- Web sitesi
- phchosting.com
panelden gonderilmiştir 150.000 ustu aboneye sahip fiyat 750 tl dir takas tekliflerine açığım
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aboneler düşüyor mu? bu tip bot ile gönderilen kanalda herhangi bir içerik atmayı denediniz mi alanında tepede mi çıkıyor sonlardamı kalıyor ?
hocam ben daha once 13k abonelı bır kanal aldım bıldıgım kadarıyla oda panelden atılmıstı..
attıgım ıcerıge gore sonucta bu bır sans ısı.
bıraz azalma oldu suan 12400 abonesı var yavastan tekrar artmaya basladı.
bılgınız olsun.
Bende 13 k aboneli kanal aldım, eşleşen vardı içinde eşleşenleri sildim özgün atmaya başladım, kanal otoriterliğini kaybetti şimdi sıfır kanal gibi atılan vidoe aramalarda son sayfalarda çıkıyor![]()
Bende 13 k aboneli kanal aldım, eşleşen vardı içinde eşleşenleri sildim özgün atmaya başladım, kanal otoriterliğini kaybetti şimdi sıfır kanal gibi atılan vidoe aramalarda son sayfalarda çıkıyor![]()
dusuyor hocamBende 13 k aboneli kanal aldım, eşleşen vardı içinde eşleşenleri sildim özgün atmaya başladım, kanal otoriterliğini kaybetti şimdi sıfır kanal gibi atılan vidoe aramalarda son sayfalarda çıkıyor![]()
Youtube her kullanıcının arama geçmişini istatistiklerini tutar.Yayınlanan içerikler bununla uyumlu değilse botlar bunu farklı yorumlayacaktır.
Arama geçmişinize baktığınızda bunları görebilirsiniz.Botla gelen abonede veya alakasız içerikte otoriterlik sağlanmaz.Abone ancak video üzerinden gelmişse veya geliyorsa arama kayıtları tutulur.
Bir videoya tıkladığınızda o videonun tüm etiketleri arama geçmişinize eklenir.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.