Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spam çalışıyorum, sarı dolar ücretli çözüm alabilirim
ben sarı dolar nedir bilmem pekde geldigini görmedim ama sahte telif uzmanı oldum artık haftada 3 4 tane geliyor telif
---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------
3 elham 1 fatiha oku ve videoyu yayınla.
Sarı dolar sorunu dönemlik. Bazı dönemler bazı kanallar ne atarsa atsın sarı dolar geliyor. Çok başıma geldi. 2 ayda bir kesin geliyor. Gelince de 2 hafta sarı dolardan kurtulamıyorum. Ama artık "doğruluk oranı" diye gelen sistem işime yaradı. Çok az sarı dolar alıyorum. Tabi hala saçma sapan sarı dolarlar geliyor. Mesela birini manuel incelemeye göndermiştim "yasal olmayan gıdalarla ilgili" sarı dolar aldım. Ama hiç alakası yoktu. Yani saçma sapan sarı dolar veriyorlar hala. Zaten artık yeni sistemde sarı dolar verilmesinin sebebini de yazıyor. Her sarı dolar videonuzda bakabilirsiniz
hocam valla aynı sorun 1 haftadır bendede var denemedim yol kalmadı videoyu yükler yüklemez sarı oluyor...
Ayrıca birsürü videp yükledim liste dışı denemek amaçlı bütün yüklediklerim ne olursa olsun sarı dolar oluyor kafayı yiyecem
bende de aynı durum mevcut 2 gün içinde nasıl bir şey yaptılarsa sarı dolar gelip duruyor ve düzelmezse son 10 gün kala hiç gelir elde edemeyeceğim![]()
Arkadaşlar 3-4 gündür videolar sarı dolarda inceleme cevap gelmiyor. Sizlerde durum nedir.
cevap geldimi hocam şuan nasıl sarı dolar durumu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.