Satılık bos 150.000 aboneli youtube kanalı

Seoislem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
phchosting.com
panelden gonderilmiştir 150.000 ustu aboneye sahip fiyat 750 tl dir takas tekliflerine açığım

Son düzenleme:
aboneler düşüyor mu? bu tip bot ile gönderilen kanalda herhangi bir içerik atmayı denediniz mi alanında tepede mi çıkıyor sonlardamı kalıyor ?

aboneler düşüyor mu? bu tip bot ile gönderilen kanalda herhangi bir içerik atmayı denediniz mi alanında tepede mi çıkıyor sonlardamı kalıyor ?

hocam ben daha once 13k abonelı bır kanal aldım bıldıgım kadarıyla oda panelden atılmıstı..
attıgım ıcerıge gore sonucta bu bır sans ısı.
bıraz azalma oldu suan 12400 abonesı var yavastan tekrar artmaya basladı.
bılgınız olsun.

hocam ben daha once 13k abonelı bır kanal aldım bıldıgım kadarıyla oda panelden atılmıstı..
attıgım ıcerıge gore sonucta bu bır sans ısı.
bıraz azalma oldu suan 12400 abonesı var yavastan tekrar artmaya basladı.
bılgınız olsun.

Bende 13 k aboneli kanal aldım, eşleşen vardı içinde eşleşenleri sildim özgün atmaya başladım, kanal otoriterliğini kaybetti şimdi sıfır kanal gibi atılan vidoe aramalarda son sayfalarda çıkıyor :)

Bende 13 k aboneli kanal aldım, eşleşen vardı içinde eşleşenleri sildim özgün atmaya başladım, kanal otoriterliğini kaybetti şimdi sıfır kanal gibi atılan vidoe aramalarda son sayfalarda çıkıyor :)

tamamen sans..
hocam bu kanalla ılgılı deneyımım soyle oldu abone etkısımı bılmıyorum.
ılk once bır kategorı attım aramaya absınca ılk sayfaya oturdu bırgun ıcınde.
sonra o ıyıymıs dedım.lıste dısı vs cok oynadım kanlla sonra gerılere dustu bı sure.
sonra fakrlı bır kategorı denedım suan fena dııl eger kapanma olmazssa ıyı bır yukselme var.
ama tabı 150k abone candır 10da 1 ızlese ve vıdeoya can verse o bıle yeter alır yurur bence.ama bu akdar para veremem suan bos kanala

Aynısı bende de oldu. Eşleşenli videoları sildikten sonra kanalın hiç bir özelliği kalmadı

Youtube her kullanıcının arama geçmişini istatistiklerini tutar.Yayınlanan içerikler bununla uyumlu değilse botlar bunu farklı yorumlayacaktır.

Arama geçmişinize baktığınızda bunları görebilirsiniz.Botla gelen abonede veya alakasız içerikte otoriterlik sağlanmaz.Abone ancak video üzerinden gelmişse veya geliyorsa arama kayıtları tutulur.

Bir videoya tıkladığınızda o videonun tüm etiketleri arama geçmişinize eklenir.

QaEDV3.png

dusuyor hocam

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:10 ----------

100k sini 3000 e satiyorlar kanal 150k ve ustunde 750 makul bir fiyat bence kullanmiyorum dogru degerlendirirse birinin isine yariyabilir diye dusunuyorum

Youtube her kullanıcının arama geçmişini istatistiklerini tutar.Yayınlanan içerikler bununla uyumlu değilse botlar bunu farklı yorumlayacaktır.

Arama geçmişinize baktığınızda bunları görebilirsiniz.Botla gelen abonede veya alakasız içerikte otoriterlik sağlanmaz.Abone ancak video üzerinden gelmişse veya geliyorsa arama kayıtları tutulur.

Bir videoya tıkladığınızda o videonun tüm etiketleri arama geçmişinize eklenir.

QaEDV3.png

hocam sen bence şu ebook olayını gerçekleştir artık ben bunu daha yeni öğrendim valla çok faydalı oldu bu bilgi teşekür ederim

Fiyat güzel ama etkileşim önemli izlenim beğenme yorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri