Saniyeler içinde 200 300 izlenim almak

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
videonun başlığını google arat veya url adresinin =işaretinden sonraki kısmını bak bakalım diğer sitelerde video varmı

o tür programlar mevcut, burda amaç ilgili kelime ile top 10 da yani aranan o kilemeyli ilk 10 sıralamaya girmek, bu bir çeşit hile oyunu, kanal kapanırmı kapanmaz ! bunu genelde ppd ve cpa cılar kullanır, bilgilerinize..

adamın örnek veriyorum 40 videosyu var hepsi 300 400 izlenimdi o kadar izlenmeden sadece 6 abone mi gelir ?

hayırda mevzu nedir yani addmefast ile kasıyorsa banlanır zaten sana bir faydası yada zararı yokki bunun,ben bu adam addmefast - hitlep gibi yerlerden trafik çekiyor yada çekmiyor demiyorun sadece site-sosal medya ile 300 kolayca ulaşılır onu söylüyorum.Yukarda bazıları da sosyal medya hikaye demiş öyle şey mi olur.

hayırda mevzu nedir yani addmefast ile kasıyorsa banlanır zaten sana bir faydası yada zararı yokki bunun,ben bu adam addmefast - hitlep gibi yerlerden trafik çekiyor yada çekmiyor demiyorun sadece site-sosal medya ile 300 kolayca ulaşılır onu söylüyorum.Yukarda bazıları da sosyal medya hikaye demiş öyle şey mi olur.

neyle kasıp kasmadığımı beni ilgilendirmez ben merak ettim nasıl yapıyo nasıl oluyor böyle diye sordum.

neyle kasıp kasmadığımı beni ilgilendirmez ben merak ettim nasıl yapıyo nasıl oluyor böyle diye sordum.

2 ihtimal var işte ya addmefast-hitleap vs. ile kasıyor yada site-sosyal medya ile,hesap organik gelmiyorsa gözüne büyük ihtimal addmefast şle çekiyordur yer banı

chrome için otomatik f5 yapan programlar mevcut.
bunları kullanıyordur sonradan genele alıyordur videoyu.

botnet diye lanet olsun bi iş var,bundan emin olabilirsin...botnet yoluyla %100 organik izlenim elde edebiliyosun hatda izlemiş olduğu videolarda önünde çıkan reklamı tamamen izlediği vakit reklam tık atmış bile oluyor....günlük birden fırlayan videoların çoğu botnetle yapılan işler,büyük sayfası var filan normal hesapdan bahsetmiyorum.

ya 6 abonesi var adamın o kadar izlenim olsa gerçek olsa 6 abone mi olur yapmayın ya

iyide hocam sen aboneye takmışsın bende video izliyom yt de abone olmuyor illa abone olucaksın diye kanun yokki ve facebook sayfası varsa adamın direk paylaştığında o izlenmi alır kat katınıda alır anında çünki izlenimi facebook sayfası üzerindne yapıyor kişiler yt ye geçipde ordan izlemiyor şahsen biri facebookda yt videosu paylaşınca oturup faceden izliyorum gidip sayfaya bakmıyorum abonede olmuyorum. Adamın sitesi vardır çizgi üzerine giren siteden izliyor yt ye gceçipde izlemiyor işin özü adamın ya sadece facebook sayfası var ordan izlenim alıyor yada sitesi var ordan izlenim alıyor yada başka bişi yapıyor ma sitesi yada facebook sayfasından sa zaten adamlar facebook sayfasına abone yada sitesi varsa siteyi biliyorlar şartmı yt ye de abone olmaları

bunu bende yapıyorum bazen. Kontrollü yaptıktan sonra birşey olmaz. Hit alacağına inandığım bir videoyu atar atmaz addme ile 300 e çıkartıp aramalarda yukarı çıkmasını sağlıyorum. 300 den sonra addme yi kapatıyorum.Gerisi kendi geliyor zaten.

Lakin sizin addme den sildiğiniz video 300 de kalırsa o zaman sıkıntı oluşur bence. Yani sadece addme ile video izlettirmiş olursunuz ve böyle birçok videonuz olursa kanalınız gümler zannımca.

iyide hocam sen aboneye takmışsın bende video izliyom yt de abone olmuyor illa abone olucaksın diye kanun yokki ve facebook sayfası varsa adamın direk paylaştığında o izlenmi alır kat katınıda alır anında çünki izlenimi facebook sayfası üzerindne yapıyor kişiler yt ye geçipde ordan izlemiyor şahsen biri facebookda yt videosu paylaşınca oturup faceden izliyorum gidip sayfaya bakmıyorum abonede olmuyorum. Adamın sitesi vardır çizgi üzerine giren siteden izliyor yt ye gceçipde izlemiyor işin özü adamın ya sadece facebook sayfası var ordan izlenim alıyor yada sitesi var ordan izlenim alıyor yada başka bişi yapıyor ma sitesi yada facebook sayfasından sa zaten adamlar facebook sayfasına abone yada sitesi varsa siteyi biliyorlar şartmı yt ye de abone olmaları

facebook üzerinden yapılan izlenmeler geç gözüküyor, 1 saat falan geriden geliyor.

facebook üzerinden yapılan izlenmeler geç gözüküyor, 1 saat falan geriden geliyor.

işin detayını bilmiyorum ona yorum yapamam yani illa face sayfası olayı değil iş siteler üzerinde de yapıla biliyor hadi sitesi de yoksa ozaman izlenim proglarıyla iş yapıyodur ne diyim aman ya adamın sayfası bizimi gerdi :D

niye imkansız birşeymi herkezin usta olduğu bir kategori var yalan olmasın 1,5 2 dakikada ondanda yüksek aldım izlenim :)

adamlar liste dışı olarak videolarını paylaşıyor sonra genele alıyorlar anladgm konu millet izletiriyo bundan sizeneki.d

adamlar liste dışı olarak videolarını paylaşıyor sonra genele alıyorlar anladgm konu millet izletiriyo bundan sizeneki.d

aynen öyle.
daha yeni paylaştığım videoları kopyalamışlar tamam kopyalayın ama herkezede atmayın ondan sonra para azalıyor sonra niye tbm bu kadar düşük niye böyle yardım ediceksin tabi ama sınır var şimdi sen başkasının spam yaptığı kanalı herkeze verirsen o kategoride illa sorunlar artıyor.

aynen adamlar boşuna sayfalara bi ton para vermiyo zevkine almıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri