Satılık Kadın Sitesi

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Site Adresi : Kadin Trend,Kadina Dair Herşeyi Sitemizde Bulabilirsiniz.
Aylık getirisi : Yok
Açılış Tarihi : Ağustos 2015
Kategorisi : Kadın
Aylık ortalama hit : 1000
Ziyaretçi Kaynağı : %90 Google
Pagerank değeri : 0
Hosting Dahil Mi : Hayır
Banlı Olduğu Sponsor veya arama motoru : yok

Sitede 205 makale vardır , bunların büyük çoğunluğu +400 kelime olan kaliteli makalelerdir inceleyebilirsiniz. Hepsi , tamamen özgün olması açısından daha önce makale işi yapmamış kızlara yazdırılmıştır , makaleler için toplam 500 lira para harcadım , işi bilen birinin eli değerse aşama kaydedeceğine inanıyorum..

İstenilen Fiyat : 250

Son düzenleme:
teması tasarımı ozgun mu yoksa nette paylasılan lardan mı (anlamadıgım ıcın sordum)

Site Adresi : Kadin Trend,Kadina Dair Herşeyi Sitemizde Bulabilirsiniz.
Aylık getirisi : Yok
Açılış Tarihi : Ağustos 2015
Kategorisi : Kadın
Aylık ortalama hit : 1000
Ziyaretçi Kaynağı : %90 Google
Pagerank değeri : 0
Hosting Dahil Mi : Hayır
Banlı Olduğu Sponsor veya arama motoru : yok

Geçtiğimiz yaz youtube işlerinin sekteye uğramasıyla büyük hevesle açtığım üzerinde baya uğraştığım emek verdiğim para harcadığım sitemi e-ticaret'e atılmam ve ilgisizlik nedeniyle satıyorum , web site işlerinin teknik boyutundan hiç anlamam , sitede 199 makale vardır , bunların büyük çoğunluğu +400 kelime olan kaliteli makalelerdir inceleyebilirsiniz. Hepsi daha önce makale işi yapmamış kızlara yazdırılmıştır , makeleler için toplam 450 lira para harcadım , işi bilen birinin eli değerse aşama kaydedeceğine inanıyorum.. Siteyi alacak olan arkadaşa aşağıdaki domainleri de birlikte vereceğim , vereceğim domainlerin kelime aranma hacmi aylık 400k nın üzerindedir.. Abartmamak kaydıyla pazarlık vardır..

İstenilen Fiyat : 500

Süre bitiş tarihleri
cintakvimihesapla.com --- 10.11.2016
parselsorgula.net --- 22.10.2016
trendmobilya.net --- 22.07.2016

Hocam şuan ki hali ile 500 tl çok zor ama fiyatta indirim olursa pm atarsanız sevinirim. Normalde site satışlarında aylık geliri baz alınarak satış rakamı belirlenir.

Satış güncel mi? Eğer güncel ise aylık tekil hit ve site adresini özel mesaj ile alabilir miyim? Teşekkürler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tasarim ***** olduğu aşikar ancak düzenlemeler yapmalısınız hiç değilse temayı doğru düzgün giydirmelisiniz zira almanca yazılar vs. bilmem ne ayrıyeten bölüm kategorilerinde kategori ayarlarinin yapilmasi lazim.

Tasarim ***** olduğu aşikar ancak düzenlemeler yapmalısınız hiç değilse temayı doğru düzgün giydirmelisiniz zira almanca yazılar vs. bilmem ne ayrıyeten bölüm kategorilerinde kategori ayarlarinin yapilmasi lazim.

Yani ? Konuyla ne alakası var anlayamadım

***** temalarda illaki açık vardır hocam, açık olduğu içinde indirdiğiniz site neresi olursa olsun 1 sql açığından giriş sağlayarak yerle bir edilebilir siteniz kastetiğim bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri