Sanırım bize nazar değdi.

gezgin27

Yasaklanmış
2 gündür forumda sürekli bir aksiyon, sürekli bir şikayet almış başını gidiyor. Benim hakkımda bile şikayet vardı dün. Tek bir açıklaması var forumumuza nazar değdi. Allah yönetici arkadaşlara kolaylık versin, çabuk çabuk değil ama acele olarak sorunların çözülmesi dileğiyle.

https://www.youtube.com/watch?v=Je21nMzAl60

Hocam işin kötü tarafı kanıtladığın takdirde bile suçlu kalmaya devam ediyorsun sen sen ol buradan alışveriş yapma yapacaksanda paranı almadan sakın millete güvenme yarısını peşin almama rağmen şikayet edildim ben yaptım şuan cezasını çekiyorum kanıtladıkca ben daha çok suçlu oluyorum

aslında 42 yaşındayım ama forumda 23 yazıyor skypede arada 52 oluyorum aslında kimlikde 15 yazıyor yüz yüze görüşünce 12 olduğumu anlıcaksınız ama ticaret yapınca 52 olduğumu anlıcaksınız

kurunun yanında yaşı da yakmayalım lütfen yaş diyerek. şahsen özgün çalışıyorum, foruma 2013 senesinde kayıt oldum. (youtubepara döneminde de vardım) o zamandan beri çok şey öğrendim, hatta bu yaşıma rağmen öğrettiğim de oldu. ve şuana kadar kimseye bir zararım olmadı (1 kere konu dışı bi ortamda tartışma çıkmıştı, onda da özürümü diledim)

kurunun yanında yaşı da yakmayalım lütfen yaş diyerek. şahsen özgün çalışıyorum, foruma 2013 senesinde kayıt oldum. (youtubepara döneminde de vardım) o zamandan beri çok şey öğrendim, hatta bu yaşıma rağmen öğrettiğim de oldu. ve şuana kadar kimseye bir zararım olmadı (1 kere konu dışı bi ortamda tartışma çıkmıştı, onda da özürümü diledim)
yok kardeşim senin gibi kardeşlerimiz baş tacı hiç alınma sen... onlar kendilerini biliyor

sanırım arkadaşlarımın bahsettiği 15 yaş kategorisindekilerden değilsin sen dostum üzerine alınma :) akıl yaşta değil baştadır ama dediklerinde haklılar yaş ortalaması düştükçe arttı bu tarz olaylar.

İçimde tutuyorum kaç gundur hazır açılmışken rahat 2 hafta içinde forumdan 3 kişiye dolandırıldım 80 tl para gitti + Emek gitti koca koca adamlar kandırmaya başladı

Son düzenleme:
şuan önlemler alındı ama zamanında özelliklede 2014de her gelen üye oldu buraya ben zamanında üye olabilmek için 1 ay takip etmiştim 1 gecemi ne açılmıştı üyelikler ey gidi günler ey

İçimde tutuyorum kaç kundur hazır açılmışken rahat 2 hafta içinde forumdan 3 kişiye dolandırıldım 80 tl para gitti + Emek gitti koca koca adamlar kandırmaya başladı

ilerde misli misli kazanıcaksın o parayı böyle şeylere kafayı takma birazda dikkatli ol

şuan önlemler alındı ama zamanında özelliklede 2014de her gelen üye oldu buraya ben zamanında üye olabilmek için 1 ay takip etmiştim 1 gecemi ne açılmıştı üyelikler ey gidi günler ey

:D Hocam üyelikler kapancak diyede kullanıcı adını flan yazmış geçmişssin hızlı hızlı heralde :D :p

Valla bana mesaj atanlar 14 15 yasinda hep nedense coluk cocuk karisti bu ise cocuk oyuncagi oldu bu is

nazar_boncugu.jpg

Bide adam bisey buluyo onu parayla satiyor adam ne bulsa satisa cikariyor bi kac defa gordum adam gnluk 4 5 dolar kazaniyorum diyor aradan 1 ay gwcti kazancim 750 dolar kazaniyrm gunluk bi taktik buldm satiyorum acil nakite ihtiyacim var 100 200 e satiyom diyor madem gnluk o kadar satiyon nasil 200 tl ye ohtiyacn oluyo bi ay sabrrt ev parasini cikartirsin boylelerine sakin inanmayin bak soylurum alacagnz 2 sey var biri bot digeride vds zaten mail acma yontemi var akilli oln parayi kaptirmayin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri