Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı satışlar kanka, kanal kaliteli bir kanaldır. Güvenilir adamdır![]()
Hocam ani yükselişe geçen kanalların kapanma olasılıklarıda yüksek, iki taraf içinde sıkıntı cıkabilir![]()
14 günlük kazanca aldanıp yüksek fiyat veriyorsunuz dikkat edin hocam sizin için diyorum
eyvallah hocam garanti yok zaten içinde 1000 dolara yakn para var zaten kanal şubattan beri açık alacak arakdaş aynı dilde çalışıp devam ettirebilir spam ile sıkıntı yok alacak arkadaş göz önünde bulundurarak alırsa sevinirim kimseyide zor durumda bırakmak istemem açıkcası
uzun videolarmı yuklu olan
garanti olursa düşünebilirim detaylı görüşebiliriz.
hocam konu baltalamak gibi algılama ama garanti olmadan kanal satısı sakıncalı gecen gun sende gördünmü bilmiyorum nicomedya adlı arkadasın 7k parası yalan oldu en güzeli ya garanti vererek satış yapmak yada satıs yapmamak.
tamamen kendi görüşümdür
Arkadaşlar garanti versem zaten bu fiyata kanalı satarmıyım sizce mantıklımı yani nicomedyanın konusundan da haberım var daha öncede kanal satışımız oldu burada [MENTION=30737]bady[/MENTION] sıkıntı olacağını sanmıyorum
Aynen adam garantisi olsa bekler zaten ihtiyacı vs bişeyi var ki satıyor ben de satmak için konu açtığımda böyle mesajlar geliyordu alıcı için bu bir risktir eğer riske grip alırsanız hem kategori hakkında bilginiz olcak hemde 3-4 ay dursa kara geçmeye başlayacaksınız, güven veren kişilerden alın tabi daha önce olan olaylar malum..(@AzomaXTR sizi kastetmedim kusura bakmayın genel) [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] hocam başlattı hep bu garanti vermeyi![]()
o da buralarda görünmüyor hiç
Neyse baya uzadı hayırlı satışlar...
Hayırlı satışlar kanka, kanal kaliteli bir kanaldır. Güvenilir adamdır![]()
Demek sizde kanalı biliyorsunuz, çok sakıncalı. Satıldıktan sonraki niyetinizi bilemeyiz değil mi ?
Boş muhabbet yapan sizsiniz. ''Kankanız'' kanal kaliteli bir kanaldır. demiş. Bundan ne anlamalıyım.
alanada satanada hayırlı olur inşallah allah dahada kazandırsın gerçekten güzel kanal
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.