Satılık Hazır Makale Satış Sitesi (700 tl gelirli)

EmnGry

Kayıtlı Üye
Site adresi : makalebu . com
Site için istenen fiyat : 850 tl (pazarlık payı var)
Sitenin aylık getirisi : Aktif olduğu dönemde aylık 600-700 tl arası geliri vardı, sisteme kayıtlı 160 müşteri var. 2 aydır sisteme makale eklenmediğinden geliri yok.Yazılım özel olarak yaptırıldı.
Sitenin açılış tarihi : 7 ay
Kategorisi : Hazır Makale Satış Sistemi
Günlük - Aylık Hit : -
Ziyaretçi kaynağı : %70 r10 vb forumlar
Domainin yaşı : 7 ay
Hosting dahil midir : Resellerda, 1 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Özel yazılım, sınırsız lisans devredilecek.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok.

Site hakkında açıklamalar:

Sitenin yazılımının fiyatının çok altında bir fiyata satıyorum, özel olarak yazdırmak isterseniz bu fiyata yazmayacaklardır.

Sistemde sadece hazır makale satışı yaptığım için gelir 650-700 bandındaydı, sipariş alınırsa eğer gelir artacaktır. Sipariş vermek isteyenler oldu fakat yazarları sıkmamak adına hiç sipariş almadım. Şuanda sistemde 162 adet müşteri kayıtlıdır. Sadece ytpara ve r10 tanıtımdan gelen üyelerdir.

Sistemde 30 dan fazla yazar başvurusu var, isterseniz bu yazarlarada kayıtlı bilgilerinden dönüş yaparak, çalışmaya başlayabilirsiniz.

Sitenin admin panelinden herşey kolaylıkla yönetilebiliyor.

Sistemde birkaç müşterinin hesabında kredisi bulunmaktadır bu krediler kesinlikle silinmeyecek. (Zaten fiyatıda ona göre yazdım)

Not: Sormak istediğiniz başka birşey olursa pmden veya konu altından yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara yönetim panelinide teamden gösterebilirim.

Son düzenleme:
makalenin özgün olup olmadığını sistem nasıl anlıyor? bunun için kontrolcü bir çalışan var mı?

Site adresi : makalebu . com
Site için istenen fiyat : 1800 tl (ufak pazarlık yapılır)
Sitenin aylık getirisi : 700 tl
Sitenin açılış tarihi : 5 aylık
Kategorisi : Makale Satış Sistemi
Günlük - Aylık Hit : 30-50 arası
Ziyaretçi kaynağı : %70 r10 ve ytpara, %30 direk
Domainin yaşı : 5 ay
Pagerank değeri:
Hosting dahil midir :
Değil.
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Özel yazılım, sınırsız lisans devredilecek.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı [FONT=&quot]vb[/FONT]..: Hayır Yok.

Site hakkında açıklamalar:

Satış sebebim kpssye ağırlık vermem gerektiğinden bu sisteme zaman ayıramıyorum. Diğer sitelerime editör ayarladım ve böylece idare edeceğim fakat bu site editörle yürümez.

Sistemde sadece hazır makale satışı yaptığım için gelir 650-700 bandında, sipariş alınırsa eğer gelir artacaktır. Sipariş vermek isteyenler oldu fakat yazarları sıkmamak adına hiç sipariş almadım. Şuanda sistemde 147 adet yayıncı kayıtlıdır. Sadece ytpara ve r10 tanıtımdan gelen üyelerdir.

Yazılımda sipariş almak için altyapısal herşey hazırdır küçük bir kaç değişiklikle sipariş sistemini aktif edebilirsiniz. Ben yazarları çok fazla sıkmadım ve sistem için sadece hazır makaleler istedim. Sistemde 30 dan fazla yazar başvurusu var bunlarıda değerlendirerek yazar sayınızı artırabilirsiniz.

Sistemde şuan kayıtlı 257 adet makale bulunmaktadır ve birkaç üyenin hesabında kredisi bulunmaktadır bu krediler kesinlikle silinmeyecek.

Sistemdeki 257 makalenin ücreti zaten ortalama bir makale 2,5 tl den 640 tldir. Sistemdeki yayıncıların kredileri toplamı 210 tl civarıdır. Yani sistemde yaklaşık 400 tllik makalede bu fiyata dahildir.

Not: Sormak istediğiniz başka birşey olursa pmden veya konu altından yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara yönetim panelinide teamden gösterebilirim.

galiba siz r10da modsunuz öyle değil mi ?

Siteyi 1,5 ay önce aldım dediniz bu kadar kisa sürede elden çıkarıyorsunuz. Kpssyi neden olarak vermissiniz ama o zaman da kpss vardı. Baska bir nedeni var mi? Zor mu, rağbet mi yok, kazanci mi iyi gelmiyor, ugrastirici mi? Bunlari almadan önce düşünmediniz mi? Sakın yanlış fikre kapilmayin. Merakımdan soruyorum. Bende bu sektöre girmeyi düşünüyorum da.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siteyi 1,5 ay önce aldım dediniz bu kadar kisa sürede elden çıkarıyorsunuz. Kpssyi neden olarak vermissiniz ama o zaman da kpss vardı. Baska bir nedeni var mi? Zor mu, rağbet mi yok, kazanci mi iyi gelmiyor, ugrastirici mi? Bunlari almadan önce düşünmediniz mi? Sakın yanlış fikre kapilmayin. Merakımdan soruyorum. Bende bu sektöre girmeyi düşünüyorum da.

Tabiki sorabilirsiniz hocam yanlış anlaşılcak bi durum yok. Bende detaylı anlatayım. Bu siteyi alırken kpss vardı fakat benim için yoktu çünkü idari hakimlik sınavı açılacaktı kasımda ve tüm çalışmamı ona göre yapmıştım. Sınav için tüm çalışmamı bitirmiştim hazırdım yani. Sınav sadece adli hakimlik için açılınca ve bizim sınavında mayıs gibi olabileceği haberini aldığımdan dolayı arada uzun bir süre boşluk vardı ve boş durmaktansa alayım 3-5 getirsin dedim ve aldım. Şuanda da mayısta açılmasını düşündüğüm sınav içinde birkaç duyum aldım herhangi bir sorun olursa bir yılım boşa gitmesin diye bunun yanında kpssyede çalışmaya karar verdiğimden dolayı satıyorum.

Her işin zorluğu olduğu gibi bununda zorluğu var tabi. Günlük olarak sisteme makale eklemek gerekiyor tabi bunları yazar ekibimden alıyorum. Hergün sıkıntı çıkmaması için makaleleri inceledikten sonra sisteme ekliyorum bu biraz zamanımı alıyor. Sektör güzel sipariş alıp bunu takip edebilseydim kazanç daha da artacaktı fakat yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı uğraşamıyorum artık.

Mobilim sorunuzda atladığım yerler varsa belirtin cevaplayayım iyi çalışmalar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hem alacak arkadaşlar için hem kendim için hem de konunun güncel olması için birkaç soru daha sorayım. :) Yazarlardan kesilen komisyon ne kadar? Alıcılardan da kredi yuklerken komisyon alınıyor mu? Belirtilen kazanç brüt mü net mi? Sunucu olarak ne kullanıyorsunuz? Aylık maliyetleri nelerdir? Sipariş sistemi için extra düzenleme demissiniz. Sistemde var mı? Yoksa yazılımciya yaptirilacak mi? Yazarlara ödemeler nasil yapiliyor? Bir de Script admin panel görselleri olsa iyi olurdu. Hayırlı satışlar dilerim.

Hem alacak arkadaşlar için hem kendim için hem de konunun güncel olması için birkaç soru daha sorayım. :) Yazarlardan kesilen komisyon ne kadar? Alıcılardan da kredi yuklerken komisyon alınıyor mu? Belirtilen kazanç brüt mü net mi? Sunucu olarak ne kullanıyorsunuz? Aylık maliyetleri nelerdir? Sipariş sistemi için extra düzenleme demissiniz. Sistemde var mı? Yoksa yazılımciya yaptirilacak mi? Yazarlara ödemeler nasil yapiliyor? Bir de Script admin panel görselleri olsa iyi olurdu. Hayırlı satışlar dilerim.

Yazarlardan kesilen komisyon oranları sizin yazarlarla anlaşmanıza bağlı sabit bir oran koymadım ben. Alıcılardan komisyon alınmıyor bankaya ne kadar ödeme yapmışsa aynı oranda kredi tanımlanıyor. Paypal ödeme aktif edilirse komisyon alınır.

Kazancı sabit 700 olarak düşünmeyin çalışmanıza bağlı olarak artar ve azalır benim belirttiğim kazanç benim net karımdı.Sisteme ne kadar çok kaliteli makale eklersen ve sistemin reklamını iyi yaparsan kazançta artacaktır yani alayım siteyi kendi kendine ayda 700 getirsin diye birşey yok. Siteyi kendi resellermda barındırıyorum.

Yazarların ödemelerinden başka bir maliyeti yok aylık olarak, tabi siz tanıtımını yapar veya seo çalışmalarıyla siteyi googleda yükseltmek isterseniz bazı masrafları olacaktır fakat ben forumdan başka bir yerde tanıtımını yapmadım.

Sipariş verildiği zaman sisteme otomatik olarak düşüyor yani sistemde altyapısı var fakat tam olarak sağlıklı çalışması isteniyorsa yazılımcıya küçük değişiklikler yapılabilir.
Yazarlara ödemelerde yine anlaşmanıza bağlı isterseniz aylık ister haftalık ister yazarla anlaşıp makale satıldıkça ödeyebilirsiniz. (yazarın eklediği makale satıldığında otomatik olarak kredi olarak yazara ekleniyor.)

Admin paneli gayet kolay ve herşeyi admin panelinden yapabilirsiniz. Ciddi düşünen arkadaşlara admin panelini teamdan gösteririm.

Güncel fiyat 750 tl. Uzun zamandır makale eklemiyorum. Gelirsiz olarak düşünün. Sadece özel olarak yazılan eşsiz yazılımının fiyatının altında satıyorum. 160 küsür müşteri kayıtlı makale eklendikten sonra direk satış yapılır. Hazır sistem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri