Satılık 46K organik aboneli gelirli kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ermannn35

Yasaklanmış
kanal satışı tarafımca iptal edilmiştir. Nisan ayında biriken 1343 pound bugünkü kesinleşmelerde 1358 pound olarak kesinleşti gerçekten bedava fiyatına verdim kanalı ama nasip işi alan olmayınca hayrını biz görücez :)

Son düzenleme:
hayırlı işler hocam, daha önce kendisinden çok büyük meblağa kanal almıştım hala ekmeğini yiyorum, güven konusunda on numara adamdır :)

Merhaba içerik üretebileceğimiz bir kategorideyse almak isteriz. Tabii birazda fiyatta bi şeyler yaparsanız.

Merhaba içerik üretebileceğimiz bir kategorideyse almak isteriz. Tabii birazda fiyatta bi şeyler yaparsanız.

merhaba ,

kanal spam, özgün değildir. İçerikle alakalı 100 lerce video var internette aynı zamanda yt de var. yükleyip içeriğin devamını getirebilirsiniz.

detaylı bilgi verebilir misiniz hocam içerik mevzusunda

skype : ermannn35 ekleyebilirsiniz. kategorinin adını açıkça söyleyemem tabi ama dediğim gibi daha kanala yüklemediğim çok video var. Yt to yt yapılsa bile anında izlenim alıp tepelere çıkıyor video. Kategorisinde en önde kanallardan

Öncelikle hayırlı satışlar içindeki şuan toplam miktar 4350 lira ama fiyat 25k fiyat bana göre pahalı geldi ama güzel kanal . Alana hayırlı olsun. Tekrardan hayırlı satışlar ;)

Öncelikle hayırlı satışlar içindeki şuan toplam miktar 4350 lira ama fiyat 25k fiyat bana göre pahalı geldi ama güzel kanal . Alana hayırlı olsun. Tekrardan hayırlı satışlar ;)

Teşekkür ederim hocam. Düşüncelere her zaman saygı duyarım. 1 yılı geçkin süredir ayakta duruyor kanal. Günlük 100-150 arası abone ve 30-40k izlenimi olan büyük bir spam kanalı. Kanalı alıp her sabah adsense sayfasını yenilemekten başka birşey yapılmayacak :) Gelirini yükseltmek isteyen tabi ki devamı videoları atabilir. Reklamlar düzelince zaten x2 görecek geliri. Demek istediğim emek sarf etmeden alıp köşeye bırakıp aylık maaş geliyor gibi düşünebileceğiniz bir kanal. Benimde düşüncelerim bu şekildedir.

Yorumunuz için tekrar teşekkürler hocam :)

Güncel son gün kazancı 55 pound. içeride biriken miktar 818 pound oldu

Güncel. Kazanç 1084 pound , günlük kazanç 55 pound ve üzerine çıktı. Ay başına kadar fiyat aynı

Güncel. Kazanç gün geçtikçe yükseliyor. Biriken meblağ 1140 pound (6500 TL) oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri