Şanlıurfa Suruç'ta patlama!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karabuz

Kayıtlı Üye
300 kisinin ortasinda canli bomba patladigi ve ilk tahminlere gore en az 50 kisinin hayatini kaybettigi soyleniyor.

Hayatini kaybedenlere Allaht'tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilara gecmis olsun, sorumlulara da ....... diliyorum!

?anl?urfa Suru?'ta patlama!..

Ulan arkadaş nasıl bir lanetli toprakmış şu mezapotamya...
Kan hiç mi durmaz bu topraklarda.

ntv de 10 kişi ölü çok fazla yaralı oldugu yazıyordu

yazık yahu yardıma gidicek sağlık görevlilerine yapılmış bir işid saldırısı hepmi kahpeler bizim ülekmizi bulur hangi savaşda sağlıkçılara silah doğrultulmuş ki..... bu savaşmak değil kahpelik

bomba dibimde patladı,
hastahanelere giddiyoruz kan vermek için
yaşamını yitirenlerin çoğu dışardan yardım için gelen insanlar

Sorun toprakta değil insanlarda...

Hocam sorun insanlarda diyelim, kavimlerde diyelim, ırklarda diyelim öyle diyelim böyle diyelim. Fakat ordaki topraklarda bir lanet var, hangi tarihe hangi döneme geri gitsen hep bir kan hep bir kavga hep bir savaş. Elin oğlu Avustralya'da, Kanada'da beyler gibi yaşıyor. Biz burda küçücük bir toprakta çekmediğimiz çile dert yok..

bu suriyelileri niye aldık bu topraklara bir gerizekalı biz miyiz arkadaş

bomba dibimde patladı,
hastahanelere giddiyoruz kan vermek için
yaşamını yitirenlerin çoğu dışardan yardım için gelen insanlar

Bahsi gecen yaralı ve ölülerin içinde tanıdığım arkadaşlar da var ve istanbulda boncuk satarak yardım kampanyası yapan gencecik insanlar...
Onların sevgi yüklü dayanışması bile ağır geldi IŞİD ve destekçi köpeklerine!!!!

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] orda yaşamıyomuydu ?

geçmiş olsun ölenlere allah rahmet eylesin. saldırıyı işid in düzenlediğini düşünüyorum. haberlerde 10dan fazla ölü diyor bu da 20-30 arası ölü olabileceği anlamına geliyor. umarım yanılırım.

Kusura bakmayın ama ülkem 2'ye ayrılmış bulunuyor islamiyet savunanlar ve ortalığı karıştıranlar.

Suriyelileri aldık ülkeye eyv yarısı pislik çıktı ama yarısı sanayide elinin emeğiyle çalışıyor adam gibi çalışıyor!

Suriyelileri almasaydık ülkeye twitter facebook gündeme girmişti Müslüman müslümanın dostudur yok bilmem komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir.

2 Türlüde devletimize laf getiriyorsunuz (:

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] orda yaşamıyomuydu ?

Evet, umarım patlama anında orada değildir

S.a arkadaslar .. Ben Sanliurfa nin Suruc ilçesinde yaşıyorum. Ilçemizde gerçekten yardima muhtaç binlerce insan var. Cami avlularında kaldırımlarda sokaklarda uyuyorlar. Maddi ve manevi desteğinizi eksik etmeyiniz. Allah Süriyelilerin yar ve yardimcisi olsun .. Lütfen maddi destek çıkın 1 Bataniye 1 gıda paketi sizi zor durumda bırakmayacaktır.

Bunu eklemeden edemicem bazi serefsizler haysiyetsizler Süriyelileri 50km yol için kişi başı 100 TL almışlar. Kobaniden Suruç ilçesinin arası 10 Km Haysiyetsiz bazı Otobüs şirketleri kişi başı 20 TL Almış .. Bide yetmezmis gibi Dışarıdaki il ve ilçelerden gelip Süriyelilerin Küçükbaş hayvanlarını 50 TL Büyükbaşları 500 TL ye almışlar öylelerinide allah islah etsin .. Bu insanlar işiden beter ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri