Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapanırmı yani kesin hocam yoksa biz de el atalım ya![]()
adamın örnek veriyorum 40 videosyu var hepsi 300 400 izlenimdi o kadar izlenmeden sadece 6 abone mi gelir ?
hayırda mevzu nedir yani addmefast ile kasıyorsa banlanır zaten sana bir faydası yada zararı yokki bunun,ben bu adam addmefast - hitlep gibi yerlerden trafik çekiyor yada çekmiyor demiyorun sadece site-sosal medya ile 300 kolayca ulaşılır onu söylüyorum.Yukarda bazıları da sosyal medya hikaye demiş öyle şey mi olur.
neyle kasıp kasmadığımı beni ilgilendirmez ben merak ettim nasıl yapıyo nasıl oluyor böyle diye sordum.
neyle kasıp kasmadığımı beni ilgilendirmez ben merak ettim nasıl yapıyo nasıl oluyor böyle diye sordum.
ya 6 abonesi var adamın o kadar izlenim olsa gerçek olsa 6 abone mi olur yapmayın ya
iyide hocam sen aboneye takmışsın bende video izliyom yt de abone olmuyor illa abone olucaksın diye kanun yokki ve facebook sayfası varsa adamın direk paylaştığında o izlenmi alır kat katınıda alır anında çünki izlenimi facebook sayfası üzerindne yapıyor kişiler yt ye geçipde ordan izlemiyor şahsen biri facebookda yt videosu paylaşınca oturup faceden izliyorum gidip sayfaya bakmıyorum abonede olmuyorum. Adamın sitesi vardır çizgi üzerine giren siteden izliyor yt ye gceçipde izlemiyor işin özü adamın ya sadece facebook sayfası var ordan izlenim alıyor yada sitesi var ordan izlenim alıyor yada başka bişi yapıyor ma sitesi yada facebook sayfasından sa zaten adamlar facebook sayfasına abone yada sitesi varsa siteyi biliyorlar şartmı yt ye de abone olmaları
facebook üzerinden yapılan izlenmeler geç gözüküyor, 1 saat falan geriden geliyor.
facebook üzerinden yapılan izlenmeler geç gözüküyor, 1 saat falan geriden geliyor.
chrome için otomatik f5 yapan programlar mevcut.
bunları kullanıyordur sonradan genele alıyordur videoyu.
adamlar liste dışı olarak videolarını paylaşıyor sonra genele alıyorlar anladgm konu millet izletiriyo bundan sizeneki.d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.