube den bir partnerlik istermisiniz? VIDEO YÜKLEYEREK PARA KAZANIN ! :) Suan siz (bu duruma) uygunsunuz . Ben sanect firmasinin temsilcisiyim ve sizi partnerlik icin secmis bulunuyorum.Tebrikler..

Buraya basvurun :
skype de ekleyin ..

[Kisisel yorumum spam a benziyo daha linke tiklamadan :D]

Youtube den bir partnerlik istermisiniz? VIDEO YÜKLEYEREK PARA KAZANIN ! :) Suan siz (bu duruma) uygunsunuz . Ben sanect firmasinin temsilcisiyim ve sizi partnerlik icin secmis bulunuyorum.Tebrikler..

Buraya basvurun :
skype de ekleyin ..

[Kisisel yorumum spam a benziyo daha linke tiklamadan :D]

kesinlikle aynı fikirdeym:D

Ama arkadaslar sana bunu yazani bilmemde, site fena durmuyor..cok büyük bir site degiller. daha alexa 14 milyon yeni site belliki, bilmiyorum gercekten para verirlermi..kosullarini okudum, partnerlik icin, günlük 250 izlenim , en az 5 haftalik hesap, en az 6 video vs gibi seyler yazmislar..ve tabii en önemlisi telifsiz olcak videolar yükleyen kisiye ait olcak vs. minimum ödeme paypal a 10$..bizi kandirmaya calisirsaniz , ödemeyiz de demisler :) ..bilemiyorum yani bi denenebilir ama, oranlari bilmemne, kontrat yollucaklar , gircen cikamican , uzun is yaa ..

Ha simdi caktim, buraya getirdikleri her üye basina millet komisyon aliyomus :) mesela günlük izlenimi 250-400 arasi birini buraya üye edersen 1$ veriyolarmis :D

en iyisi yinede adsense ya
bide yüzde 40 50 de kesinti olursa hiç bi işe yaramıyacak

ya o degilde 71k sayfa görüntülemesine 100 tık 100 tıkada 5.9 dolar kazandım bu gün her kezdemi böyle yoksa benim kanallarmı anormal :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri