Merhaba arkadaşlar.
Aralık başında Iphone 7 128GB Black cihazım bir Apple çalışanının hatası nedeniyle BTK tarafından kapatıldı, neyse telefon görüşmeleri şikayetler vs. derken hatanın kendilerinde olduğunu kabul edip yeni cihaz göndereceklerini belirttiler.
Bu süreç 2 ayı bulacağı için ben kendime yeni bir telefon almak durumunda kalmıştım...
Yeni cihaz kargoya verilmiş az önce bilgisi geldi zaman kaybı olmasın diye konusunu açmak istedim.
Cihaz SWAP cihaz DEĞİLDİR. Bire bir kutulu ve aksesuarlı SIFIR cihazdır.
Garantisi bu hafta itibari ile başlayıp Apple Türkiye garantilidir.
Cihazı jelatini bile açmadan direkt olarak alacak arkadaşa göndereceğim.
Piyasa fiyatı olarak 3.400.00 TL - 3.800.00 TL arası çeşitli fiyatlar varıdr ki Apple ın bana gönderdiği faturada 3.899.00 TL görülmekte.
Cihaz %10 iskonta ile 3.100.00 TL ye satılıktır.
İlgilenen arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilirler.
Hakkımızda hayırlısı...
Aralık başında Iphone 7 128GB Black cihazım bir Apple çalışanının hatası nedeniyle BTK tarafından kapatıldı, neyse telefon görüşmeleri şikayetler vs. derken hatanın kendilerinde olduğunu kabul edip yeni cihaz göndereceklerini belirttiler.
Bu süreç 2 ayı bulacağı için ben kendime yeni bir telefon almak durumunda kalmıştım...
Yeni cihaz kargoya verilmiş az önce bilgisi geldi zaman kaybı olmasın diye konusunu açmak istedim.
Cihaz SWAP cihaz DEĞİLDİR. Bire bir kutulu ve aksesuarlı SIFIR cihazdır.
Garantisi bu hafta itibari ile başlayıp Apple Türkiye garantilidir.
Cihazı jelatini bile açmadan direkt olarak alacak arkadaşa göndereceğim.
Piyasa fiyatı olarak 3.400.00 TL - 3.800.00 TL arası çeşitli fiyatlar varıdr ki Apple ın bana gönderdiği faturada 3.899.00 TL görülmekte.
Cihaz %10 iskonta ile 3.100.00 TL ye satılıktır.
İlgilenen arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilirler.
Hakkımızda hayırlısı...
Son düzenleme: