Sanırım bu sefer başarıyoruz! (MCN Lisansı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstad MCN olmak için bir adet managed youtube kanalına ihtiyacınız var, youtube yetkilisiyle görüşmeniz için, eğer böyle bir kanalınız var ise kalan şeyler halledilebilir (teoride, pratikte 1 yıla yakın bir süre sürüyor). Eğer böyle bir kanalınız varsa Youtube üzerinden yetkili sizi dinleyecek birine ulaştıysanız ne güzel. Bu arada yaş muhabbetlerine katılmıyorum, sonuçta 14 yaşında CEOsu var gözüken mcn'leri de biliyoruz :) O nedenle yaşa takılmıyorum :)

Yaş olayından üzerine yürümeler olacaktır illa ki, aldırış etme. 15 yaşında app store'a uygulama yükleyip milyon dolarlar kazanan insanları gördü bu ortam.
Umarım başarırsın da ilk partnerlerin biz oluruz:)

İyi çalışmalar.

Üstad MCN olmak için bir adet managed youtube kanalına ihtiyacınız var, youtube yetkilisiyle görüşmeniz için, eğer böyle bir kanalınız var ise kalan şeyler halledilebilir (teoride, pratikte 1 yıla yakın bir süre sürüyor). Eğer böyle bir kanalınız varsa Youtube üzerinden yetkili sizi dinleyecek birine ulaştıysanız ne güzel. Bu arada yaş muhabbetlerine katılmıyorum, sonuçta 14 yaşında CEOsu var gözüken mcn'leri de biliyoruz :) O nedenle yaşa takılmıyorum :)
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] ile senin kankilerin dimi :D ibrahim abi övmüştü bana onları :rolleyes::rolleyes:

Bu arada hakkımızda hayırlısı

Bu konunun nerelere gidecegini cok merak ediyorum :)

Youtube gecmisi hub'liktan oteye gitmeyen bir kardesimizin (burada kesinlikle dalga gecmiyorum, Youtube'un istedigi tecrube olarak degerlendirin lutfen ) , Youtube'un istedigi sartlarin birini bile yerine getirmeden sadece parayla (ki Youtube'un istedigi en son sey para oldugunu da unutmayalim) MCN verdigini ilk defa duyuyorum..

Daha 1,5 saat once toplantidan ciktim.. Demek ki bana yalan soyledi koskoca adamlar.. :(

İş tabi ki bastır parayı al networku değil, arka planında belki de benim bilmediğim çok detaylı konular var. Eğer parayı bastırıp network alınsaydı şuanda Türkiye’de yüzlerce MCN sahibi kişi olurdu. Ben bu işi ta Cebit 2013’te açılan Google Türkiye standından beri takip ediyorum, bu konu ile ilgili orada partnerle ve nasıl network olunacağıyla ilgili detayı almıştım, gerçi oradaki yetkili gözümü korkutmak açısından epey bir şey saymıştı.
Gerekli şartları tabi ki biliyorum. MCN almak için şartlar ağır, ancak yatırımcı konuya hâkim birisi ve sunulan şartları kıl payı sağladık, ben ufak tefek pürüzler olduğunu söylüyorum ama ileride sorun olup olmayacağı bilinmez (Sorun dediğim de, bizim karşılayamayacağımız kadar ağır ve farklı şartların ortaya çıkması.) Bizden istedikleri hedefler normal bir HUB’a göre çok büyük, taşıyıp taşıyamayacağımızı bilmiyorum ama en azından sistem kendi kâra geçirene kadar şartları biraz sıkı tutmak zorundayız. Ondan sonra şartları minimize edeceğiz. Eğer hiçbir şeyde sorun çıkmazsa ve iş resmiyete bürünürse Premium Reseller gibi bir iş ortağı modeli olan Multi Channel Network lisansı alacağız.
Bu iş için bizden aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık raporlar, Adsense işi ile ilgili geçmişimizi, onları ikna edici bir açıklama ve fazlasını istediler. Ben bu görüşmelerde reşit olmadığım için bulunamadım ancak arka plandaki işlerle ben uğraştım. O yüzden görüşmelerde neler olduğuyla ilgili ya da teknik bilgileri bana sormayın lütfen. Gerekirse yatırımcıyı foruma davet edip doyurucu açıklamayı bizzat kendisine yaptıracağım.
Sizin söylediklerinizden sonra konuyu keşke herşeyi tamamladıktan sonra açsaydık diye düşündüm. Yaşımdan dolayı mıdır bilmiyorum ama bir güvensizlik ortamı yarattığımı düşünüyorum.
İyi geceler, bol kazançlar dilerim..

Cebit'te eğer böyle bir planınız olursa ve sağlam bir ekiple bu işe girebilecek olursanız mutlaka alırsınız lisansı demişlerdi. Bak mesela bize ulaşmaları için managed bir kanalımızın olması gerektiğini bilmiyordum o konuyu yatırımcı halletmiş olmalı çünkü kendisi de bu işleri bilen birisi. Sizinle HUB için görüşmüştük bayağı yardımcı olmuştunuz, pozitif yorumlarınız için teşekkürler.

Anlıyın akıyla çıkarsın inşallah.

Sana tek tavsiyem, iyi birşey yaparsan taşlayanın çok olur. Kimsenin dediğine takılma hatta bazılarına cevap dahi verme. Hayal di gerçek oldu dersin birgün :D

Hadi hayırlıs, kendim açıyormuş gibi sevindim INSALLAH sonunu getirirsin.!

Dediğimi sakın unutma, herşeye cevap verme. Bak ben verdi :) 28 yıldır en büyük hatam bu forumda ki BAZI üyelere cevap vermek oldu :) sen aynı hataya düşme.

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :)

Yaş olayından üzerine yürümeler olacaktır illa ki, aldırış etme. 15 yaşında app store'a uygulama yükleyip milyon dolarlar kazanan insanları gördü bu ortam.
Umarım başarırsın da ilk partnerlerin biz oluruz:)

İyi çalışmalar.

Teşekkürler. İlk partnerler değil de işler rayına oturunca mutlaka aramızda görmek isteriz sizi de :)

hayırlı olsun bakalım nasıl olacak alt network filan alacaksanız bizde katılırız :)

hayırlı olsun bakalım nasıl olacak alt network filan alacaksanız bizde katılırız :)

Alt network alacağız tabi ki. Şu işlemleri bir halledelim hub alımına başlayacağız. Teşekkürler..

Western Union ödeme yaparsanız ilk aboneniz olurum hocam :)

Hayırlı Olsun :)

Her network gibi WU ödemesi de olacak. Hatta ödeme yöntemleri daha da geniş olacak, belki WU'ya gereksiz yere komisyon ödemeye dahi gerek kalmayacak. Teşekkürler..

Hocam siz benim dediklerimi az biraz da olsa anlamissiniz. Tekrar soyleyeyim, siz de bir teyidini alin yine ama oyle Cebit'te gorusup olacak seyler degil.. Yine de dediginiz gibi olsun diyorum.. Benim icin sonuc onemli.. Hayirlisi olsun :)

Tekrardan teşekkürler hocam. Mutlaka teyit ettireceğim.

Arkadaşın isteği üzerine konudaki gereksiz mesajlar temizlenmiştir. Bu arada [MENTION=2877]Alhambra[/MENTION] tekrar net bilgilerle konu açmanı bekliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Arkadaşın isteği üzerine konudaki gereksiz mesajlar temizlenmiştir. Bu arada [MENTION=2877]Alhambra[/MENTION] tekrar net bilgilerle konu açmanı bekliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Şuan hala görüşme halindeyiz, tüm detaylar tam olarak aydınlığa kavuştuğunda ayrı bir konu ile duyurusunu yapacağım. Hatta bunu ilk olarak YTPara'da yapacağım. Teşekkürler..

Bizim calisktigimiz icerikler malum. Yok özgün kanal disi baska kanallar almiyoruz oluyorsa network yerinde sayar ama bunlari siz düsünmüsünüzdür. Hayirli olsun.

Son durum.Nedir..

Google genel merkez ile görüşmeler sürüyor, konuyu biraz erken açtım sanırım çünkü işlemlerle ilgilenen arkadaş işlemlerin yaklaşık 1 yıl sürebileceğini söyledi. Şuan karşılıklı yazışmalar devam etmekte olup önemli bir gelişme oldukça haber verilecektir.

arkadaslar aranizdan heveslenen ola bilir ama hakketen o,kadar kolay deyil bir network firmasi acmak.oyle basvuru yapmakla olmuyor bu isler.evet bazi sayfalarda MCN basvurusu yapmaktan baska bir sey gerekmiyor diye yaza bilir ama inanin bu boyle deyil.konu acan arkadasada basarilar dilerim.umarim bu boyle konu olarak kalmiyacaktir,gerceklesecektir.

Başarılar kardeşim Kitap içinde yardımcı olacağını söylemiştin ve iyi niyetini n ve çalışkanlığının karşılığını umarım sıkıntısız alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri