Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam özgün videoların neyle ilgili olduğunu pm olarak söyleyebilir misin? bende özgüne kaymak istiyorum ancak bir zaman sonra sıkılıyorumbirde adsenseye bağlasak ünlem sorunu yaşamayız değil mi yani kanal mimli değil?
valla dostum ünleme filan hiç görmedim kanal özgün oldugu için
Partnerde ünlem zaten göremessinkanal özgün derken ordan burdan derleme yada kendi editledigin videolarmı yoksa %100 özgünmü,özgünse katogori nedir?
arkadaşla konuştum skypeden ama ne kanal linki ne kategori söyleyebiliyor tabi kendi tercihi bize laf düşmezde 320 tl yi önden vereceksiniz sonradan kanalı göreceksiniz kanal kim bilir nasıl bişey çıkacak yani alacak arkadaşa allah kolaylık versin![]()
videolarin benzeri yok derken , tamamen basindan sonuna kendinizin yaptigi videolar mi? ayrintili bilgi pm atarmisin?
hayırlı satışlar..
Son 30 Günlük Kanalın Analistik resmini koyabilirmisin acaba
https://www.youtube.com/analytics?o=U
Son 30 Günlük Kanalın Analistik resmini koyabilirmisin acaba
https://www.youtube.com/analytics?o=U
partnerden pek anlamam ama partnere bağlı kanalın analytics kısmında gelir görünüyormuydu?
analytics geliri aylık 54 dolar gösteriyor buda günde 2 dolar bile etmiyor ortalama
çelişkileri açıklarsanız sevinir ve teklif verebilirim
hocam partnere geç bagladımda ondan gewlir düşük
Hocam analyticten tüm zamanları seçip görüntülenme->tarih kısmının bir SS'si
aynı şekilde kazanç raporları->tahmini kazançlar->Tarih kısmının bir adet SS'sini eklermisiniz.
fiyat güncellenmiştir
hocam alıcakmısınız kanalı
kanal analistiğine göre kanalda izlenimlerde son 4 günde falan büyük bir düşüş var,
nedenini nedir acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.