SATILIK - Canlı Ve Gerçekçi MONA LİSA Goblen Tablosu

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek isterim ki Youtube dışı satış konusunu yönetici De Te Fabula Narratur dan izin alarak açtım.

Goblen Tablosu Fotoğraflarımız:

CANLI-VE-GERCEKCI-MONA-LISA-GOBLEN-TABLOSU__87826049_0.jpg
CANLI-VE-GERCEKCI-MONA-LISA-GOBLEN-TABLOSU__87826049_1.jpg

CANLI-VE-GERCEKCI-MONA-LISA-GOBLEN-TABLOSU__87826049_3.jpg
CANLI-VE-GERCEKCI-MONA-LISA-GOBLEN-TABLOSU__87826049_2.jpg

Goblen bir resim sanatıdır.Bu resim boyalar ile değil iplerle işlenerek yapılır. Bir goblende ne kadar fazla renk kullanılırsa resim o kadar gerçeğe yakın ve canlı görünür.Goblen yapımı yoğun emek ve sabır isteyen bir iştir.Bir resmin tamamlanması haftalar,aylar ve hatta yıllar alabilir ancak sonuç mükemmeldir.Günümüzde en fazla ünlü ressamların resimleri goblen olarak işlenir.

” Mona Lisa ” gobleni ünlü ressam Leonardo Da Vinci’nin eseri olan tablonun goblenidir.İnsanların evinde bulunmasından mutluluk duyacağı bir tablo olan ” Mona Lisa ” goblencilerin de ilgi odadır. Bir çok goblencinin eserleri arasında yer almaktadır.2004 yılında goblen işine merak sardığımda başladığım ve bir yılda tamamladığım bir goblen tablosu. Bu tabloyu işlerken goblen işinin ne kadar zevkli ve aynı zamanda sabır gerektiren bir iş olduğunu anladım.

” Mona Lisa ” goblen tablosu ile ilgili bilgiler:

- ” Milena style ” firmasının goblenidir.

- 33×48 ebatındadır.

- Paspartolu Ahşap Çerçeve ve Mat Cam.

- 33 renk Ariadna marka muline iplik ile işlenmiştir.

- Goblende 1:1 ve 1:4 karma işleme tekniği kullanılmıştır ( Boyun,yüz ve ellerde 1:1 işleme tekniği kullanılmıştır ).

- Goblen şema kullanılarak işaret çizgili goblen kumaşı ( Evenweare ) üzerine işlenmiştir.

Tablo 2004 yılında tamamlandı ve yıllanmış şarap misali gün geçtikçe değerine değer kattı.

MONA LİSA Tablosunu tüm ayrıntılı bilgileriyle ve Canlı Canlı Videomuzu İzleyerek Satın Alma Kararınızı Güvenle Verebilirsiniz:

El Emeği Göz Nuru Mona Lisa Tablosu - YouTube

Gitti Gidiyor Üzerinden Satın Almak İsteyenler için Link:

CANLI VE GERÇEKÇİ MONA LİSA GOBLEN TABLOSU GittiGidiyor'da 87826049

Ürün Fiyatı: 2.990 TL'dir.

Tabloyu beğenen ve tablonun evine renk katacağını düşünenler için Misli, İş Bankası Hesaba Ödeme, Sanal Pazar vb. değişik ödeme seçenekleri ile ödeme rahatlığı sağlanacaktır.

Teşekkürler Mazlum eyvallah.

Gerçekten müthiş duruyor. Bu tarz tablolara ilgim hep yüksek fakat fiyatlar beni aşıyor.

Videoda ve resimde durduğundan çok daha etkili bir his veriyor insana kendi evinde olunca, inanın bunu pazarlamak için söylemiyorum. Paha biçilmez bir ruh katıyor eve.

Videomuzu izlerseniz çok fazla emek barındırdığını ve tablonun sadece bir tablo olmadığını bir insan emeğinin somutlaşmış hali olduğunu göreceksiniz.

Teşekkür ederim, satış desteğiniz için.

Hocam değerini bilmiyorum ama şu bir gerçek türklerin bunu bu parayı verip evine asma ihtimali çok düşük :D yani atatürk tablosu olsa satılır ama bu kadın zor :D hayırlı satışlar

Hocam değerini bilmiyorum ama şu bir gerçek türklerin bunu bu parayı verip evine asma ihtimali çok düşük :D yani atatürk tablosu olsa satılır ama bu kadın zor :D hayırlı satışlar

Emek fışkıran işlerin ayrı bir değeri ve ruhu oluyor. Bu tablo işlenişinde inanılmaz emek var. 163.000 küsür iğne batışı ile tamamlandı. Ayrıca Atatürk portresini her yerde bulabilecek iken bu Mona Lisa tablosundan bulmak çok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri