Sarı Dolar Sorunu

• Kullanıcı kahn0650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ben sarı dolar nedir bilmem pekde geldigini görmedim ama sahte telif uzmanı oldum artık haftada 3 4 tane geliyor telif

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

Spam çalışıyorum, sarı dolar ücretli çözüm alabilirim

3 elham 1 fatiha oku ve videoyu yayınla.

ben sarı dolar nedir bilmem pekde geldigini görmedim ama sahte telif uzmanı oldum artık haftada 3 4 tane geliyor telif

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

3 elham 1 fatiha oku ve videoyu yayınla.

Aslanım cep numaranı yaz.

Sarı dolar sorunu dönemlik. Bazı dönemler bazı kanallar ne atarsa atsın sarı dolar geliyor. Çok başıma geldi. 2 ayda bir kesin geliyor. Gelince de 2 hafta sarı dolardan kurtulamıyorum. Ama artık "doğruluk oranı" diye gelen sistem işime yaradı. Çok az sarı dolar alıyorum. Tabi hala saçma sapan sarı dolarlar geliyor. Mesela birini manuel incelemeye göndermiştim "yasal olmayan gıdalarla ilgili" sarı dolar aldım. Ama hiç alakası yoktu. Yani saçma sapan sarı dolar veriyorlar hala. Zaten artık yeni sistemde sarı dolar verilmesinin sebebini de yazıyor. Her sarı dolar videonuzda bakabilirsiniz

Hocam sizin de o dönemde her attığınız videoya konu, başlık, küçük resim ve etiket bağımsız sarı dolar mı geliyordu? Nasıl çözdünüz acaba yardımcı olur musunuz rica etsem

hocam valla aynı sorun 1 haftadır bendede var denemedim yol kalmadı videoyu yükler yüklemez sarı oluyor...
Ayrıca birsürü videp yükledim liste dışı denemek amaçlı bütün yüklediklerim ne olursa olsun sarı dolar oluyor kafayı yiyecem

Düzeldimi hocam? Düzeldiyse ne kadar sürdü?
Yardımlarınız için teşekkürler

bende de aynı durum mevcut 2 gün içinde nasıl bir şey yaptılarsa sarı dolar gelip duruyor ve düzelmezse son 10 gün kala hiç gelir elde edemeyeceğim :(

Hocam düzeldimi
Düzeldiyse ne kadar sürede düzeldi ve siz birşey yaptınız mı?
Teşekkürler

Eğer videolarınız spam değilse itiraz edin düzeliyor. İtiraz ettikçe sarı dolar gelme gittikçe azalıyor. Bazen başlıkta küçük değişiklikler yapınca hemen düzeliyor. Eğer spam videolarsa itiraz etmeyin kesinlikle.

1 hafta liste dışı duruyor yeşil dolar yanıyor, yayınladığım an sarı dolar oluyor. Allah belalaları o zaman niye videoyu yüklediğimden kontrol edip yeşil yakıyorsunuz cinayet sebebi bu resmen

Arkadaşlar 3-4 gündür videolar sarı dolarda inceleme cevap gelmiyor. Sizlerde durum nedir.

sarı dolar işaretinin render ile hiç bir alakası yok, kategori ile ilgili bir sorun. Bir Coronaya birde sarı dolar işaretine çözüm henüz bulunamadı.

Videoları yayınladıktan bir hafta on gün sonra sarı dolar yiyeni oldu mu? 100k yı geçen videolarıma bir bir sarı dolar gelmeye başladı. Etiketlerde başlıkta veya video içinde sarı dolarlık bir şey yok. Videolar günlerce yeşil kalıp sonra sarıya dönüyor :D

Arkadaşlar sarı doların çözümü youtube geçmişinizi temizlemek.
3 hafta sarı dolar yedim ve geçmişi temizlediğim günden 2 ay geçti 1 tane sarı dolar yemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri