Satılık Dünya Engeli Geçilmiş 75 film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garanti veriyorum
muhtemelen 1 ayda 12 bin tl yi cıkaracaktır(ne olur ne olmaz 2 ay diyorum ben)

2 ay sonra 10 bin tl kazandım diyelim
ben de geriye kalan 2 bin tlyi iade ediyorum
üstelik kanalları ve filmleri de almıyorum :)

şu ana kadar cok garantili kanal sattım
Allaha şükür hiç birinin kanalı kapanmadı
ben de garanti kurallarını hiç uygulamadım

Malına güvenen garanti verir

iyi de kardeşim mal senin değil ki ?

Neyin garantisini veriyorsun ?

Bu günleridemi görecektik :) Artık bu iş 'te sektör olur değerlenir . Hayırlı satışlar .

Kendinize ait olmayan filmleri ne hakla satıyorsunuz ?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]; bu konuyu kapatmalısınız hocam.

Filmlerin dünya engelini geçseniz bile 45-50k izlenimden sonra yine dünya engeli geliyor . Benimde bu şekilde bir kanalım var, bu sistemde bir kanal almak isterseniz bu riski göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim .

200k 100k izlenmeli filmlerim var hiç biri ünleme düşmedi
bir mod arkadasa kanal linkini verdim
birazdan görüşlerini yazar :)

Hocam konuyu buraya açmakla çok büyük bir hata yaptın Alıcısı çıkmasada baltalayıcısı çok çıkacaktır :)

Arkadaş satış konusu açmış önüne gelen yöntem öğrenme peşinde yada konuyu kötüleme peşinde lütfen böyle olmayalım [MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilgilenebilirmisin lütfen.Konu dağılmasın hayırlı satışlar hocam :)

Son düzenleme:
iyi de kardeşim mal senin değil ki ?

Neyin garantisini veriyorsun ?

Ben size uyarılmanızın garantisini veriyorum.

Adam kazanıyor görüldüğü gibi ve nakite ihtiyacı oldugu için 1 kişiye videolarını satmak istiyor doğal olarak. Bende kontrol amaçlı 1 kanalının linkten baktım 200 k geçmiş bir film ve para kazanması açık.

İsteyen alır isteyen almaz. Gereksiz yorum yapmaya gerek yok. Suana kadar zaten çoğu bilgiyi verdi. Geriye kalan videonun ne oldugu :) Bundan sonra lütfen gereksiz post yazmayalım düşünen kişi alır zaten. Fiyat konusunda da istediği fiyatı verebilir alıp almamak alıcıya kalmış birşey. Şahsi fikrim fiyat birazdaha ucuz olsa veya altda birikmiş param olsa ben alırım çünkü geleceğe yatırım gibi birşey film :)

Neyse uzatmayalım hayırlı satışlar, alan arkadaşa hayırlı olsun

Konunun cilki cikmis. Adam satar satar kendine ait mihabbetine hic gitmeyin.adam garanti veriyorsa alici arkadaşla zaten sözleşme yapilir herkez kendini garantiye alir. Serbest piyasada fiyat sadece alici veya saticiyi ilgilendirir. Videolarda görüntü bozukluğu olup olmadigina dair sorulara hitaben videonun sesi veya görüntüsüyle hicbir oynama yapilmadan dünya genelide dahil herturlu engelin asilabildigi gercegide mevcuttur.

Kisacasi kedi ulasamadigi cigere mundar dermis

arkadaslar ben sadece film calisiyorum disardan olmayani buluyorum youtubede olan videolarla isim olmaz
yeri geldi bir ayda 30 bin aldim yeri geldi 500 lira aldim film isinde denge yoktur heleki özgün isen
özgünden kastim kimsenin videosunu atmayan kisiler.

arkadaslar ben sadece film calisiyorum disardan olmayani buluyorum youtubede olan videolarla isim olmaz
yeri geldi bir ayda 30 bin aldim yeri geldi 500 lira aldim film isinde denge yoktur heleki özgün isen
özgünden kastim kimsenin videosunu atmayan kisiler.

ee? Konu ile ne alakası var?

Yöntemmi paylaşıyorsunuz ? Konu açın faydalansın herkes hocam

garanti veriyorum

Bu kadar yuklu miktar odeme icin soz ile garanti olmaz.
Yuz yuze gorusup, noter onunde sozlesme ve 12bin TL lik senet imzalarim dersen o zaman anlasiriz. Kazanclar kesinlestiginde senetlerini geri alirsin.

garanti veriyorum

öyle de hocam uyguladıkları tutum ortada haliyle tırsıyor insan :) özgün çalıştığım kanalım bile kapandıktan sonra youtube de garanti lafını literatürden kaldırdım :)

öncelikle hayırlı satıslar ama nedense hep ıcrık satan arkadaslar ya borcum var dıyor yada para lazım dıyor .. anlamadıgım 3 gun ılan suresı vermıssın vede 3-4 gun sonra kazandıgın paralar yatacak ...vede bu devırde bırak arkadasa bır soz ıcın 12 bın tl kardes kardes ıcın zor ugrasır... lutfen @palitleten kardesım kusura bakma sadec celıskıler beynımı kemırıyor... sen ıyı bır ustadsın ona lafım yok

@Darkman
hayır erotik değil (iclerinde sevisme sahnesi olabilir orası ayrı mevzu )
animasyon da yok

Hocam bende aynı sektörde sayılırım ondan sordum :) bu sektörün tek sıkıntısı yüksek hite rağmen az kazandırması onu da niche kelimeler serpiştirerek çözebilirsin hayırlı satışlar ;)

öncelikle hayırlı satıslar ama nedense hep ıcrık satan arkadaslar ya borcum var dıyor yada para lazım dıyor .. anlamadıgım 3 gun ılan suresı vermıssın vede 3-4 gun sonra kazandıgın paralar yatacak ...vede bu devırde bırak arkadasa bır soz ıcın 12 bın tl kardes kardes ıcın zor ugrasır... lutfen @palitleten kardesım kusura bakma sadec celıskıler beynımı kemırıyor... sen ıyı bır ustadsın ona lafım yok

eskiden aynı bende senin gibi düşünüyordum bunun için darılmayacağım :)
daha bu işe yeni baslamısken forumda 1k-2k lık kanal satıs konuları acılırdı
ben de icimden derdim " ulan zaten 1-2 ay sonra bu parayı cıkaracaksın niye satıyorsun kesin bi dalavere var bu işte"

ama gel gör ki insan paraya ihtiyacı olduğu anda elindeki en değerli seyleri satabilir
benim de 1 fafta ciinde paraya ihtiyacım var ayın 25ine kadar bekleyemem
3 gün icinde müşteri cıkmazsa bankaya kredi basvurusunda bulunacam
zaten adsenseden gelen paralardan sonra teklif etmişlerdi ama ben reddetmiştim.

12 bin tl yuh diyorum uumarım alan olur dünya engelin her türlü aşılıyor hocam istediğin para kozmik bir miktar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri