Sanırım kapanmaya çözüm buldum

• Kullanıcı karayaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

karayaman

Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar aklıma sanal pc den adsenseye kanal bağlamak geldi ve birkaç kişiye sorduğumda doğruladılar şahsen denemedim ama deneyip sorun yaşamayan insanlar mevcut sanal pc nin nasıl kurulduğu linkte mevcut denemek isteyen arkadaşlar buyursun umarım düşündüğüm gibi çözüm olur fakat asıl merak edilen konu bilgisayar ile sanal pc arasında ne fark olduğu

[ Detay’lı ] Sanal Bilgisayar { VMware WorkStation } Nasıl Kullanılır..! | Sistem ve Ağ Uzmanlığı - Adem OCUT

sadece kanal bağlarken mi yoksa tüm işlemler sanal pc üzerindenmi

sanal pc kullanıyorum ve kanallar çatur çutur kapanıyo

yöntemi denediniz mi kaç gündür kanal bağlı kapanma oldu mu vs yazabilir misin hocam :)
deneme şansım olmadı hocam bu fikir yeni aklıma geldi fakat birkaç yere sordum deneyen ve kapanma yaşamayan insanlar mevcut
sadece kanal bağlarken mi yoksa tüm işlemler sanal pc üzerindenmi

tüm işlemleri yapmak daha mantıklı sanal pc geçişlerinde ip değiştirip geçiş yaparsınız

Zamanında sanal pc işi moda olmuştu bizde çok çalıştık. Açıkçası hiçbir ayrıcalığı yok. Zaten şuanki sıkıntı kanalın spama yakalandığı için kapanması değil. Adsenseye bağlandığında ve izlenim gelir arttığında kapanması. İsterseniz deneyin yine ama bir sonuç alınacağını düşünmüyorum.

Alakası yok hocam ben hepsini denedim hatta bunu mail açamada bile denedim google bir şekilde yakalıyor geçen sene gmail açıyordum sanal ile ama son güncellemeden sonra ne mail açıyorum ne kanal bağlıyorum.

Alakası yok hocam ben hepsini denedim hatta bunu mail açamada bile denedim google bir şekilde yakalıyor geçen sene gmail açıyordum sanal ile ama son güncellemeden sonra ne mail açıyorum ne kanal bağlıyorum.

şimdi burda açıklayamıyorum ama geçen arkadaşın birisi bişeyler göstermişti kim ve ne gösterdiği bende kalsın ordan yola çıkarak bişeyler düşündüm ve söylediğim gibi birkaç kişiye sordum bilgi aldım

Niyetiniz iyidir o ayrı , ancak denemeyip sonuç almadığınız bir şeyi paylaşmanızı doğru bulmuyorum sizin gibi her üye aklına geleni uygulamada değil de, kahvehaneye çevirirse böyle önemli konuları yok olur gider çözümde varsa.

şimdi burda açıklayamıyorum ama geçen arkadaşın birisi bişeyler göstermişti kim ve ne gösterdiği bende kalsın ordan yola çıkarak bişeyler düşündüm ve söylediğim gibi birkaç kişiye sordum bilgi aldım

Hocam yöntem varsa olabilir ben de mail açma ile ilgili bir şey yürütüyorum ama hala uygulamadım bakacağım eğer dediğiniz gibi bu işe yarıyorsa olabilir ama şöyle bir şey var biz adsenselere kanalları bağlıyoruz 1xx kazancı geçiyor 3-4 ayakta kalıyor daha sonra kapanıyor bununla alakası olduğunu düşünmüyorum :)

Niyetiniz iyidir o ayrı , ancak denemeyip sonuç almadığınız bir şeyi paylaşmanızı doğru bulmuyorum sizin gibi her üye aklına geleni uygulamada değil de, kahvehaneye çevirirse böyle önemli konuları yok olur gider çözümde varsa.

gereken şeyleri pm den yazdım

Uykumu kaçırdım hocam bravo [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanal PC olayını geçeli çok oldu. sanal pc de çözüm değil maalesef

sanal pcyi mail açma denemelerim için kullanıyorum ve pc nin degiştirmedigim yeri kalmadı neredeyse
aklınıza gelmeyecek noları dahi degiştirdim yinede google bi yerden yakalıyor

not: senin normal ip ne ise sanal pcdede aynısı oluyor

1 aydır denedigim yolları yazsam post post roman olur. Ne zıkkım birseyse içinden çıkamadık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri