Satılık 2 Aylık /// Fiyat Performans PC /// Sıfırdan Farksız

suhatuna

Kayıtlı Üye
Bu sistemi Vatan Bilgisayardan 20.07.2015 te yanı 60 - 70 gün önce sıfır topladım...

Pc yi 20.07.2015 te Vatan Bilgisayardan , Monitorlerı 17.09.2015 te Bimeks ten aldım , bütün ürünler karaborsa yada ikinci el falan degıl faturalı , gıcır gıcır sıfır gibi ürünlerdir ... Hata , kaza , kusur hiçbirinde yoktur ...

Faturaları durmaktadır ... (3 Adet fatura)

Parçalar bilgisayar mühendisi arkadasımın , eski işyerının bilgi işlem sorumlusunun önerılerı ile toplanmıs bırbırıne uyumsuz hiçbir urun yoktur ...

Tam anlamıyla PERFORMANS CANAVARIDIR ...

Bu pc ile ne yaptım?

2 aydan beri tek yaptıgım [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Mehmet abıden ve [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] tan aldıgım sunuculara yukleme...

1 kez oyun yukledım (Wolfteam) ve sadece 1 kez oynadım ...

Bunun dısında PC hiçbirsey ıcın kullanılmamıs , oyun bıle oynanmamıstır ...

Ben alırken / Toplarken PC yi Kasa için : 3.555,40 TL Vatan Bilgisayara ...
Monitörler için (Çift Monitor Philips 23'') : 895,11 TL Bimeks e ...

Toplamda: 4.450,51 TL gibi bir para ödedim (Doların uçmadan öncki halinde...)

Şuanda bu sistem :

Aynı işlemci ,
Aynı Kasa ,
Aynı Sogutucu ,
Aynı Ram ,
Aynı Anakart ,
Aynı Mause ,
Aynı DVD sürücü ,
Aynı Ekran Kartı ,
Aynı SSD ,
Aynı Monitörler ile alındıkları Aynı YERDE 4.900,00 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor ...

PC nin güncel değeri 4.900,00 TL ve (60 günlük neredeyse kullanılmamıs halde) + yanında 40 TL ye aldıgım TRUST hoparlorlerı (MediaMarkt) + yanında 40 liraya aldıgım A4 tech kamerayı , vss vss extralarla alacak kişiye şuanda 5.000 TL ye toplayacagı PC yi 4.100 TL gibi bir rakama bırakıcam ...

Şuanda bunu gidip Vatandan toplayacak ve alacak arkadaş benden alırsa 60 - 70 gunluk urunde en az 900 TL gibi bir kazanc saglayacak kiii (Bu fiyatlar vatanın ındırımlı fıyatları , mesela Normal magazada işlemcı 1184 TL iken biz internet ve 1076 TL fiyatı baz alıyoruz ... Yada Anakart magazada 536 TL iken , biz 419 internet fiyatını baz alıyoruz) Burdan bile kar ınız 800 ün yanında +200 TL ye yakın , kısacası neredeyse 5.000 TL lik sistemi %24 - %28 gibi bi iskontoyla alacaksınız...

CİDDİ ALICI olursa PM atabilir yada Whatsapp tan yada Cepten arayabilir
( 0507 126 24 25 ) numaram ...

Pc nin özellıklerı ve bahsettıgım detaylar bunlar :

EDİT : Pc için istedıgım 4.100 TL de pazarlık dusunmuyorum yeterınce uygun tutmayı bırak yeterınce geberttıgımı dusunuyorum :)
Aldıgım parayla zaten 4.750 TL kredi kartı borcumu kapatıcam , isteyen parayı bana havale edebilir (ENPARA) isteyen Finansbank Kredi Kartıma da ödeyebilir ...

Ürünlerin şuanki Vatan Fiyatları (7 Parça) :

WEAoJq.png

Ürünlerin şuanki Vatan Fiyatları (EKRAN KARTI) :

3PBgyO.png

Ürünlerin şuanki Vatan Fiyatları (SSD Disk) :

RBLGdG.png

Benim alım yaptıgım tarih (VATAN) (20.07.2015) :

NW6GMN.png

Bimeks ten benim alım yaptıgım zaman bilgileri : (2 Monitor 899 TL)

p9q2rN.png

Şuanda Bimeks te monıtor fıyatları (Tanesi 499 TL) :

kJ30V7.png

Ben herşeyi detaylı yazdıgımı dusunuyorum , kafasına takılan , bir sorunu dusuncesı yada paylaşmak istedıgı bişey olan olursa PM atymaktan cekınmesın ...

SİSTEMİN ORJİNAL RESİMLERİ :

V6pllr.jpg

n2PAAl.jpg

1rPYYp.jpg

rRLggN.jpg

7PmooW.jpg

PB355N.jpg

9EXVV3.jpg

qRq44D.jpg

Üzerinde Toz dahi yoktur ...​

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar dostum fiyat uygun umarım hızlı bir şekilde satabilirsin :)

Hayırlı satışlar, umarım şu youtube eski günlerine döner de ilerde daha iyi bir bilgisayar alırsın. Fiyatın gerçekten uygun olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim.

Hayırlı satışlar dostum fiyat uygun umarım hızlı bir şekilde satabilirsin :)

Tesekkurler dostum ...

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:09 ----------

Hayırlı satışlar, umarım şu youtube eski günlerine döner de ilerde daha iyi bir bilgisayar alırsın. Fiyatın gerçekten uygun olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim.

EywAllah guzel kardesim , guzel yorumun icin tesekkurler

Hayırlı satışlar hocam güzel pc güzel fiyat hızlı gitmesi lazım :)

geçmiş olsun abi inşallah istedigin fiyattan alıcı bulabilirsin hayırlı satışlar süha abi yamuk yapmaz güveniyorum ona ben şansı çalışmadı nasip böyleymiş

Hayırlı satışlar süha
ref lazımsa ben olayım :)

İlan hakkında bir iki cümle yazmak istiyorum.

Türk milleti olarak okumayı gerçekten sevmiyoruz. İş çıkışında konunuzu okuyayım derken gerçekten yoruldum.

Kendi durumlarınızı anlatmanız, konuyu hem uzatmış hem de sonuçta size acıyıp da bilgisayarınızı almayacaklar. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Birisi neden satıyorsanız derse, 1-2 cümle ile açıklayabilirsiniz.

Biraz sadeleştirin ve önemli yerlere bold ve renk katın.

Açıklamalar - fiyat - özellikler ve resim sıralamanız size yarar sağlayacaktır.

Resimlerle kanıtlayacağınız tek şey, temiz ve özenle çekilmiş bilgisayar resimleri olmalı.

Diğer resimleri link vererek, konu hem düzenli olmuş olur hem de alıcıyı yormamış olur.

Yıllarca ben bu şablona uyarak(kendim oluşturdum) konu açtım ve çok şükür, hep istediğim fiyatla ürünlerimi sattım.

Biraz göze hitap etmeli. ;)

Hayırlı satışlar dilerim.

İlan hakkında bir iki cümle yazmak istiyorum.

Türk milleti olarak okumayı gerçekten sevmiyoruz. İş çıkışında konunuzu okuyayım derken gerçekten yoruldum.

Kendi durumlarınızı anlatmanız, konuyu hem uzatmış hem de sonuçta size acıyıp da bilgisayarınızı almayacaklar. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Birisi neden satıyorsanız derse, 1-2 cümle ile açıklayabilirsiniz.

Biraz sadeleştirin ve önemli yerlere bold ve renk katın.

Açıklamalar - fiyat - özellikler ve resim sıralamanız size yarar sağlayacaktır.

Resimlerle kanıtlayacağınız tek şey, temiz ve özenle çekilmiş bilgisayar resimleri olmalı.

Diğer resimleri link vererek, konu hem düzenli olmuş olur hem de alıcıyı yormamış olur.

Yıllarca ben bu şablona uyarak(kendim oluşturdum) konu açtım ve çok şükür, hep istediğim fiyatla ürünlerimi sattım.

Biraz göze hitap etmeli. ;)

Hayırlı satışlar dilerim.

Kardesim , benim sevgili guzel kardesim yorumun icin tesekkurler ...
Ilani duzenleyecek vaktim oldugunda zaten gerekirse siler detaysiz yazarim ...
Detay vernektekki amacim kimsenin bana aciyip bilgisayari almasi degildi , kisilerin kafasindaki soru isaretlerini bi nebze olsun azaltmakti, benim onume 5000 liralik bir pc 4200 e koyulsa gercekten samimimiyetimle soyluyorum sebebini merak ederdim ... Benim aciklamam da ondandi insAllah senin gibi baska kimse de de dusunce yaratmamistir eger oyle olduysa cok uzulurum...
Satilmazsa beni oldurmez :)
Satilirsa maddi manevi rahatlatir ;)
Ihtiyaci olan da varsa uygun pc buyurur alir :)
Iki tarafin da isi gorulmus olur , olay bundan ibaret ...

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

Hayırlı uğurlu satışlar dilerim.

Tesekkurler kardesim ...

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Hayırlı satışlar hocam güzel pc güzel fiyat hızlı gitmesi lazım :)

Tesekkurler dostum. :)

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

geçmiş olsun abi inşallah istedigin fiyattan alıcı bulabilirsin hayırlı satışlar süha abi yamuk yapmaz güveniyorum ona ben şansı çalışmadı nasip böyleymiş

Canerim CAN sın sen , sagolasin guzel kardesim ...

Hayırlı satışlar abim konun up olsun hızlıca satabileceğini düşünüyorum güveninirliliğin konusunda kimsenin en ufak şüpheye düşeceğini sanmıyorum zaten :)

Valla hocam kanalı satmış olsaydım böyle bi bilgisayar alabilirdim hayırlı satışlar olsun.

Hayırlı satışlar abim konun up olsun hızlıca satabileceğini düşünüyorum güveninirliliğin konusunda kimsenin en ufak şüpheye düşeceğini sanmıyorum zaten :)

Sagolasin guzel kardesim benim :) al bunu da senin canavara bagla :p vereyim sana :)

Kefalet konusunda TBT de 2 tane buna benzer pc mi satmistim, burdan ytpara dan da 1 notebook satisimiz oldu sorunsuz kusursuz , itrade yada ref amacli sikinti duyacagimi dusunmuyorum Allahin izniyle , tek problem boyle bir pc ye ihtiyaci olan yada alacak birisi diyelim :) Hayirlisiyla ....

---------- Spam Engelliyici 10:09 ---------- Önceki Mesaj 10:08 ----------

Valla hocam kanalı satmış olsaydım böyle bi bilgisayar alabilirdim hayırlı satışlar olsun.

InsAllah satarsiniz hocam , tesekkur ederim guzel yorumun icin ...

Daha önce abimden bir laptop aldım çok temiz ve sağlam çıktı Sağolsun tavsiye ederim :)

hayırlı satışlar hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri