arkadaş adam ayın 15inde kesinleşecek demiş ama kesinleşmeyen hesaplarmı kesinleşecek yoksa %90 kesinti olanlarda mı düzelecek o belli değil. 15inde kesinleşmeyen hesaplar kesinleşirse %90 kesinti yapılırsa bunun ne anlamı varki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş adam ayın 15inde kesinleşecek demiş ama kesinleşmeyen hesaplarmı kesinleşecek yoksa %90 kesinti olanlarda mı düzelecek o belli değil. 15inde kesinleşmeyen hesaplar kesinleşirse %90 kesinti yapılırsa bunun ne anlamı varki.
Arkadaşlar gecen aylarda 10 katı kesinleşenler oldu kimse adsenseye youtube hesap sormadı benim alacağımın 10 katı gönderdiniz nedeni nedir diye şimdi adam kesti biçti zararı çıkarttı hesap soruyorsunuz ayıp ya...Umut.avi'yi tam ekran geçmiş, gerçekse tadından yenmez![]()
Arkadaşlar gecen aylarda 10 katı kesinleşenler oldu kimse adsenseye youtube hesap sormadı benim alacağımın 10 katı gönderdiniz nedeni nedir diye şimdi adam kesti biçti zararı çıkarttı hesap soruyorsunuz ayıp ya...![]()
Benim görüşüm kesinleşmeyen hesaplar, 14-15 e kadar kesinleşme ihtimali var, eksik kesinleşenlerde ocak ayı kesinleşmesinde üzerine eklenir, sonra forumda çıkıp biri konu açar adsense bana fazla para verdi diye.
Tek umudumuz Ocak ayında şu sıkıntılar geçer inşallah..
Bendede olmadı olsaydıda itiraz etmezdim googleyeBana vermedi hocamFazladan vermişse onların hatası
Save
Benim görüşüm kesinleşmeyen hesaplar, 14-15 e kadar kesinleşme ihtimali var, eksik kesinleşenlerde ocak ayı kesinleşmesinde üzerine eklenir, sonra forumda çıkıp biri konu açar adsense bana fazla para verdi diye.
Tek umudumuz Ocak ayında şu sıkıntılar geçer inşallah..
Hocam peki geçen ay kesinleşmeyenler ne olacak. Bir hesabımda geçen ay 11k Tl'dan 700 Tl kesinleşti. Bu ay yine aynı hesapta 7k Tl'dan 263 Tl kesinleşti.
Bence öyle bir ekleme yapmayacaklar. Bu 15'i muhabbeti dönüyor ya tüm hesapları yeniden güncelleyecekler ya da bu paralar unutucaz.
Bence burada kast ettiği 15'i de özel bir durum değil. Zaten kesinleşmeler Youtube'a göre 15ine kadar devam ediyor. Bu süre zarfında kesinleşir demek istiyor olabilirler.
Hepimiz bi tez atıyor ortaya hocam, hakkımızda hayırlısı bakalım. Dediğim gibi bizimkisi sadece senaryo, herşey google bağlı..
Google a sene sonlarında bişeyler oluyor. Geçen senede ban furyaları vardı.
Şu yüksek kesintili hesapların tek sorunu asıl yüksek kazançlı kanallarının kesinleşmemesi. Hala yüksek kesintilerden bahsediliyor. Herkesin ortak sorunu bazı kanalların hiç kesinleşmemesi dir. %99 kesinti 70 80 diye bir olay yok. Bazı kanallar hiç kesinleşmedi sorun bu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.