Sanırım Adsense Kapanan Kanalın Parasını Ödemiyormuş...

Kapanan kanallar ile bu kesinleşmemelerin alakası yok. Açık kanallarımız kesinleşmedi. Son attıkları cevaplarda sorunun ocak ayındada devam edebileceğini yazmışlar. Ocak 11 de aynı sorunlar yaşanabilir.

yapacak bişey yok patron ne diyorsa o çalışmaktan pes etmeyelim...

300 tl altı olan adsenseler normal kesinleşirken 4 haneler kuruş bazında veya 2 hane kesinleşti bende 2 haneli 3 adsense var baktım hepsi 3 hane fazladan kesinleşmiş ama 4 hanelerde tık yok :) aslında bu herşeyi açıklıyor

neyi açıklıyor hocam :) bizede açıklayabilirmisiniz...

quizden sonra tam 10 ay kendime gelemedim yani çalışmadım :) çok kötü bi darbeydi :mad: boşa giden zamanıma yanıyorum hazirandan tekrar başladım ve kasım aralık sıkıntılar çıktı keşke quiz darbesinden sonra ara vermeseydim

Aynı durumu bende yaşadım hocam.Şer... quizde en az 4 hane kaldı.Sinir oldum bitti bu iş dedim.Üzerinden 1 yıl geçti geçen ay tekrardan başliyim dedim güzelde tuttu fakat kanal kapanınca adsanse %74 kesinti yaptı.Tek adsanse tek kanaldı oysa ki. Şöyle bir şeyde var kanalı silerken özellikle sordu eğer hizmetleri silerseniz ödeme alamayabilirsiniz diye.Eyvallah dedim sildim kanalı.

Kesinleşme sonrası 2 kanal daha yapıp bağladım nasıl olsa adsanse ban yerse yer mantığıyla.2 kanalda 10 gün dayandı.Bu sefer kapanan kanalları silmedim.Ya herro ya merro bakalım ne olacak...

Aynı durumu bende yaşadım hocam.Şer... quizde en az 4 hane kaldı.Sinir oldum bitti bu iş dedim.Üzerinden 1 yıl geçti geçen ay tekrardan başliyim dedim güzelde tuttu fakat kanal kapanınca adsanse %74 kesinti yaptı.Tek adsanse tek kanaldı oysa ki. Şöyle bir şeyde var kanalı silerken özellikle sordu eğer hizmetleri silerseniz ödeme alamayabilirsiniz diye.Eyvallah dedim sildim kanalı.

Kesinleşme sonrası 2 kanal daha yapıp bağladım nasıl olsa adsanse ban yerse yer mantığıyla.2 kanalda 10 gün dayandı.Bu sefer kapanan kanalları silmedim.Ya herro ya merro bakalım ne olacak...

benimde yaklaşık 30 adsenseden kapanıp kesinleşmeyen az kesinleşen oldu bazılarını sildim bazılarını silmedim ben büyük giriş yaptım ya direk 30 adsenseyle :D hayırlısı bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri