Sanırım Yanlışlıkla Ünlem Taktiği Bulduk :)

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
arkadaslar olayı ben anlatayım yaklasık 8 kanalda denedım...

Evet simdi kanalı siliyoruz.. 2 5 saat sonra actıgım 3 kanalda denedım ve direk para kazanma acarsanız direk ünleme düşüyor..

AMA bu kanalları 4 gun beklettim ve actım 20 30 video siliyor diğer videoların hepsi dolar oluyor

kanala video atın silin 4 5 gun sonra acın aktif edin :)

he işte tamda bu :) benimde üzerinden 5 gün geçti :)

böyle denemenizi tavsiye ederim ayrıyeten [MENTION=4325]minnos[/MENTION] hocam maillemi açtınız nasıl açtınız anlatabilirmisiniz. herkes nasıl açıldıgını açamadıgını söylüyor.

5-6 kanal açar 300-500 video atar sileriz. 4-5 gün sonra geri alır dolarları yakarız. inş. işe yarar :)

Denemekten Zarar Gelmez Üstat ikinci kanalımı hemen denicem bende :) inş. bundan sonra yüklediğimiz videolar ünlem olmaz.

---------- Mesaj saat 22:08:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:24 civarında gönderildi. ----------

minnos Hocam Açtı Bilmiyorum Nasıl Yaptıgını :)

ama ikisinden biridir.

ayrıca bugün bi tecrübe daha yasadık.

kurtarma seceneklerini 2 adımlı dogrulama yaparsanız kanalı açamazsınız ya mail yada telefon ekleyin. ikisinden biri.

Hocam sanırım bunun önüne geçtiler yada ben de bazı kişilerde sorun çıktı, cünkü kanalı sildim ve tekrar açmaya çalısınca olmuyor, dün denemiştim belki bende sorun vardır

Zaten alış veriş yaptıgımız sabit bir kesim var yeni müşterilerimizide durumdan genelde haberdar ediyoruz kimseden de bu konuda şikayet almadık ilginiz için teşekkürler.Konumu birazdan düzenliyorum.
Ayrıca biraz daha mantık çerçevisinde hareket eden yöneticiler seçerseniz daha güzel bir forum ortamı olur diye düşünüyorum "şikayetler var birazdan pm ile bilgi vercem" deyip hiç bir bilgi vermeden satıs konunuzu iptal ediyorum şeklinde bir yaklasımın mantıklı tek açıklaması ego tatminidir.
son olarak şimdi konuyu inceledim:
Konudaki msjların silindiğini yazmıssınız ama malum sahşın hakkımızda yazdıgı msjlar duruyor bizim durumu açıklayıcı nitelikte yazdıgımız msjlar silinmiş.

Çok uzun zamandır şu forumda gördüğüm en mantıklı açıklama yazısı.Tebrik ederim sizi. :) :)

Kaliteli konular gelmiş :) [MENTION=5090]malkomxtuba[/MENTION] hocam haberdar edeyim dedim

[MENTION=4325]minnos[/MENTION]
Yanlışım varsa düzeltin ama hesabı silmeden önce açıış tarihi mail tel no gibi
bilgileri not etmemiz gerekiyor sanırım? Veya hangi bilgiler işimize yarayacak bundan sonra açtığımız maillerin bilgilerini ona göre kaydedelim

Kaliteli konular gelmiş :) @malkomxtuba hocam haberdar edeyim dedim

@minnos
Yanlışım varsa düzeltin ama hesabı silmeden önce açıış tarihi mail tel no gibi
bilgileri not etmemiz gerekiyor sanırım? Veya hangi bilgiler işimize yarayacak bundan sonra açtığımız maillerin bilgilerini ona göre kaydedelim

Merhaba sildiğiniz bir hesabı geri kurtarmak için gerekenleriBuradan öğrenebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri