F
fth
Guest
Hayırlı olsun çok sevindim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet Sevgili yt ailesi Saniye anneyle yemek saati özel videolarını sizlere vermiştim.Dün saniye anne face sayfasına bi mesaj geldi ben kanal d haber müdürü selin hanım röportaj yapmak istiyoruz sizinle programlarınız çok güzel diye lütfen arayın diye tel no da verdiler bugün aradım Hemen 1 saat sonra DHA Muhabirleri geldi ve az önce çekimleri bitirdiler acelece haberlere montajı yetiştirmek için gittiler.Eh Akşam haberlerinde yetişirse kanal d de olacak inşallah...SaNiyE AnnEyLe YemeK SaaTi - YouTube
aman ytden para kazanıyorum dememiştir ins![]()
Hayırlı olsun çok sevindim![]()
Ben de çok sevindim tebrikler. YT'dan para kazanma konusunda tüyo vermediyseniz daha da iyi![]()
Hayırlı olsun kanala abone artışları ve izlenimler 1 gün içince 5 katına çıkabilir, haber programınıda haber saatinde videoya alıp link koyarsan oda güzel olur.![]()
süpeer haber![]()
Tebrik eder Başarılarınızın devamını dilerim
Hocam anneniz mi ?
keşke rica etseydiniz yt kanalın linkini de paylaşsalardı haberlerde
keşke sitenizi de açsaydınız gerçekten sizin için büyük bir fırsat
Site işlerinden anlamıyorum hocam malesef![]()
saniye anne com u da alın hocam oraya da videoları vb koyun.
O kanal patlar abi
Hadi hayirlisi olsun
Hocam maşallah çok tatlı tontiş anneEllerinden öpüyorum, Allah uzun ömürler versin, başarılarınızın devamını dilerim.
skypenizi yazın hocam yardımcı olurum, özgüne destek verelim
Hayırlı olsun güzel bir gelişme![]()
hayirli olsun abi, insallah guzel kazanclar elde edersin artik![]()
Evet Ona Bende Baktım Bakalım Değişiklik ne olacak burdan paylaşacağım şu an günlük 10 k izlenme yarın ne olacak..
---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------
Hoş Görünüyor diye öyle Yapmıştım Ama bi değişikliğe gidecez artık
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.