Satılık 2 Adet Partnerli Kanal (Network Awesomeness)

• Kullanıcı Apostle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apostle

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.buyrunsorun.blogspot.com
Evet arkadaşlar elimde 2 adet Awesomeness networkten satılık partnerli kanal var. Kanalların ikiside daha yeni partner oldu diyebiliriz. Birisi olalı bir hafta olmadı bile. Bir tanesinin url'si belirli fakat g+ ile bağlı değil yani bağlayıp değiştirebilirsiniz. Diğerinin url'si belirli değil istediğiniz gibi yaparsınız. Kanalları içi boş olarak satacağım zaten, bu saydıklarımla beraber istediğiniz kategoriden başlayıp ayarlayabilirsiniz kanalları.

Tanesi 30 TL'den satıyorum.
Ödeme yöntemi Misli, Ziraat Bankası, İş Bankası. Ödeme ayrıntısı için pm atınız.
sf7yd.png

Hayirli satislar kardesim, fakat odeme yontemlerini genislet, satis sansin artar.

kanalı alıyorum, bilgileri pm atın, 15 dk ya dönüş yapacağım.

abi önce yazan kişilerle görüşüyorum sonucu yazarım :)
Aynen aynen benden onceki arkadaslar alirsa sorun yok almazsa donus yap.

Bu konuyuda partner kanal hastasi oldugumu bilipde ilk bana demedigin icin 3 gun uzaklastirma verecem,satislarini yap parani al haber et banliyim seni:)

Kardesim valla ne desen haklisin, ozel mesajlara bakmiyor degilim bakiyorumda o an icin bakmak kismet olmadi, bugun arizali urun cok geldi pc basinda degildim... skype de bu yuzden acmadim bir iki urun olunca sorun olmuyor ama 5 adet pc geldi mecburen kapattim :) yanliz halletmissin sanirim isini, kusura bakma kotu gune deng geldi...

skypeden hatirlat sana numarami veriyim, acil durumlarda caldir :D NL numarami TR den caldiran olmaz sen oldugunu anlarim :D

Arkadaşlarım, abilerim internet bağlantımda oluşan sorun nedeni ile konuya ancak girebiliyorum. Kanallar [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ve [MENTION=1923]bLaCkReaLiSt[/MENTION] satılmıştır. İlginiz için teşekkür eder bir sonra ki satışta görüşmeyi dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri