Saniye Anne Artık Ünlü Oldu Şimdide mynet ve Cihan da

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
Selamlar YT Ailesi 1 Saat Önce DHA ve Mynet te Saniye Anne Haber Ana Sayfada Yayınlandı Uzun bir Video Hoşuma Gitti Benim Haberimde var::)
İnternetin Son Fenomeni Saniye Anne Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Ve Dün Aradılar Yine Bugün Yada Yarın Başta Hürrüyet 5-6 Gazetede olacak.
Asıl Asıl Bombada Bugünde Evimize Cihan Haber Ajansı Geldi.Çektiler ve Akşama Haberlerde 4-5 TV de Çıkar dediler ama net bişey söyleyemediler.
DHA nın Aksine Gelenler Son derece efendi ve Mütevaziydi Onların Görüntülerinide vereceğim .hatta biriyle tel face aldık arkadaş olduk.
Şu an gördüm Hürriyet te var diğerlerine bakamadım :)Ve yine Şimdi Gördüm Googleye Saniye Anne Yazdım 3 Sayfa Site Haber Yapmış Tabi Çalınan Videolarda Var :) bazı linkler
Cumhuriyet Gazetesi - İnternetin son fenomeni Saniye Anne
Sanal alemin son fenomeni Saniye Anne - sozcu.web.tv
İnternetin son fenomeni Saniye Anne - cumhuriyet.web.tv
Sanal Alemin Son Fenomeni, 73 Yaşındaki Saniye Anne - Foto Galeri
Sanal alemin son fenomeni 73 yaşındaki Saniye Anne | HürriyetTV
nternetin son fenomeni Saniye Anne - Haber Galerileri
İnternetin son fenomeni Saniye Anne
Yoruldum :) Hakkımızda Hayırlısı
Son Dakika TGRT de Yayınlanmış 10 dk Önce Ama ben görmedim Yetişemiyorum :9
Flaş Haber Cihan http://www.bugun.com.tr/son-dakika/73-yasindaki-saniye-anne--haberi/1377873
Haberler.com Son Dakika :) http://www.haberler.com/izmir-sanal-alemin-son-fenomeni-73-yasindaki-6745411-haberi/

Son düzenleme:
hayırlı olsun basarılarınızın devamını dılerım

keşke haberleri yapanlar youtube kanalınızın linkinide yazaymış hiç değilse görenler abone olurdu hayırlı olsun bu arada başarılar

Son düzenleme:
vay he hocam sen yt kanaldan haber ver varmı abone artışu izlenim artışı

Hayırlı olsun hocam. Çok güzel bir şey insanın annesinin böyle başarılar yakalaması.

yarında güzel bir tvden teklif geldimi tamamdır haftaya da belki oktay usta davet eder :D :D

Saniye annenin ellerinden öperim başarıların devamı gelir inşAllah bol kazançlar...

hayırlı olsun basarılarınızın devamını dılerım

Teşekkür ederim Kardeşim

---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 15:02 ----------

keşke haberleri yapanlar youtube kanalınızın linkinide yazaymış hiç değilse görenler abone olurdu hayırlı olsun bu arada başarılar

Vermediler Ama kanal adını verdiler ve Aboneler Bugünkü Yazılı basından Sonra artış sağladı

---------- Spam Engelliyici 15:06 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

vay he hocam sen yt kanaldan haber ver varmı abone artışu izlenim artışı
Günde 30 abone gelirken 15 dakikada 70 abone geldi gelişmeleri yazacağım yazılı basın daha etkili oldu

Aslında bu yaptığınız VBlog luk bir durum, bence ileride güzelde bir websitesi aç ve videolarını web sitene göm oradanda izlensin googledende hit gelsin daha iyi olucağını düşünüyorum, başarılar. :)

başarılarınızın devamını dilerim ama bu küçük resimde bir düzenleme yapmanız şart benc. sadece yemeklerin resimleri var. ikiye bölüp saniye anneninde resmini koyarsanız daha iyi dönüş olur bence. çok güzel fikir tebrik ederim tekrar sizi başarılar.

Google ye Saniye Anne yazın neler çıkıyor güzel index almış, başarılarınızın devamını dilerim. :)

Evet gerçekten öyle herşey ani gelişti teşekürler..

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

Ünlü oldun valla helal olsun :D

YT Ailesinindir bu gurur..

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

yarında güzel bir tvden teklif geldimi tamamdır haftaya da belki oktay usta davet eder :D :D

Böyle giderse devamı gelecek gibi,Bu arada Annem oktay ustayı beğenmiyor :9

---------- Spam Engelliyici 15:11 ---------- Önceki Mesaj 15:10 ----------

Saniye annenin ellerinden öperim başarıların devamı gelir inşAllah bol kazançlar...

İnşallah Kardeşim Gelişmeleri Yazacağım...

Çok güzel, çok samimi videolar olmuş..Başarılarınızın devamını dilerim.

Aslında bu yaptığınız VBlog luk bir durum, bence ileride güzelde bir websitesi aç ve videolarını web sitene göm oradanda izlensin googledende hit gelsin daha iyi olucağını düşünüyorum, başarılar. :)
Ben o İşlerden Anlamıyorum Hocam bana söylenenlerde uğraş lazım ben zaten kanalla zor başa çıkıyorum

Valla abi çok sevindim ya :D Bu kadar gideceğini düşünmemiştim önemli olan youtube kanalına gelmeleri orası çok önemli inş. geri dönüşler iyi olur :)

Abi pm attım bakarsan sevinirim ben 1-2 saat dışardayım döndüğümde konuşuruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri