Sanırım Anneanneme En Az 5.5 Milyon TL Değerinde Arazi Miras Kalmış :)

Bir arkadasimin enistesi bir sabah uyaniyor hesabinda 30 trilyon para( saka degil) soruyo sorusturuyo sizin hesap bi arsa varmis cok eskiden dedesi zamaninda davalik olmus dede falan olunce tek varis diye herife kalmis isin ilginci adamin zaten 300 adet ankara da dairesi varmis para parayi ceker diye bosuna demiyolar

Hocam aman anne annenize dikkat edin eğer bu herif biliyorsa bi kötülük filan planlamasın sonra? Tamam çok fazla film dizi izliyorum ama olabilecekleri anlatıyorlar tedbiri elden bırakmayın lütfen.

Yüzde 50 çok fazla hocam bende adam resmen ortak olmuş, bu osmanlı arşivlerine nereden bakılıyor gidelim bizde bakalım ya mübarek

hocam bir ara haberlerde gördüm
adamın biri ingiltereden gelmişti
kanuni sultan süleymanın soyundan geliyorum
buda elimizdeki istanbulun tapusu bize verin istanbulu demişti :)
anlamadığım nokta şu 100 yıl evvelki bir toprak şuan üstünde 20 30 kez plan proje alım satım yapılmış
bu topraklar devlete aitmi aitse nasıl hala tapuda nine nin isminde geçiyor
nasıl hak talep edeceksiniz bu çok rahat birşeyse ozaman
osmanlı varisleri türkiyenin bütün her yerini alırlar

Bunlar hep filmlerde olur sanırdım :) Çok sevindim hocam senin adına, inş. mutlu sona ulaşırsın. Tam da ytnin zora girdiği dönemde böyle bir haber almak güzel.

hocam bir ara haberlerde gördüm
adamın biri ingiltereden gelmişti
kanuni sultan süleymanın soyundan geliyorum
buda elimizdeki istanbulun tapusu bize verin istanbulu demişti :)
anlamadığım nokta şu 100 yıl evvelki bir toprak şuan üstünde 20 30 kez plan proje alım satım yapılmış
bu topraklar devlete aitmi aitse nasıl hala tapuda nine nin isminde geçiyor
nasıl hak talep edeceksiniz bu çok rahat birşeyse ozaman
osmanlı varisleri türkiyenin bütün her yerini alırlar

Tapuda Anneannemin İsmi Geçmiyor. Adamın Demesine Göre Anneannemin Dedesi İstanbul Başıbüyükte Bir Ailenin Atları ile İlgileniyormuş. Bu Bahsi Geçen Arazileri 1900'lü Yıllarda Bir Ermeni Aileden mi Almış, Bir Ermeni Aile mi Ne Vermiş. Orasını Tam Olarak Anlayamadım. Tapu Anneannemin Dedesininmiş. Osmanlı Tapuları Cumhuriyet Kurulunca Arazilerine Sahip Çıkmayanların Hazineye Kalmış. Dede de 1922 Yılında Ölünce Kaybolup Gitmiş. Bu Emlakçı Arkadaş Bana Bir Soy Ağacı Haritası Gösterdi 1800'lü Yıllara Kadar Uzanmış. O Haritada Dedemizde Tıkanmışlar. Dedemizin Hayattaki Tek Varisi ise Anneannemiz Gözüküyor. O Değil işin Enteresan Yönü Anneannemiz Hem Yaşlı Hem de Müge Anlı Kafası Taşımakta. Anlayacağınız İşim Çok Zor :)

Eleman Şayet Anneannemden Sonuç Alamazsa Memleketimize Gidecekmiş Gelecek Hafta ve Yine Anneannemden Sonuç Alamazsa O Araziler Hazinede Kalmaya Devam Edecekmiş...

Valla 5.5 milyon sahibi olduktan sonrada istisnasız her kelimeye büyük harfle başlayarak yazmaya devam edersen seni tebrik edeceğim.İnş para seni bozmaz

Son düzenleme:
Tokatcının biridir bu devirde böyle şeyler mi kaldı azizim

Samimiyet ilerleyince 50 bin kredi çekip verin tapuları halledelim falan fistan

Tokatcının biridir bu devirde böyle şeyler mi kaldı azizim

Samimiyet ilerleyince 50 bin kredi çekip verin tapuları halledelim falan fistan

Bizde cik cik değiliz azizim :))) Yemeyiz yani...

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

Valla 5.5 milyon sahibi olduktan sonrada her istisnasız her kelimeye büyük harfle başlayarak yazmaya devam edersen seni tebrik edeceğim.İnş para seni bozmaz

Güldürdün beni :))

'' Hocam ref var mı arsadan :D'' böyle diyenler çıkacaktır şimdi :)

Eğer Bu iş Olumlu Sonuçlanırsa Gönül Dostlarımızın Mutlaka Bir İsteklerini Yerine Getirebilirim. Hele Bir Sonuçlansın işin Astı Astarı Ortaya Çıksın da O Kolay iş :)

Konuyu okuyunca ben

giphy.gif

Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah hocam. Bunlar çok güzel şeyler

Yeni numara bu herhalde..

Sen bu kişiden kimlik fotokopisi falan işte sonra git bi avukatla konuş onlar tüm bilgilerine ulaşırlar bir şekilde..

Muhtemelen sana vekalet ver herşeyi halledeyim falan diyecek , sonra da artık her ne yapacaksa tereyağından kıl çeker gibi halledecek.

Hep duyuyoruz insanlar birden zengin olmak için düşüyor bu oyunlara.Sen diyeceksin ki ben kanmam o işlere falan ama canan karatayı bile 200 kağıt tokatladılar .O kadar usta olmuşlar ki en zayıf anında tokatlıyorlar insanları..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri