Satilik Haftalik 250 Lira Kazanci Olan E-Market Sitesi

SwindLer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bu siteyi yaklaşık 2 hafta önce açtım ve geçen haftada satışlarına başladım. Beraberinde Instagram hesabı açtım. Herhangibir reklama ödeme yapmadım. Tamamen organik instagram üzerinden gelen müşteriler bunlar. Site dropshipping sitesi. Ürünler Aliexpres üzerinden alınıp Shopify tabanı kullanılarak bütün dünyaya kargolanıyo. Herhangi bir satış garantisi veremem o sizin kabiliyetlerinize bağlı. Eğer iyi bir reklam stratejisi uygularsanız bu site ayda 10000 lirada yapar hiç parada yapmaz. Sadece youtube videoları izleyerek shopify hakkında bu siteyi iyi bir yerlere getirebilirsiniz. Benim acil paraya ihtiyacım olduğu için satmaktayım ve zamanım olmadığı için. İlk hafta 50$ kar etti site. Geleceği çok parlak acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Site Shopify tabanlı. İlgilenenler mesaj atabilir. Siteyi dropshippingin ne olduğunu bilen birine satmak istiyorum bunu göz önünde bulundurarak mesaj atın lütfen. Ama yinede alan kişiye 1 ay boyunca destek vereceğim.
İstenen fiyat:2500 TL---2000tl--- 1000Tl olmuştur fiyat. Instagram hesabının değeri neredeyse 100 dolar olmuştur. Yanında verilecektir. Satış sonrası 1 ay destek vereceğim.
Gelir kanıtı:https://share.icloud.com/photos/0ME6FbhDSa6eh6jXWrv0SK-Pg

Son düzenleme:
detaylı pm alabilirmiyim ?

Hocam, ürünleriniz tam olarak nedir? Biz bunları sağlama da zorluk çeker miyiz? Her siparişe fiş vs. kesiyor ve onları da müşteriye gönderiyor musunuz? Bu gibi soruların cevaplarını ile diğer ayrıntıları pm alabilir miyim hocam, Kolay gelsin

Bütün detaylar ana mesaja eklenmiştir. Site adresi ödeme aşamasında verilecektir.

50 USD'lik ciro yaptığınızda ne kadar reklam gideriniz oldu? Kar marjınız nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri