Satılan Adsenseler Hk.

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar .

Satılan adsenseler konusunda biraz adsense almak istiyorum fakat şöyle bir durum var satıcı herşeyi yazmış iyi güzel 0 adet kanal bağlı diyor . Bazı kişilere soruyoruz kaç tane kanal kapandı diye . Satıcı kanal kapanma yok taşıdım diyor yada 1 kanal kapandı diyor . Bizi kandırmadığı ne malum . 1-2 kaç kişiyle konuştum adsense aldım 1-2 kanal bağladım 1 kanal kapandı spama düştü adsense diyor . Bazıları ise sorun olmadı hiç diyor . Adsense sağlamlık konusunu nasıl aşabilirim acaba gerçi adsenseye toplam kaç kanal bağlanıldığını görme gibi bir şansımız yok ama var mı fikri olan ?

Merhaba arkadaşlar .

Satılan adsenseler konusunda biraz adsense almak istiyorum fakat şöyle bir durum var satıcı herşeyi yazmış iyi güzel 0 adet kanal bağlı diyor . Bazı kişilere soruyoruz kaç tane kanal kapandı diye . Satıcı kanal kapanma yok taşıdım diyor yada 1 kanal kapandı diyor . Bizi kandırmadığı ne malum . 1-2 kaç kişiyle konuştum adsense aldım 1-2 kanal bağladım 1 kanal kapandı spama düştü adsense diyor . Bazıları ise sorun olmadı hiç diyor . Adsense sağlamlık konusunu nasıl aşabilirim acaba gerçi adsenseye toplam kaç kanal bağlanıldığını görme gibi bir şansımız yok ama var mı fikri olan ?

adsense satın almadan önce boş bir kanal bağlatın 1-2 güne birşey olmassa kolay kolay birşey olmaz adsenseye

Güvenilir adamdan alacaksın hocam

yok dostum adam kendısı not etmedıgı surece bagladıgı kanalların sayısını kendısı bıle bılemez :D öyle işler için güvenlir daha once ticareti fazla olan adamları terch edersen sıkıntı yasamazsın.her işte böyledir bu olay.Zaten alıcıyı koruması için

Not 2:Alıcıların, aldıkları hesapta satan kişi tarafından kullanılan bir hesaptan dolayı 5 gün içerisinde para kazanması kapatılırsa geri ödeme istemesi haktır.Bu durumu yaşayanlar geri ödeme alamaz ve kanıt sunarlarsa satıcı forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır.

şöyle bi madde eklediler buda herşeyi güzelleştiriyor.

var mı öyle bir arkadaş yada dost yönlendir beni hocam :)

5 adsense var ama şuan satmayı düşünmüyorum :) daha önceden bi abimize sattım referans gösterir yada referanslı çalışın güvenilir kişilerden :) yada özelden yazın konuşalım

Ben burada 2 adsense satmıştım daha önce ve gerçekten de hiç kanal kapanmadı, 2 kanal falan bağlanmıştı sadece :). Şuanda elimde tertemiz adsenseler var kendi kullandığım mailler olduğu için satamıyorum. Güven konusu gerçekten sıkıntı

adsense satın almadan önce boş bir kanal bağlatın 1-2 güne birşey olmassa kolay kolay birşey olmaz adsenseye

Adsense spama düşmesi 4 yada 5 kanalın kapanmasıyla oluyor. Belki satan kişinin 2 kanalı daha önce kapandı bu kişi ileride gene kanalım kapanır adsense spama düşer diyerek gidip o adsenseyi satarsa buna ne çare bulabiliriz. Adam satış mesajında yazmış 0 kanal kapandı ama bizim bunun doğrulugunu kanıtlama ihtimali olmuyor.

Adsense spama düşmesi 4 yada 5 kanalın kapanmasıyla oluyor. Belki satan kişinin 2 kanalı daha önce kapandı bu kişi ileride gene kanalım kapanır adsense spama düşer diyerek gidip o adsenseyi satarsa buna ne çare bulabiliriz. Adam satış mesajında yazmış 0 kanal kapandı ama bizim bunun doğrulugunu kanıtlama ihtimali olmuyor.

İşte en güzel soru bu :) bunuda istatistiklere bakarak üç aşağı beş yukarı anlarız

var mı öyle bir arkadaş yada dost yönlendir beni hocam :)

adsense satış konusuna biraz önce yazdığım satılık adsense ye şu ana kadar 2 kanal bağlandı hiçbiri kapanmadı alan arkadaş raporları incelerse aylardır boş şekilde durduğunu görür zaten bu bile adsense temizliği için yeterli sayılır aslında taşıma yapılmasının sebebine gelince bazı kanalları adsense de tutup riske atmak yerine partnere bağlıyorum ki bu kanalların 2side şu an başka adsensede aynı miktarlarda kazanmakta partnere bağlamadım sadece yeni açtığım başka bir hesaba taşıdım. Zaten emin olun spama düşmüş adsense anında anlaşılır bi kanal bağlayıp 12 saat içinde kazanç sayarsa o adsense temiz demektir. Güvenilirlik konusuna gelincede kendi adıma konuşacak olursam defalarca satış konularında get sistemi gelmeli diye yazdım aynı dertten bende muzdaripim bu sebeple satış yapacak arkadaşların güvenilirlik amacıyla bir kaç aracıyı satışa şahit tutması işi çözer şahsen ben forumda tanınan aktif kullanıcılardan en az 3-5 tanesini şahit tutabilirim. Sebebinide yazayım madem kimse kolay kolay temiz adsenseyi 300 e satmaz çünkü zaten onun pinlenmesi hesap numarası cart curt derken 2 ay uğraşması bile yeter ama benim gibi acil nakit ihtiyacı olan insanlar için başka çare kalmayınca satış yapılıyor malesef :(

Valla hocam adsense alıcağın zaman kendine ait boş bir gmaili o adsenseye bağlatırsın iki gün beklersin kanal kapanmazsa adsense temiz sayılabilir bunu da daha iyi bi şekilde malesef anlayamazsın.benimde satılık bir adsensem var web adsense sadece bu zamana kadar sitenin kendine ait youtube kanalı bağlıydı oda geçici bi süreliğine.onun dışında hep web sitelerinden kazanç sağlandı. düşünürsen konuşabiliriz.

Bende geçen sense adsense almıştım, ama para kazanması gitmiş adense idi. Sonra satıcı banlandı forumdan.

Adsense verilerine satıştan bir gün öncesine kadar azda olsa kazanç yansımış olmalı bence. Hemen satış öncesinde kanallar taşınmalı, en sağlamı bu şekilde olur.
Yönetim bu şekilde şart getirse iyi olur.

Satın aldığınız adsense hesaplarında kazanç istatistiklerini irdelemeniz yararınıza olur. Çok büyük iniş çıkışlar sıkıntı.

Adsensin spama düştüğü nasıl anlaşılır ?

Adsense satış konusundaki adsenselerimin serüvenini anlatayım temmuz ayında temiz kanallarla adsenseye başvurul birine 1 kanal diğer 2 sine 5 kanal bağlanmıştır 2 adsenseyede aynı kanallar bağlanmıştır nasıl diyeceksiniz birine zaten bağlı olan kanallar diğer adsenseye ayın 11 inde kesinleşmeden sonra taşınmıştır bu vesileyle 11 ine kadar olan para yeni adsensede kesinleşti ve o yeni dediğim adsensede bi miktar kesinleştirmiştim ki pin yola çıksın diye 2 adsenseninde pinleri aynı gün yola çıktı ancak birinde ağustos kazancı birinde temmuz kazancıydı sonra bu kanallar bu ay partnere bağlandı.

Baya uzun baya başım ağricak galiba oldu lütfen soru sormayın lütfen pm kutumu doldurmayın :)

Son düzenleme:
aldıgım son 2 adsense elimde patladı böyle.birisi şahsen tanıdıgım bi adamdı,bana sorunlu adsense i satıp,ırakta çalışmaya gitmişti (inşaat işindeydi).digeride buradan almıştım,adamın baglayıpda unuttugu bi hesap yüzünden gitti adsense.adam o kanala girip silemedigim için bişey yapamıyorum diyip çıktı işin içinden.bidahada görmedim zaten adamı sitede,skypeda...2 adsense gitti böyle,olan benim 400-500tl me oldu :(

Burdan 4 arkadaşa youtube adsense sattım hiç biri kapanmadı benim gibi sağlam adamdan alacaksınız hocam :)

Adsense satış konusundaki adsenselerimin serüvenini anlatayım temmuz ayında temiz kanallarla adsenseye başvurul birine 1 kanal diğer 2 sine 5 kanal bağlanmıştır 2 adsenseyede aynı kanallar bağlanmıştır nasıl diyeceksiniz birine zaten bağlı olan kanallar diğer adsenseye ayın 11 inde kesinleşmeden sonra taşınmıştır bu vesileyle 11 ine kadar olan para yeni adsensede kesinleşti ve o yeni dediğim adsensede bi miktar kesinleştirmiştim ki pin yola çıksın diye 2 adsenseninde pinleri aynı gün yola çıktı ancak birinde ağustos kazancı birinde temmuz kazancıydı sonra bu kanallar bu ay partnere bağlandı.

Baya uzun baya başım ağricak galiba oldu lütfen soru sormayın lütfen pm kutumu doldurmayın :)

Hocam pm bakarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri